luka jan -> RE: Kakšen gsm otroku? (25.8.2010 19:20:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH OK, da pojasnim: hčerka je stara 8 let. Seveda ga ne rabi. Za svoje potrebe že ne. Stvar pa je v tem, da so bile pred nami počitnice in ona med počitnicami kdaj pa kdaj sama doma. V hiši nimamo stacionarnega telefona, ker ga ne rabimo. Oba z možem imava službeni gsm, ki naju nič ne stane. Hčerke pa ne morem pustiti same brez telefona. Rabim ga torej jaz, da sva lahko v kontaktu kadar je sama. Pa da ne boste spet skočile v luft da je premajhna za biti sama doma. Dogovorili smo se namreč, da zjutraj spi dokler hoče, midva z možem greva pa seveda v službo. Ko se zbudi, pokliče babico in ta jo pride iskat. Nesmiselno se mi jzdelo zaradi tega nabavljat stacionarni telefon, če bo pa slej kot prej tako in tako dobila gsm. Vzela sem Tuš paket za 5 evrov in zraven Nokio za 1 euro. Mala še tistega ne porabi kar je že v paketu, jaz pa sem mirna, ker jo lahko kadar koli pokličem in ona mene. Sicer pa se strinjam, da takile mali škorci res ne rabijo telefona. Super, samo da ste nekaj našli, ker v poplavi vseh možnih telefonov in paketov se je kar težko znajti.[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|