|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v nedeljo?
19.1.2008 19:12:47   
TIA22
Kaj kuhate po nedeljah? Ali kaj komplicirate, ali kar pač vam pade na misel?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj v nedeljo?
19.1.2008 19:47:55   
ma&he
Glih v nedeljo nikoli ne kompliciram, zjutraj denem kuhat juho, nalupim ponfri in zeleno solato, pa zdraven iz juhe meso. V nedeljo gremo raje skupjaj na sprehod že dopoldne al pa na kofe, ker smo vsi doma, kosilo pa je vedno že ob 12.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 20:26:17   
lelaval
Nič ne kompliciram s kosilom - jemo, kar se nam zlušta. Kje pa piše, da mora bit pohano? Če nam paše, jemo špinačo. In jutri bo juhica in makaronflajš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 20:31:13   
Naja30
Karkoli mi pade na pamet. Ne kompliciram.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 20:48:40   
Enolla
Okviren jedilnik sicer imam ampak se mi večkrat zgodi, da si med kuho premislim in potem kaj naredim drugače.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 21:13:46   
Markova
Kaj se smatra kot kompliciranje? Ker rada kuham, si običajno ravno v nedeljo vzamem čas za kaj posebnega, kar rabi več časa. Če smo doma in nimamo drugih načrtov. Ampak v tem uživam. Če nam pa paše, je pa lahko tudi samo jajčna omleta in solata.
Zame je kompliciranje to, da mora biti v nedeljo za vsako ceno goveja juha, pražen krompir, pečenka in zelena solata. Pa če ti paše to jest ali ne, v nedeljo mora biti.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 21:15:14   
MID
Mi smo pa po naravi bolj zapečkarji in se ob nedeljah,ki so ponavadi edini dan,ko smo res skupaj cel dan privoščimo bolj ekstra jedi.Obadva z možem rada kuhava in si tako ob nedeljah dava duška.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2008 22:00:57   
pikalonca
Mi imamo pa kar vsako nedeljo juho (govejo, piščančjo, gobovo), potem pa tenstan ali pire krompir ali pa ponfri, pa meso (ponavadi iz juhe), pa solato in seveda za piko na i še sladico.
Sprva mi je bilo malo odveč imet vsako nedeljo tako kosilo, sedaj mi je pa prav fino, ker je vsaj en dan v tednu, ko ne rabim razmišljat, kaj skuhat user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2008 9:35:57   
Jessy
Ker med tednom sploh ne kuhamo mesa (ni časa zanj), si ga privoščimo ravno v nedeljo, ko ga imamo čas tudi speči.
Prav vedno imamo v nedeljo juho. Včasih tudi iz vrečke, ampak juha je vedno. Potem pa spečem kakšno meso (goveji zrezki, piščanec, puran, svinjsko meso), ki se nam takrat zahoče, zraven pa še prilogo (ali njoki, ali tortelini, ali riž, ali krompir, ali zelenjava, ali žlikrofi) in solato.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2008 10:11:21   
Grofica
pri nas ni ob nedeljah nič drugače kot druge dni v tednu.
tisto klasično nedeljsko kosilo-juha,... si privoščimo tudi med tednom,če nam paše. imam čas kuhat.user posted image
vedno najprej vprašam otroke in Gospoda,kaj bi jedli,potem te želje nekako uskladimo in je.
danes bojo zrezki,grah,žlikrofi,mešana solata,sladoled.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2008 18:20:41   
polona2
Danes smo imeli tortilje. Ne kuham posebnega jedilnika v nedeljo, se pa včasih povabimo k mojim staršem na tipično slovensko kosilo.

(odgovor članu Grofica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2008 19:00:40   
cukr07
Jaz ponavadi ne kuham običajnega nedeljskega kosila (juha, renstan krompir, meso, solata), ampak skuham pač tisto kar imam pri roki.
Se pa na vsake toliko časa tudi ˝klasika˝prileže. user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2008 20:48:48   
Zasanjana
Ne kompliciram. Jemo, kar kdo predlaga. Danes smo naprimer zavili v Mc'donalds.user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2008 12:59:01   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Ne kompliciram. Jemo, kar kdo predlaga. Danes smo naprimer zavili v Mc'donalds.user posted image

Mc"donalds v nedeljo??? Ja kakšna mama pa si, da niti v nedeljo ne skuhaš kosilo kot se spodobi????   TO BI BILE BESEDE MOJE MAME-100 %!!
Jaz pa sem moderna mama in tudi jaz grem v nedeljo v Mc"donalds!user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2008 17:06:56   
Anonimen
Ponavadi tipično nedeljso kosilo: goveja juha, svinjska pečenka+mogoče krvavica, restan krompir, solata.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2008 21:07:36   
Anonimen
Kot bilo vsak običen dan: goveja juha z njoki, tensten krompir, tenstena repa, svinjski oz. goveji zrezek, solata. Danes smo meli tudi sladico

urskaj imaš takšno slikco kot jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2008 22:16:04   
Naja30
Kar mi pade na pamet. Tudi pico smo že naročili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2008 9:37:35   
bamby
Jaz se strinjam z Jessy.
Med tednom so kosila bolj na hitro, največkrat kar enolončnice (na žlico), zato imamo v nedeljo pač boljše kosilo, ki vključuje obvezno juho, eno vrsto mesa, ki se nam takrat zahoče in je na razpolago, zelenjavna priloga in priloga iz krompirja, njokov, riža, žlikrofov ali testenin.... in seveda zraven solata.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?