|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj zraven bureka
10.11.2009 6:39:13   
tinaaja
Kaj postreci zraven bureka?
Lahko kot priloga ala jogurt ali pa cisto druga jed, ki pa pase zraven. Ideje??
Hvala!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj zraven bureka
10.11.2009 7:38:05   
MLADAMAMICA
zmešaj jogurt in malo mleka, daj v krožnik in postrezi zraven. full paše user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2009 8:02:08   
KT
V Turčiji naredijo Ayran: pol kozarca jogurta, pol kozarca vode, ščepec soli in s paličnim mešalnikom (oz podobnim) dobro premešaš, da dobi na vrhu penasto kapico (kot pri cappuccino) - zdravo in predvsem okusno!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2009 8:27:58   
tinaaja
Hvala. A gre to k skutinemu in mesnemu?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2009 9:38:22   
lunka1
Sirov burek ne obstaja, obstaja le mesni... Vse ostalo so pite (špinačna, sirova, zeljna, krompirjeva,..). Tako so mene poučili, brez zamere user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2009 9:40:30   
zvesta
jaz jem kar jogurt... mmmm....

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2009 9:54:52   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Sirov burek ne obstaja, obstaja le mesni... Vse ostalo so pite (špinačna, sirova, zeljna, krompirjeva,..). Tako so mene poučili, brez zamere user posted image

vzeto na znanje user posted image  Bom se prodajlako bureov ali "burekov" poducila user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2009 9:56:12   
Anonimen
zelena solata.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2009 10:51:03   
anabanana
kumarice s prelivom iz jogurta, malo vode in začimbami, tekoče, tako, da kumarice plavajo..naj bi se jedlo z žlico. po mojem to paše predvsem k mesnem bureku.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2009 10:53:54   
Anonimen
Men zraven paše predvsem velika skleda zelene solate, al pa solata iz kumar krompirja in kisle smetane ... ta zadnja je sploh božanska in zelo osvežilna.

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 15:55:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2009 16:24:10   
Felicita
men je navaden jogurt zakon... sicer sem pa vidla da je ena uporabnica omenila Ayran - jest to zadevo poznam kot zdravilo za mačka in sploh nism vedla da ma kako ime user posted image je pa res dobra.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2009 13:38:38   
Ekaz
Solata iz kumar, krompirja in kisle smetane je ena napisala: kaj je to olnat krompir z dodatkom kumaric in kisle smetane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?