|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj ve mislite?
28.6.2007 1:03:41   
Ursi2
Zivjo, punce
Imam eno vprašanje za vas. Ta mesec sva z dragim kar pridno delala na user posted image , sedaj pa je že čas ko bi jo mogla dobit, pa je še ni. Do biti bi jo morala 24 li 25. Sedaj pa je šele 2 dni po domnevnem zaostanku M.Odločila sem se, da bom do pon počakala s testom, pa bom vidla, kaj bo. A se bo ta teden pojavila, al ne. Joj kako si želim, da se nebi in bi končno potem ugledala user posted image ali user posted image .Nimam pa ravno redne M in mi malo skače in se suče nekje med 24 in 29.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj ve mislite?
28.6.2007 1:06:20   
mojca345
mISLIM, DA moraš še malo počakat, da vsaj mine ta tvoj neredni čas pri menstruaciji. jaz imam iste težave, enkrat tko drugič tko. pol me začne tok davit, pa sem nepotrpežljiva in v stresu, pol jo pa dobim. pa že čutim bolečine v trebuhu, pol mi je jasno, da se ne moorem sprenevedet. user posted image

včasih se mi zdi, da se gor prav nekdo odloči in ti ga nameni ali pa ne.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2007 1:36:33   
mojca345
recimo men zamuja 11 dni M. pa sem delala test v torek, mislim, da. ja ko so bile lekarne odprte. okej nisem zjutraj, pol popoldne. sam itak mi je jasn, da nič ne bo. ta psiha te lahko tok zafrkava, da to ni res. user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2007 6:48:09   
Mbee
počakaj do ponedeljka pa boš vidla, če bo negativen test M pa še od nikjer greš še vseeno lahko na krvni test....držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2007 6:51:21   
Majabo
ista zgodba vsak mesec pri meni
vedno sem imela redne M sedaj ko skusam zanosit pa na 28 -30 dni, enkrat tako drugic drugace
testerje imam kar na zalogouser posted image
presneta psiha

upam da bos videlauser posted image user posted image drzim pesti

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2007 10:27:10   
Ursi2
Ja, saj tudi sama vem, da je najbolje, da počakam. Je pa smotano, ker sploh ne vem, kaj naj si mislim, že 4 dni me križ res zlo boli, tako kot vsak mesec na tisti dan, ko bom dobila M in prvi dan M, prav tako se mi zdi, da imam zelo napete pri, močan beli tok, danes pa mi je ze celo jutro slabo. Amapk kot nas že veliko ve, da je to lahko le psiha. Saj ne bo prvič, al!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2007 10:46:57   
mojca345
Mene je pa včeri zvečer začel tako trebuh bolt, pa ne točno trebuh ampak jajčnika oba. Ful bolet. To je sam takrat k mam ful menstro, čeprav je bila bolečina mal bolj drgačna kot ponavadi. Sem šla gledat še tv pol da se malo pomirim od tega branja tukaj, pa me je še vedno ful bolel. Križ me tudi boli, sam to je tko, če v avtu izvajaš akcijo, ne. :) Sploh, ko jo po dolgem času spet.

Bomo vidli, ne ! Imam pa karte vseh boginj in si ponavad, ko mi je hudo mal šlogam in sem ta teden povlekla 3 ali 4 krat karto nosečnosti. :) Pa sploh nisem nič spraševala v zvezi z tem, ampak neki v zvezi z tipom. In sem kr debel pogledala, ko sem prejela to karto. Piše v knjigi, da dobiš to karto" da se prav odločiš za materinstvo-ali da moraš kaj popravit v odnosu z mamo-ali da moraš spustit notranjega otroka ven. Z mamo se fjan razumeva, noseča nisem, sem šla pol test delat, notranji otrok je pa itak na planu, delam skoz na seb in poleg tega se ukvarjam z otroci dnevno.

Res nea vem, kot bi reku kaki štajerc mojuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2007 12:11:58   
tamala_82
mojca345 user posted image user posted image user posted image user posted image zanimivo!!! Tole s šloganjem .... user posted image user posted image user posted image pol bi lahk meni tut kej šlogala?

