|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni? (bakla)
14.7.2007 22:16:55   
Anonimen
Živjo,
preko chata čvekam s fantom, ki pravi, da gre na baklo.kaj to pomeni? Je to trava? Kakšno mamilo, ali kaj? Res to prvič slišim in se mi ne sanja..si ga pa ne upam vprašati, da ne bi izpadla neumnauser posted image  Prosim za obrazložitev.
Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj to pomeni? (bakla)
14.7.2007 22:18:58   
Anonimen
Morda dela na radiu? RADIO BAKLA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2007 22:20:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Morda dela na radiu? RADIO BAKLA

Sem sama že tud iskala na internetu pa nič pametnega ne najdem...na radiu pa ziher ne delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2007 22:21:38   
Anonimen
pomoje gre na đoint...travo...ganđo...marihuano...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2007 22:22:30   
Anonimen
Gre enga tapravga pokadit. To je slengovsko za marihuano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2007 22:26:04   
Anonimen
Pol sem prav predvidevala..hvala!

In kakšno imate mnenje o takšnih ljudeh? Je to odvisnost, ali samo sprostitev...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2007 22:30:23   
Anonimen
Hm. Zaenkrat, če je še na začetku valda sprostitev.
Ker pa bo potem hotel biti čimvečkrat sproščen, bo od tega že odvisen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2007 22:33:42   
Anonimen
vsak začne s tem, pol pa nadaljuje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2007 22:36:20   
Anonimen
Izraz za enga orng skadit jauser posted image

Drugače pa lahko gre sam za sprostitev...ki pa lahko hitro pripelje do odvisnosti....vprašanje je v bistvu samo če si ti želiš človeka ki se na ta način sproščauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2007 22:39:42   
Anonimen
Karinka? Kaj ti maš konc žura, al....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2007 22:46:36   
Anonimen
Odpovedanuser posted image -eni prjatlci je ata umrl pa smo odpovedal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2007 22:47:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  se je rešil vseh muk.Sožalje vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2007 22:47:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Izraz za enga orng skadit jauser posted image

Drugače pa lahko gre sam za sprostitev...ki pa lahko hitro pripelje do odvisnosti....vprašanje je v bistvu samo če si ti želiš človeka ki se na ta način sproščauser posted image

Če bi gledala samo na to, je seveda odgovor NE-ga ne želim imeti. A sem ga spoznala že v živo, sva se velik pogovarjala in si sploh ne morem predstavljat, da vleče to sranjeuser posted image  Me to res full moti. Drugače je pa res fant na mestu. Upam, da je na začetku in da lahko neha tudi danes, če to želi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2007 22:50:04   
Anonimen
Njap. Nehal bo pa zelo težko. Razen, če je na začetku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.7.2007 22:55:38   
Anonimen
Imam kar nekaj znancev ki to počnejo. In verjemi da ne morejo nehat. Pa ne zato k je težko ampak ker nočjo. Glede na to da je šel zdaj enga skadit, predvidevam da kot večina skadi enga pred spanjem, ker drugače ne zaspi. In ja so lahko super ljudje. Sam ta navada jih doooolgo spremlja, dokler se sami ne odločijo, nekateri se nikoli ne. Imam sodelavca ki se je zaradi tega razsšel z dolgoletno punco. Pa je blo vse kul, sam on se temu ni hotel odpovedat. Ona pa ni mogla več z tem živet. Žalostno, samo resnično. Večini "kadilcev" je to čisto neškodljiva razvada-po njihovem mnenju. In sam za sprostitev. Itak vedno govorijo da lahko nehajo kadar hočejo, sam običajno to ni takrat ko si njihovi partnerji, prijatelji ali družina želijo. Če sploh nehajo...
Je ogromno ljudi ki to počne dobesedno celo življenje.

