Kakšna noč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Kakšna noč (21.6.2005 11:17:07)

Joj, kakšno noč sem pa jaz danes preživela-grozno, vam povem. Sem se ob pol enih zbudila z zelo zelo bolečo in polno dojko (in to po skoraj 11.mesecih dojenja:zmeden: ). Sem si jo šla spraznit v kuhinjo, ker smo pa imeli vrata na balkon odprta, sem se ta čas čisto premrazila. V postelji se sploh nisem mogla ogreti, zato sem se oblekla v pulover z dolgimi rokavi in v hlače ter termo nogavice (na prvi poletni dan:zmeden: ). Nič ni bilo bolje, zato sem se pokrila z dvema kovtroma in še deko, pa me je kar treslo. Moj prijazni :love: mi je šel skuhat čaj in noter dal lekadol, nato me je pa začelo kuhati in sem se čisto prepotila. Nisem pa zatisnila očesa od pol enih do pol petih!!! Grozno. Kva sem se mučila! Pa pojma nimam, kva za :hudicek: sem fasala. Zobki niso:)-:)-:)-. Sem pa še zdej čisto taka čudna-a spet kakšna gripa razsaja, al kaj?!:zmeden2: Uf, najboljš bo, da grem ležat, ne bo druge.:ups:

Anonimen -> Kakšna noč (21.6.2005 11:18:57)

Da nisi ti mastitis fasala? A si si vročino kaj zmerila?

baguSka -> Kakšna noč (21.6.2005 11:19:30)

Noseča :zmeden::ups:

Anonimen -> Kakšna noč (21.6.2005 11:24:20)

zna bit mastitis. to je bakterijsko vnetje in lahko maš vročino tut ful visoko do 41 stopinj. a te še kej dojka boli?

lp, lara

Maxica -> Kakšna noč (21.6.2005 11:24:42)

Meta, sem tudi jaz na mastitis pomislila brž, ampak se je ponoči :duda: kar lepo priklopil in potem do konca spraznil in je sedaj bolje, edino malo boli dojka. Vročine si pa nisem merila, ampak tako na otip:ups: je ni.
:nosecka: pa mislim, da tudi nisem, no.
Sem tuhtala, če me je slučajno včeraj v avtu fino prepihalo, ko sem šla v Ljubljano. Mogoče bi znal to biti razlog.:zmeden2:

Anonimen -> Kakšna noč (21.6.2005 11:26:22)

Jaz že vseen mislim, da je mastitis. Saj tud ko sprazne dojko, ni kar takoj dobro. Merkej se!

Gina -> Kakšna noč (21.6.2005 11:34:29)

Hmmm, tako sem se jaz počutila pri mastitisu, pa sem potem en cel dan mislila, da sem nekaj fasala, ker me ni tako strašno bolela joška več, ampak v končni fazi je bila še vedno trda, pa mrazilo me je, pa oblivalo, pa crknjena sem bila kot pri gripi, vse me je bolelo... In naslednji dan je bilo še slabše. Končno sem pogruntala, da imam mastitis in sem šla po antibiotike. je pomagalo.
Upam, da hitro mine, karkoli že je.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.6.2005 14:03:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Maxica -> Kakšna noč (21.6.2005 18:35:23)

Zgleda, da zna biti mastitis:zmeden2:. Dojka še vedno malo boli na enem mestu in tam je tudi tak rdeč flekec. Samo vročine pa nimam. A sem zdaj že mimo ali me ta hujše še čaka? A bi morala kr po antibiotike in ali naj kr dojim še naprej?:zmeden2:Joj, po 11.mesecih dojenja brez problema, sedaj pa mastitis:zmeden::zmeden::zmeden:?!

Stran: [1]