Punce, držim pesti, da čim prej zagledate user posted image   user posted image !! Pa zapomnite si - takrat, ko boste najmanj pričakovale, vas bo doletelo!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2007 21:28:22   
mojca345
men zamuja že 13 dni. me pa jajčnika bolita, ampak ne tko kot ponavadi. dan sem bila povabljena na kosilo k babici moji, da sva malo klepetali, pa mi je bilo kr slabo, mal se mi je hotel vrtet v glavi. sam ne vem al zarad vročine al pa zarad mrzlega vetra, ker niti na soncu niti v senci mi ni pasal bit. nimam pa pr roki testa, da bi ga nardila kaj to sploh pomeni. ko sem danes ležala v postelji zjutraj, sem imela tka občutek v trebuščku. ne znam opisati. sem pa kr utrujena. je pa res, da sem imela včeri 2 izpita na faksu, k sem oba dobila ponosno lahka povem 10 ! tko, da se mi je kr vrtel od sreče. user posted image

ne upam si sploh na karkoli namigovat, lahka samo potiho upam.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.7.2007 12:08:57   
renata nana
mojca 345 tudi meni zamuja samo ne tako dolgo kot tebi meni je danes tretji dan pa imam občutek čisto drugačen kot ponavadi pred menstruacijo, sem tudi utrujena tu in tam me kaj v jajčnikih zašpika samo ne tko kot ponavadi pa neka napeta sem imam občutek kot da imam zelo napet trebuh ej sploh nevem tudi kako naj to sploh povem. sem pa en dan pred menstruacijo poskusila test First Sign ki pa ni pokazal nič, sedaj pa nimam doma več testa da bi še enkrat poskusila, mogoče sem naredila prehitro ali pa ni nič , bomo vidli kaj bo iz tega.

upam in želim , da bi nam vsem ki še čakamo user posted image se tudi pokazal

lp

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.7.2007 16:42:07   
mojca345
ja jest sem zdele si šla še enkrat izračunat. moja menstra je res tko neredna, ampak prej mi je bilo vseen, zdej pa niti ne več in je to kar nerodno. jest si vpisujem svoje menstre na koledarček na mobitel. marca letos so mi mobitel ukradl, k so mi udrl v avto in skratka vse je šlo. tko, da nisem imela podatkov. sama vem,d a so moji cikli nekje dolgi od 29 do 31 dni. pa recmo včasih tudi 33 dni. no zadnji cikel od aprila do maja je bil koker 40 dni dolg. wow! in sem to dala si ukalkulirat zdej na tem ovulacijskem koledarčku na ringaraji in moji plodni dnevi so bili ravno takrat, ko sem to tudi počela.user posted image  koker sem prej misila, da mi zamuja 14 dni, sem zdej si bolj prav izračunala, ker če imam po ta novem 40 dni ciklus pol bom dobila menstro v četrtek, ko otroke pelem na kopanje. uf, superca ! da jih bom lahko samo gledala. zato me pa bolijo jajčniki in napovedujejo.

seveda ker pa se ta dovžina ciklusa spreminja očitno, da kr skoz, je še vse pod malim vprašajem. ampak ne vem, neki znaki pri nosečnosti so komot tudi pri menstruaciji tako, da lahko hitro zamenjaš, sploh ko si noro želiš, da bi bila noseča, ne.

tko, da zdele po tem kalkuliranju, mi je mal dol padl tole upanje, sploh zato, k me jajčniki sploh proti večeru bolijo, tko da to pa vsekakor ne more biti znak, da sem noseča, ne !

