mojca345 -> RE: Kaj ve mislite? (1.7.2007 16:42:07)
|
ja jest sem zdele si šla še enkrat izračunat. moja menstra je res tko neredna, ampak prej mi je bilo vseen, zdej pa niti ne več in je to kar nerodno. jest si vpisujem svoje menstre na koledarček na mobitel. marca letos so mi mobitel ukradl, k so mi udrl v avto in skratka vse je šlo. tko, da nisem imela podatkov. sama vem,d a so moji cikli nekje dolgi od 29 do 31 dni. pa recmo včasih tudi 33 dni. no zadnji cikel od aprila do maja je bil koker 40 dni dolg. wow! in sem to dala si ukalkulirat zdej na tem ovulacijskem koledarčku na ringaraji in moji plodni dnevi so bili ravno takrat, ko sem to tudi počela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] koker sem prej misila, da mi zamuja 14 dni, sem zdej si bolj prav izračunala, ker če imam po ta novem 40 dni ciklus pol bom dobila menstro v četrtek, ko otroke pelem na kopanje. uf, superca ! da jih bom lahko samo gledala. zato me pa bolijo jajčniki in napovedujejo. seveda ker pa se ta dovžina ciklusa spreminja očitno, da kr skoz, je še vse pod malim vprašajem. ampak ne vem, neki znaki pri nosečnosti so komot tudi pri menstruaciji tako, da lahko hitro zamenjaš, sploh ko si noro želiš, da bi bila noseča, ne. tko, da zdele po tem kalkuliranju, mi je mal dol padl tole upanje, sploh zato, k me jajčniki sploh proti večeru bolijo, tko da to pa vsekakor ne more biti znak, da sem noseča, ne !
|
|
|
|