|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj za 18. rojstni dan?
13.7.2006 9:05:52   
Anonimen
Kaj mislite, da je primerno darilo za punco za 18. roj. dan?

Je pa nečakinja. Pa če boste predlagale denar, koliko se vam zdi primerno dati?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj za 18. rojstni dan?
13.7.2006 9:11:12   
viv_
Meni je ful lepo kaj zlatega. Saj se dobi! Ji bo ostalo v spomin na teto. Jaz imam precej tegale nakita laurus.bled.si. Imajo lepe stvari, poglej pod "nakit".

No, je pa res, da jaz ultra rada nosim zlat nakit, eni pa ne marajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2006 9:40:52   
Mala koala
Če se boš odločila za nakit ti predlagam, da pogledaš kolekcijo
mono. To je jeklen nakit, meni osebno res ful dober. V Lj. ga iam zlatarna Modic na Miklošičevi, pa v Maxiju imajo dobro izbiro.
Če pač punca sploh mara nakit. Za denar pa nimam pojma, kolko bi bilo primernouser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2006 9:57:20   
soncece24
Kupi ji kakšne luštne uhančke, zraven pa 100E za počitnice. Nekega ne vem kakega nakita jaz ne bi kupovala, razen, če si 100%, da ga bo nosla. Meni je babica za 18.let kupila 4 zlate zapestnice (rinke), ki jih nikoli nisem imela na sebi, ker ne maram zlata. žal je danes tak čas, da je denar najlepše darilo.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2006 9:58:14   
Anonimen
Vau, viv, hudo. A pa je to dražje kot sicer zlato?

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2006 9:59:48   
Anonimen
Ja, sončece, po moje imaš kar prav. Vsaj kolikor jaz tamalo poznam, ona takih lepih uhanov ali prstana ne bi znala cenit. Že itak je najbolj pametna in se zmrduje nad čisto vsem, tako da najbrž res nima se niti smisla nekaj trudit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2006 10:00:12   
Anonimen
Joooj, ne nakita! To vse babice, tete in strici mislijo, da je nek lep spomin in bla bla, ampak ponavadi lih tega ne marajo(mo). Vem, da ko sta imeli sestri 18 let sta se se nekaj casa pritozevali, da kaj naj s tem (sestra1 je npr. dobila neko zapestnico, k ji niti slucajno ni bila vsec pa nosi je tudi ne, potem je dobila pa se verizico, prstan in uhane).

Pa se glede na to, da je ta tvoja necakinja bolj divja (al sem kaj pomesalauser posted image ), ji jst ne bi zlata kupovala.

Upam, da ga meni naslednje leto ne bodo user posted image  Nimam pa pojma, kaj bi si zazelela za darilo (ok, razen SVOJEGA racunalnika in digitalcauser posted image ).

Aja, ce se nima digitalca in ce si pripravljena dati 30.000, ji lahko kupis to. V Bigbangu je en cist spodoben v akciji, ima 4 mio mega pikslov, kak je pa zoom se pa ne spomnimuser posted image  

LP, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2006 10:01:16   
paris
Tudi jaz sem nečakinji za 18. r. d. kupila nakit- verižico z obeskom in zapestnico, ma nekako smo v naši družini navajeni, da se za take obletnice puncam in ženskam kupuje nakit, kakor za spomin!user posted image
Ampak, če ti na uho povem, se mi zdi, da je bila veliko bolj vesela šopinga, na katerega sem jo tudi peljala. Izbrala si je kar nekaj kosov obleke, se mi zdi v današnji vrednosti kakšnih 20 tisoč sit. In se ga še danes spomni kot "no limit shoping"!user posted image

Kar se tiče denarja tudi ni slaba ideja, ker v tem primeru si obdarjenec sam kupi kar si želi. Še posebej je denar primeren, kadar cela družna ve, da obdarjenec varčuje prav za poseben namen, no takrat bi pa jaz sigurno dala denar!
Koliko to je pa odvisno od posameznikovih možnosti, recimo kakšnih 30 tisoč bi dala jaz.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2006 10:03:22   
paris
Evo je že Ribica tik pred mano potrdila moje sume!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2006 10:04:03   
viv_
Spliš, ja, cene so malenkost višje, ker so unikati. user posted image  Ampak dobiš tut luštne, ekstravagante uhančke, po normalni ceni.

Midva imava tudi njene poročne (so v katalogu - midva sva par, al neki tazga).

Meni je njihov nakit ful všeč, tako da za kakšne pomembnejše letnice (tudi za 18) si vedno kaj od tam zaželim. Ampak, saj pravim, jaz ful rada nosim zlato!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2006 10:10:45   
Anonimen
O.K., ne bom nakita. Čeprav zdaj vem, kaj si želim letos za 40-letnico.user posted image

