LoCa
|
...ne res js ne razumem več. pač mam enga prjatla, dejansko moj najboljši prjatelj že 12, 13 let. z občasnimi premori, ker so bla vmes seveda ful ful močna čustva. no js sm bla v njega prvih 7 let totalno zaljubljena, on je pač mel svoje fore, zveze pa v bistvu nisva nikoli imela (razen enega tedna v prvem letniku srednje ). zarad tega sranja sm se tut zaprla vase in razvila nekajletno spremljevalko depresijo. v glavnem, s tem človekom se tko dobro razumeva, kot se z nobenim ne. lahko debatirava celo noč, prek sms-ov, enostavno, noben mi ne da tega, kar dobim od njega. vidiva se bolj poredko, ker živi vsak na svojemu koncu. vsake tolko pa dobim kak res čuden sms in jaz ne vem, kako to razumet. danes je recimo poslušu komad od springsteena long walk home in mi napiše, da sm js ta home...no v tem smislu več al manj zgledajo tile mesiđi. stara js bi to pograbla v sekundi (in v preteklosti sem zarad tega tudi trpela), danes se pa praskam po glavi. pa ne da ne ve, da imam fanta, ve. tudi če mu recimo namignem, da mam dvome v mojo zvezo, mi vedno govori, da se obremenjujem z brezveznostmi in raje uživam v tem, kar imam (res se dostikrat osredotočam na negativne malenkosti, ki mi uničijo celotno sliko). zdej pa tle je spet zanka. če bi bla js 100% v tvojo trenutno zvezo, ne bi sploh tega pisala, niti ne bi razmišljala o tem. odkar sem ene pol leta nazaj dobila spet ta sms od njega, da je razmišljal o tem, zakaj nisva skupaj, se mi vse podira. ko sem mu rekla, da je blo to sebično od njega, je rekel, da je samo povedal kaj je razmišljal, naj se na to ne oziram . konstantno dvomim v mojo ljubezen v fanta, ma kaj, strah me je, da plahni. in pol še tile smsi me medejo... ne, se opravičujem, pišem te blesarije, ampak danes mi je totalno presedlo, ker se mi vračajo tista čustva in tisti občutki obupa in tega, da nikoli ne bom srečna. po pomislim na zdaj in ugotavljam, da itak nisem srečna. v glavnem, ZMEDENA SEM. neki skriti pomeni, ali jih samo js iščem. al je sploh možno, da me ima on tolko rad, da z mano nič ne bi imel. poudarjam, to je odnos, k je tko specifičen in poseben, njega nobeden ne more nadomestit (in najbrž tudi obratno). sploh ne vem, ali je mogoče, da je to samo prijateljstvo. niti ne vem, ali je mogoče, da je zveza. v glavnem, kaka pametna beseda od kjre?
|