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2007 0:00:20   
druga
lp! tudi jaz sem zelo negotova glede tega, kaj se dogaja...maja bila sem pri G in mi je rekel, da bo ovulacija cez pribl 3-5 dni...nato s fantom pridno delava...naslednji mesec pa menstuacije ni bilo...juhu...sem ze bila vesela, naredim test in je bil negativen...mine 14 dni, menstr. se vedno ni...naredim drugi test...se vedno negativen....vseeno se narocim pri G in mi sestra rece, da sem mogoce vseeno noseca, ce do pregleda ne dobim menstruacije...to je bilo pred 14 dnevi...moram povedat, da nisem imela nikakrsnih znakov za nosecnost, le scipati me je zacelo v jajcnikih pred tednom in pol...v obeh...in to zvecer...do pregleda je se 4 dni...predvcerajsnjim zjutraj pa opazim kri...tako med prozorno sluzjo je bila...kot nitka...potem pa nic vec..vceraj spet isto...danes pa je bilo ze vec krvi...s tem da do 18 ure nic ni ven priteklo...le notri je bila.. zdaj pa me ze spodnji del trebuha boli in kriz...tako da je to verjetno menstruacija....ceprav mi ni jasno, zakaj je prejsnji mesec nisem imela...kaj se je dogajalo? kaj mislite...ce je G na ultrazvoku videl jajcece in je ocenil, da bo ovulacija, zakaj potem ni bilo menstruacije ze prejsnji mesec, ce se jajcece ni oplodilo?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.7.2007 0:32:09   
mojca345
druga nimam pojma. telo kr neki po svoje dela, aneda. no jaz sem danes dobila menstro. ampak sploh ne tko kot ponavadi. z robčkom sem se polulanju obrisala, pa sem vidla svetlo kri, sploh ne tiste temen kot ponavadi. na vložki zgleda bolj rjavo vse skupaj. ponavadi sem tri dni zapakirana v postelji in si menam vložke na uro. včasih se zgodi, da si noseča, kljub menstruaciji - zadnjič sem slišala.

če ne drugega imam zdaj vsaj točne podatke. ta mesec naj bi bil ciklus dolg 36 dni. plodni dnevi obrkožajo še vedno tiste dni, ko sva to počela. tko da mejčken še pa vedno upam. če bi bila noseča bi bil moj datum 3.3.08. vse sem si že izračunala. čist sem prfliknena user posted image  na user posted image . in če bi bila noseča, bi bila zdej 5 tednov. user posted image

to bi bilo tko fajn, k sem jest tudi rojena marca in to 20. bi bile dve ribici doma in kozorg.

ta prvič kokre se spomnem je bilo tudi tako, da sem imela rahlo menstruacij in me je bolj bolel, kot pa je bilo dejansko kej krvi. zato tudi kasneje nisem polagala velik na to, ker je menstra itak bila. sem pa kr neki utrujena. danes sem spala do pol 4 popoldne, in zdaj sem že utrujena. pokonci sem 8 ur. pa ogromnokrat grem lulat.

k bi bilo to mal bolj easy vse skupi !user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.7.2007 0:50:40   
Ursi2
No, punce, še vedno ni nič. Morala bi jo dobiti nekje med 24 in 26. Pa je ni blo, pol pa sem si rekla, da bom do pon počakala, če bo prišla M, potem pač ne bom delala, če ne pa jutr v  akcijo s testom.
Ne vem, kaj naj rečem, imam tak čudn občutek. Mal mi je slabo, prsi mam pa res že cel teden zlo napete in velike. Kar nekako sem se že odločla, da sem noseča in v glavi že delam načrte, tako da me je zdej še bolj strah, da ni uspelo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2007 7:26:52   
amaya
pa naredi test takoj...zakaj čakat...meni je user posted image pokazalo teden dni pred user posted image ...poskusi. Sicer pa je odvisno od količine hormona. Jaz očitno ga imam ful, saj mi tudi slabo dela že kar nekaj časauser posted image . ampak se potrpi...vse za user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.7.2007 9:43:29   
Ursi2
no, punce!
Danes sem naredila test ztjutraj (CB), pa ne vem, ali drzi ali ne, ke se mi je takoj pokazal minus, tista mala črtica v kontrolnem okencu, ki kaže ali je bil test pravilno narejen ali ne, pa se spploh ni pokazal. Tako da zdej pa ne vem, kaj naj si mislim. Sem pa zlo, zlo, zlo žalostna, ker sem bila res skor 100%, zdej pa ni nič.
Malo upam, da test laže!!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.7.2007 10:26:16   
torcica
Po mojem je test neveljaven, ker če ni kontrolne črtice, test ne velja. Jaz bi na tvojem mestu test ponovila.

