|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna noč
21.6.2005 11:17:07   
Maxica
Joj, kakšno noč sem pa jaz danes preživela-grozno, vam povem. Sem se ob pol enih zbudila z zelo zelo bolečo in polno dojko (in to po skoraj 11.mesecih dojenja:zmeden: ). Sem si jo šla spraznit v kuhinjo, ker smo pa imeli vrata na balkon odprta, sem se ta čas čisto premrazila. V postelji se sploh nisem mogla ogreti, zato sem se oblekla v pulover z dolgimi rokavi in v hlače ter termo nogavice (na prvi poletni dan:zmeden: ). Nič ni bilo bolje, zato sem se pokrila z dvema kovtroma in še deko, pa me je kar treslo. Moj prijazni :love: mi je šel skuhat čaj in noter dal lekadol, nato me je pa začelo kuhati in sem se čisto prepotila. Nisem pa zatisnila očesa od pol enih do pol petih!!! Grozno. Kva sem se mučila! Pa pojma nimam, kva za :hudicek: sem fasala. Zobki niso:)-:)-:)-. Sem pa še zdej čisto taka čudna-a spet kakšna gripa razsaja, al kaj?!:zmeden2: Uf, najboljš bo, da grem ležat, ne bo druge.:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kakšna noč
21.6.2005 11:18:57   
Anonimen
Da nisi ti mastitis fasala? A si si vročino kaj zmerila?

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kakšna noč
21.6.2005 11:19:30   
baguSka
Noseča :zmeden::ups:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kakšna noč
21.6.2005 11:24:20   
Anonimen
zna bit mastitis. to je bakterijsko vnetje in lahko maš vročino tut ful visoko do 41 stopinj. a te še kej dojka boli?

lp, lara

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kakšna noč
21.6.2005 11:24:42   
Maxica
Meta, sem tudi jaz na mastitis pomislila brž, ampak se je ponoči :duda: kar lepo priklopil in potem do konca spraznil in je sedaj bolje, edino malo boli dojka. Vročine si pa nisem merila, ampak tako na otip:ups: je ni.
:nosecka: pa mislim, da tudi nisem, no.
Sem tuhtala, če me je slučajno včeraj v avtu fino prepihalo, ko sem šla v Ljubljano. Mogoče bi znal to biti razlog.:zmeden2:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kakšna noč
21.6.2005 11:26:22   
Anonimen
Jaz že vseen mislim, da je mastitis. Saj tud ko sprazne dojko, ni kar takoj dobro. Merkej se!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kakšna noč
21.6.2005 11:34:29   
Gina
Hmmm, tako sem se jaz počutila pri mastitisu, pa sem potem en cel dan mislila, da sem nekaj fasala, ker me ni tako strašno bolela joška več, ampak v končni fazi je bila še vedno trda, pa mrazilo me je, pa oblivalo, pa crknjena sem bila kot pri gripi, vse me je bolelo... In naslednji dan je bilo še slabše. Končno sem pogruntala, da imam mastitis in sem šla po antibiotike. je pomagalo.
Upam, da hitro mine, karkoli že je.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
21.6.2005 14:03:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kakšna noč
21.6.2005 18:35:23   
Maxica
Zgleda, da zna biti mastitis:zmeden2:. Dojka še vedno malo boli na enem mestu in tam je tudi tak rdeč flekec. Samo vročine pa nimam. A sem zdaj že mimo ali me ta hujše še čaka? A bi morala kr po antibiotike in ali naj kr dojim še naprej?:zmeden2:Joj, po 11.mesecih dojenja brez problema, sedaj pa mastitis:zmeden::zmeden::zmeden:?!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.