Odločitev je pa itak tvoja. Samo fajn je da se zavedaš v kaj se spuščaš.
Trenutno te verjetno ne moti. Kaj pa ko si boš zaželela otroke..., družino...., "normalno" življenje z človekom, ki bo zmožen ponoči sesti za volan in odpeljati otroka v bolnišnico če bo kaj narobe in ne zakajenega tipa ki ga sploh ne boš mogla zbudit. In si želiš človeka, ki bo nazdravil z "baklo" za prvega otroka....
Ker njim je to normalno. In verjemi.....zate se ne bo spremenil. Če si ga pripravljena sprejeti takega kot je...kul....če pa sanjaš o tem da se bo zaradi tebe čudežno spremenil....se pa spusti na tla punca.

Pa brez zamere, nisem hotela nikogar užalit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.7.2007 22:56:38   
Anonimen
Po moje, da če si pameten, da od trave ne moreš odvisen ratat. Edino če bežiš pred čim. Če se zadevaš zato, da zbežiš. Potem ti najbrž trava enkrat ni več dovolj.

Ampak mogoče je romantik, pa je revež šel samo pravo baklo prižgat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.7.2007 22:57:22   
Anonimen
žalostno je da se nekateri lahko sprostijo le ob tem.

da od trave ne morš odvisen ratatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.7.2007 22:59:19   
Anonimen
Baje je full dobr seksat, k enga skadiš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.7.2007 22:59:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Po moje, da če si pameten, da od trave ne moreš odvisen ratat. Edino če bežiš pred čim. Če se zadevaš zato, da zbežiš. Potem ti najbrž trava enkrat ni več dovolj.

Ampak mogoče je romantik, pa je revež šel samo pravo baklo prižgat.user posted image

Nisi odvisen fizično ampak psihično. Odvisen pa si. Verjemi. Večina kadilcev niti ne zaspi preden enga ne skadi. Tako kot je meni samoumevna kava zjutraj, je njim joint pred spanjem. In ko so kkšni problemi. Pa ko so živčni. Pa ko jim ne gre vse tako kot hočjo. Pa ko jih je nekdo razkuru.......

In večinoma so to zelo apatični ljudje, ne vsi, ampak večinoma....vsaj na trenutke. Imajo dobre in  slabe dneve.

In nekdo ki ni nagnjen k odvisnosti, ne bo zvečer ko se pogovarja z kul punco, z katero ma namen kaj imet letu enga skadit......moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
14.7.2007 23:01:13   
Anonimen
kerensa a si že nabavla kej bazenčkov, če bo slučajno dežuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.7.2007 23:02:48   
Anonimen
Tako kot je meni samoumevna kava zjutraj, je njim joint pred spanjem. In ko so kkšni problemi. Pa ko so živčni. Pa ko jim ne gre vse tako kot hočjo. Pa ko jih je nekdo razkuru.......

To je potem v bistvu tako kot cigaret. Ma ne vem, jaz poznam par ljudi, ki res kadijo samo priložnostno. Travo mislim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.7.2007 23:04:34   
Anonimen
Duck - nč ne bo bazenčkov. Kdor bo hotel, naj se kar v reku vrže.

Jst bom verjetno prva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.7.2007 23:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Tako kot je meni samoumevna kava zjutraj, je njim joint pred spanjem. In ko so kkšni problemi. Pa ko so živčni. Pa ko jim ne gre vse tako kot hočjo. Pa ko jih je nekdo razkuru.......

To je potem v bistvu tako kot cigaret. Ma ne vem, jaz poznam par ljudi, ki res kadijo samo priložnostno. Travo mislim.

Ja tako nekak ja. Tudi jaz jih poznam dosti takih. In smo dobri prijatelji. Samo odobravam pa ne to kar počnejo. Ker mi je neumno. In nikoli ne bi živela s takim človekom. Lahko sem prijatla in vse....samo pri partnerju pa tega nebi tolerirala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.7.2007 23:05:05   
Anonimen
kaj če kar enkrat ne bi mogl priložnostno kadit, sej se jim strgauser posted image

pa rečte da čiki niso droga če morte pa da folk ne more bit zasvojen z njimiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.7.2007 23:06:17   
Anonimen
Duck, ti pa očitno nisi nikol kadil tega sranja, da takele klamfaš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?