Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 17:05:36
|
|
|
|
LoCa
|
mah, ne bom sploh komentirala....očitno mu ni pol pašte jasno, kaj hoče..."živi svoje življenje" pravi. ja ok. komentar: js sm mnenja kot kalbo, zato tudi že celo življenje z enim mini delčkom sebe upam, da b iz tega odnosa nastalo kaj več. ker js sm svoje karte že davno razkrila. ker sem vedno verjela, da obstaja idealen človek, in da je namenjeno, da bom z njim. sm prpravljena it sredi noči na drug konc slovenije, a škoda k ga poznam predobro . če danes ne dobim zadovoljivega odgovora mam odst njegovga sranja (samo upam, da ne spet samo za par let). hvala vsem za nasvete. sem potiho upala, da mi boste vsi rekli, naj ga pustim na miru, samo sm bla pa vesela, k ste mi rekli naj probam z njim.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 19:04:22
|
|
|
|
carlyle
|
Jaz sicer tudi mislim, da bi že bil s tabo, če bi to hotel. Ampak mislim, da ti bo lažje, če ga postaviš pred dejstvo in dobiš dokončen odgovor. V vsakem primeru ti bo lažje, ko boš vedela. Pa tudi če bo ta odgovor 'ne'. Boš vsaj vedela, pri čem si. Najhuje je takole životariti z nekim polovičnim upanjem in se hraniti z drobtinicami pozornosti, ki nam jih druga oseba občasno 'nakloni' (po mojih izkušnjah običajno takrat, ko začuti, da interes s tvoje strani že pojenjuje. Ampak to je pač moja izkušnja.) V vsakem primeru pa ti želim vse dobro.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 19:26:25
|
|
|
|
Rubin.
|
Moje mnenje je da njemu godi, da si še vedno zaljubljena vanj. Ampak on vate ni in vem težko je to sprejet. Dokler boš vztrajala z njim v prijateljstvu boš nesrečna, vedno boš primerjala njega in partnerja. Tudi, če ta partner ni pravi zate, ti predlagam, da popolnoma pretrgaš vezi z tvojim "prijateljem". Da se osvobodiš teh okov in normalno zadihaš. Ti dam primer: kolegica je imela takšnega prijatelja več let, s to razliko, da sta onadva tudi posteljno prijateljevala, vedno je bil tam na razpolago, ampak ne za resno vezo. In ona ga je uporabljala kot neko varnostno mrežo, ko je prekinila z partnerjem se je vrnila k prijatelju v objem in to je trajlalo in trajalo. Na enkrat je bila stara 35 let in samska, žalostna. Življenje je šlo naprej... Končno je sama ugotovila, da ji takšno prijateljstvo prinaša več slabega kot dobrega in je prekinila vse stike z njim. Želim ti, da tudi ti spregledaš.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 19:41:26
|
|
|
|
Rubin.
|
[quote]Mislim, da si samo ego polni z mislijo, da bi nekje ena takoj pustila vse in šla z njim, če bi hotel! [/quote] Sem šele sedaj prebrala odgovore in moram rečt, da se s to ugotovitvijo 100% strinjam. quote]Meni pa enostavno ni jasno, zakaj ljudje zavračajo sorodne duše z razlogom da nočejo izgubit prijateljstva, al pa da niso še zreli za resno vezo in ostali bla bla.[/quote] Ker tisti, ki to reče ni zaljubljen v onega, ki je.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 20:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ker sem vedno verjela, da obstaja idealen človek Idealnih ljudi ni...."samo" ljudje so oz. smo. Nehaj sanjati in zacni ziveti; potem ti bo jasno, v kaksnem odnosu sta.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 20:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
zato tudi že celo življenje z enim mini delčkom sebe upam, da b iz tega odnosa nastalo kaj več In kaj pocnes z ostalimi "velikim" deli svojega zivljenja? Tudi cakas nanj.....?