Držim pesti!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.7.2007 10:33:53   
murkica
No ne vem, jaz mislim da test ni veljaven.

Če vpišeš v google clearblue, ti rže ven Krkino stran z vsemi razlagami kjer je tudi to vprašanje:
20. Kaj naj naredim, če se v okencu z rezultatom pojavi črta, v kontrolnem pa ne?
Verjetno je bilo seča premalo, zato je treba test ponoviti.

Tako, da jaz bi poskusila znova.
Sicer pa vseeno upam, da zagledašuser posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.7.2007 18:50:17   
mojca345
ah nič ne bo pri meni. sem upala, da bo samo kaki dan rjavo, pa se mi je danes usulo rdeče. in sem res prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . tok sem upala, da bo. datum bi bil 3.3.08 kaj še hočeš lepšega?

kok časa bom mogla še čakat ? najraj bi ga imela, objela in lubčkala. mu govorila o tem in onem, z njim hodila na izlete in pojasnjevala kaj je to travica in zakaj se sneg stopi v vodo.

ko da me nekdo drži za goltanec. zakaj tiste ki si najbolj želimo, najldalj čakamo ? vse bi dala, da bi ga imela in da bi bil moj sonček, lunca. moja bebikauser posted image  !

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.7.2007 19:25:46   
sonček33
mojca345 ej čist te razumeme - isto mi je
ista vprašanja si postavljam

ampak veš kaj ? tukej gor sem ugotovila, da je treba  sam glavo gor dat in razmišljat pozitivno
cel kup nas je takih, ki bi dale tem malim bitjem neskončno ljubezni, a očitno še ni naš čas
držim pestke zate in zame, pa še za vse ostale
najlepš je prebrat ko katera napiše da je zagledala user posted image user posted image - to je upanje za vse nas

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.7.2007 23:17:48   
Ursi2
no, pri meni še kar nič ni. Sedaj sem se odločla, da bom pač čakala, bo že enkrat prišla, ker pri moji sreči tako nisem noseča, pa če imam vse znake!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.7.2007 2:14:12   
mojca345
soncek33 se strinjam s tabo, da mogoče res še ni čas in da ko katera zanosi, da si vesel za njo. danes je ful naporen dan, jest grem hitro spančkat, jutri spet ob pol 7 zjutri, pa delam do pol 6 popoldne. pa še user posted image  me muči in boli trebuh. ampak sej bo minil. pol grem pa na morje v soboto. komi čakam. moja psička bo prvič vidla morje, tko, da bova skupaj uživali vsaj malo tako kot bi drugače, če bi user posted image  ali že imelauser posted image .

danes sva se z mami tut mal o tem pogovarjali, pa je bila neki dobre volje, ko je zvedla kaj jo še vse čaka, varstvo vnukinje enkrat in moje psičke. sem ji rekla" da bo imela še velik dela". user posted image

ursi2 jest sem tut mela nekaj od teh znakov, jest upam, da bo pokazalo user posted image user posted image  !

sej sem danes razmišljala, da res nima bit smisla hektičen, vse je jasno, ko menstruacije ni in če so znaki, je to to. ne more bit kej drugega, ne.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.7.2007 2:30:11   
Ursi2
do danes še kar nič ni bilouser posted image , tako da sem prej možu povedala, da se ne grem, da bom počakala par dni, da bom dobla M al pa 9 mesecev, ko me bo začelo neki brcat, da bi rado ven!user posted image Morda so samo živci, sam vseeno, 10 dni mi pa še ni nikoli zaostajala!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.7.2007 7:01:09   
mojca345
ursi upam, da si nosečka ! čeprav sej veš kako je lahko. glih zanč mi je prijatlca govorila, da ji je zamujala 1 mesec, pa nič ni bilo.

a si šla delat test še enkrat mogoče ?

letimv  službo

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?