Saj se mi je itak zdelo, da bo keš najboljši. Samo mi je nekako škoda, kler vem, da bo vse zafrčkarila. Ampak O.K., kakor hoče. Pa 100 eurov ima čez glavo.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2006 10:24:48   
Anonimen
Kaj pa kakšna ura? Al pa mobilni telefon nov?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2006 10:26:36   
Anonimen
Ne, ure ne nosi in je tudi ne bi, mobi pa ne vem, kakšen ji je sploh všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2006 10:28:16   
Anonimen
Aja. Kaj pa za recimo vrednost 100 evrov (uf, meni je to tako veliko) ure v kakšnhi avtošoli. Saj bo šla zdaj najbrž izpit delat, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2006 10:30:20   
Anonimen
Ja, saj meni je tudi 100 eurov veliko, samo kaj ko sem jim že več vredna darila kupovala. Kako sem bila neumna! Ma izpit ji bo že moj foter plačal, saj ji itak vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2006 10:31:23   
Anonimen
Aja, potem ji naj pa fotr plača. Samo denar...kaj pa vem, kot praviš, bo vse zafrčkala...jaz bi raje kaj drugega, pa ne vem kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.7.2006 11:09:51   
soncece24
Daj ji vezat 100E na evro hranilno knjižico (lahko jo daš delat na geslo), če se bojiš, da bo zafrčkala.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.7.2006 11:21:49   
urška
če bi kupovala nakit bi ji defenitivno benettonovega. u bistvu bi šla neki v benetton izbrat. sej v supernovi majo ful dobre stvari pa še razprodaje so. v poštev pride še kakšna torba. ali pa karkoli....

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.7.2006 12:16:35   
Anonimen
In zmagala je ...... RibicaRR.user posted image user posted image

Sem klicala sestro in je rekla, da je digitalec ful dobra ideja, ker si ga že dolgo ful, ful želi. Thanks, babuške.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.7.2006 12:39:11   
soncece24
O, kulersko darilo, teta splišni user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi tako teto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.7.2006 12:55:42   
Anonimen
A to je ta, RibicaRR? A je to O.K.?

user posted image
Kupovati drugje bi bilo potratno !

user posted image
user posted image

V trgovino

KarakteristikeCanon A420 Digitalni Fotoaparat
  • Ločljivost senzorja : 4 mio točk
  • Optični zoom objektiv : 3x
  • LCD zaslon : 4.6cm (1.8")barvni LCD
  • Objektiv : 39-125mm
  • Priloženo : kabel USB
  • Uporaba spominske kartice : SD
  • Dodatne funkcije : makro funkc., možnost snem.kratkih film.
  • Priložena spom.kart. : 16MB
  • gar : 1 leto

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.7.2006 13:13:03   
smrka
Kondome. Zdej je v najuhjsih letih ko cloveka razganja kot nevem kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.7.2006 14:13:52   
kapica
Ceprav ste ze nasle primerno darilo, me je tema zanimala, sploh ker tudi jaz rabim nekaj za 18-ti rojstni dan ( od moza sestra).

Punce, a se ve hecate ali res daste toliko denarja user posted image . 30.000 sit se mi zdi absolutno prevec za "otroka", ki denarja se niti prav cenit ne zna.  Seveda bojo sfrckali denar, brez da bi dvakrat premislili.
Nam, ki denar podarimo, pa to ni kar tako mala vsota, ali pac?

A se spomnite kaj ste ve dobile za roj. dan? Vem da so casi verjetno drugacni kot takrat, ampak da vam povem da jaz nisem dobila darila, ki bi bilo vec vredno kot recimo 5000sit.  In to se mi zdi v redu oz. normalno.

Sploh pa ce si lahko starsi od dekleta privoscijo toliko, da ji sami kupijo mobitele, fotoaparate pa te stvari, potem ne vem zakaj bi si mi taksne stroske delali.

Mogoce bi bila se kot ideja darilni bon za kaksno trgovino z oblacili, cevlji, tam nima druge izbire kot pa te stvari kupit. Ali pa za frizerja, manikuro, mogoce jo taksne stvari zanimajo, glede na to da je to kr prelomno leto. Mogoce si zeli malo preobrazbe, nove frizure, ali kaj podobnega.

Ne vem, zlatnine ne bi priporocala, to res najveckrat obstane v predalu.

Lahko jo npr. povabite v Gardaland, imas ti in tvoja druzina nekaj od tega, njo pa vzamete zraven in ji placate karto. Malico imate zraven. Pa si bo ta dan sigurno bolj zapomnila kot pa tisti denar, ki ga cez par dni ne bo vec imela.

Jaz bom tako naredila, da greva z njegovo sestro v mesto, naj si izbere kaksno cotico, potem pa na sadno kupo recimo.

Mislim da je se veliko drugih moznosti, da si slavljenci roj. dan zapomnijo, kot pa z denarjem ali nakitom.
Upam da nisem koga uzalila, vsak ima svoje mnenje, ampak ko sem videla o kaksnih vsotah se pogovarjate, me je kr malo stisnilo.

Splisni upam da bo slavljenka zadovoljna ne glede na to kaj ji bos podarila in da boste roj. dan lepo praznovali.

LP

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.7.2006 22:11:44   
Anonimen
Jeeeejuser posted image  

Ja, to je ta!

LP, RibicaRR

P.s.: Jst mam pa februarja 18 .. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.7.2006 22:45:14   
Anonimen
O.K., naj povem, da sem se potem premislila. Oziroma me je napizdil mož, kaj se grem, da toliko denarja za rojstni dan je preveč. Pa sem se kar strinjala, ker sem že prej imela malo slabo vest. Pa če bi to bila ena zlaaaata punca, pa jaz bogatašinja ..., pa niti ni to ona, niti ne jaz ... no ja, ni sile.user posted image
Tako sem ji kupila Championovo kopalno brisačo, Chamion denarnico in nekaj denarja dala notri. Meni je bilo všeč, njej pa ... brisačo je na praznovanju pozabila, denarnico z denarjem je pa odnesla ...user posted image
Sem morala povedati, mi ni dalo miru.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?