kapica -> RE: Kaj za 18. rojstni dan? (14.7.2006 14:13:52)
|
Ceprav ste ze nasle primerno darilo, me je tema zanimala, sploh ker tudi jaz rabim nekaj za 18-ti rojstni dan ( od moza sestra). Punce, a se ve hecate ali res daste toliko denarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. 30.000 sit se mi zdi absolutno prevec za "otroka", ki denarja se niti prav cenit ne zna. Seveda bojo sfrckali denar, brez da bi dvakrat premislili. Nam, ki denar podarimo, pa to ni kar tako mala vsota, ali pac? A se spomnite kaj ste ve dobile za roj. dan? Vem da so casi verjetno drugacni kot takrat, ampak da vam povem da jaz nisem dobila darila, ki bi bilo vec vredno kot recimo 5000sit. In to se mi zdi v redu oz. normalno. Sploh pa ce si lahko starsi od dekleta privoscijo toliko, da ji sami kupijo mobitele, fotoaparate pa te stvari, potem ne vem zakaj bi si mi taksne stroske delali. Mogoce bi bila se kot ideja darilni bon za kaksno trgovino z oblacili, cevlji, tam nima druge izbire kot pa te stvari kupit. Ali pa za frizerja, manikuro, mogoce jo taksne stvari zanimajo, glede na to da je to kr prelomno leto. Mogoce si zeli malo preobrazbe, nove frizure, ali kaj podobnega. Ne vem, zlatnine ne bi priporocala, to res najveckrat obstane v predalu. Lahko jo npr. povabite v Gardaland, imas ti in tvoja druzina nekaj od tega, njo pa vzamete zraven in ji placate karto. Malico imate zraven. Pa si bo ta dan sigurno bolj zapomnila kot pa tisti denar, ki ga cez par dni ne bo vec imela. Jaz bom tako naredila, da greva z njegovo sestro v mesto, naj si izbere kaksno cotico, potem pa na sadno kupo recimo. Mislim da je se veliko drugih moznosti, da si slavljenci roj. dan zapomnijo, kot pa z denarjem ali nakitom. Upam da nisem koga uzalila, vsak ima svoje mnenje, ampak ko sem videla o kaksnih vsotah se pogovarjate, me je kr malo stisnilo. Splisni upam da bo slavljenka zadovoljna ne glede na to kaj ji bos podarila in da boste roj. dan lepo praznovali. LP
|
|
|
|