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 20:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
če danes ne dobim zadovoljivega odgovora mam odst njegovga sranja Na eni strani ze celo zivljenje upas....na drugi govoris o sranju....kaj ne pase v tvoje razmisljanje? Kaj je resnica? Upanje ali sranje?
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 15.2.2008 21:36:56
|
|
|
|
tatam
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Meni pa enostavno ni jasno, zakaj ljudje zavračajo sorodne duše z razlogom da nočejo izgubit prijateljstva, al pa da niso še zreli za resno vezo in ostali bla bla. Na sto kilometrov se jim vidi, da kreše na polno, sam ne, ker nočjo izgubit prijateljstva raje bluzijo v nekih kvazi vezah, mimogrede prizadanejo še kak kupček ljudi, v resnici bi pa morali samo poslušat svoje srce in se enostavno predat čustvom. LoCa, če dvomiš v ljubezen te ljubezni ni. Usedi se na avtobus, avto, letalo, karkoli in se spravi tja, kamor te vleče srce. Lahko boš srečna, lahko boš nesrečna. Če te zavrne, boš vsaj vedela pri čem si in boš šla lahko čez to in živela naprej. Če tega ne boš naredila, bo šlo življenje mimo tebe, zabila ga boš v vezi brez strasti, hkrati pa prikrajšala tudi človeka ki te ta hip ljubi za njegovo sorodno dušo.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 17.2.2008 12:51:55
|
|
|
|
LoCa
|
ma ne, js sm v bistvu z njim že prekinla odnos za kaka 4 leta, sem bila prepričana, da sm naredila "closure". on je mel svojo punco in svoj lajf, js pa svoje življenje, nisem niti mislna nanj, kaj šele upala. je bil on tisti, k je spet vzpostavil stik z mano. inše takrat nisem nič upala. ko sem govorila o idealnem človeku, sem mislila idealnega zame. to, da on ni popoln mi je jasno, po 15 letih kolkor ga poznam, najbrž mi je poteglno, glede na to da sm edina bla z njim ko je trpel zarad družinskih frustracij. vem od kod te fore izhajajo, zato jih razumem. poznam njegovo pot. mislim, Poznam ga. v glavnem, odločla sem se, da (če se seveda sploh javi, ker se še nč ni) naj on lepo sam pr sebi razčisti, kaj sploh hoče. js sicer lahko povem, kaj čutim in kaj mislim, ne morem pa vplivat na njegova čustva. osredotočla se bom raje nase, ker nisem zadovoljna s svojim življenjem nasploh, tko, ni mi v redu ta točka kjer sem (ne mislim samo na odnose). bom probala s fantom kaj rešit, čeprav sem bla cel vikend zdej pri sestri in pršla domov sem bla tkoj slabe volje.
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 17.2.2008 14:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,medtem ko boš pa čakala,da si ta tvoj prijateljček razčisti pojme,se boš pa lepo grela pri tvojem, ne sam vprašam...
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 17.2.2008 15:25:16
|
|
|
|
LoCa
|
? narobe si razumela kaj sem rekla. whatever. on itak more razčistit v vsakem primeru, konc koncev smo prjatli. pr mojmu pa, nisem rekla da se bom grela, ne vem od kje to tebi. ma dobro, sej je vseeno. grem se gret h mojmu (beri: nega ni, js pa spet sama pucam stanovanje).
|
|
|
|
RE: Kaj za vraga to pomeni... 17.2.2008 15:31:37
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem pa tako srečna, da s svojim najboljšim prijateljem nikoli nisem imela nič. Začel je hodit z mojo prijateljico, jaz sem že krepko bila v sedanji zvezi in sedaj smo dobri družinski prijatelji. , Midva čakava 3 , ona dva sta pred kratkim dobila 1 in komaj čakam, da gremo čez urco k njim na kavico . Vsedita se in se zmenita. Prek sms se ne da tega vedet kje sta.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?