|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj svetujete?
4.8.2005 10:51:21   
Anuš
Neki me zanima in upam, da se bo našel kakšen pameten nasvet.
Sem absolventka (do oktobra) in sem v 3. mesecu nosečnosti :bravo::sloncek:Vse je blo načrtovano a kaj, ko smo malo dolgo čakali na pikico...
Kaj pravite, kaj se mi najbolj splača. Ali naj septembra diplomiram in poskušam najti službo ali naj podaljšam absolventa in imam še naprej status. Ali kaj čisto tretjega?
To me zanima tako iz finančnega vidika kot tudi praktičnega:nosecka:

A mogoče katera ve za internetno stran kjer bi se lahko o tem pozanimala?

Želim vam vsem najjjlepšo nosečnost!:nosecka::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj svetujete?
4.8.2005 11:00:07   
radovednica_
kako je stem točno ne vem..
moje mnenje pa je tako: glede na to de boš marca že rodila, pa prej misliš še diplomirat ne vem kdo te bo vzel v službo. ker ne vem če se kirem podjetju splača de te vzame, zato de te pol da na porodniško. poleg tega nikjer ne boš takoj dobila za stalno, če boš dobila za več kot pol leta boš lahko srečna.
dobro preštudiraj kaj storiti.po mojem ostani absulventka, razen v primeru de imaš zagarantirano službo.

želim ti lepo :nosecka:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj svetujete?
4.8.2005 11:05:18   
benika
Ravno o tem preblemu je bila v kratkem debata. cMalo pobrskaj po družinski zakonodaji...mislim da je na tem forumu.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj svetujete?
4.8.2005 12:04:31   
Anuš
Ja sej maš res prav! Na družinski zakonodaji sem našla kar nekaj podobnih primerov. Hvala:)

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj svetujete?
4.8.2005 12:11:38   
nana 27
Ne vem, katera smer študija si, ampak zaposlitev je zelo težko dobiti, razen če je po tvoji smeri veliko zanimanja. Moraš pa vedeti, da boš zelo težko dobila službo: noseča, bolniška odsotnost.. Poleg tega ne veš, kako se boš počutila čez tri mesece ali več.

Če bi bila na tvojem mestu bi podaljšala absolventa, se posvetila otročku in ko bi prišla malo k sebi, pridno pisala prošnje. Tako bi lahko v miru pripravila diplomo, bila z otročkom in imela več kot pol leta časa, da si najdeš primerno zaposlitev. Aja, če boš zaposlitev iskala v javnem sektorju, bi bilo dobro, če bi se pozanimala (če ga lahko sploh opravljaš) in v tem času opravila strokovni izpit. To je praktični vidik.

Glede finančnega pa je tako, da bi v primeru zaposlitve (če bi jo sploh dobila) imela višjo porodniško, ker v znesek pridejo vsi dohodki zadnjih 12ih mesecev pred vložitvijo vloge na CSD. Kako je pa pri mamicah študentkah pa ne vem. Je pa bilo kar nekaj podobnih vprašanj na to temo v zadnjem času, zato poskusi najti z iskalnikom.

Pazi nase in na :duda:

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj svetujete?
4.8.2005 13:18:00   
tina104
Jaz sem že o tem pisala na forumu Družinska zakonodaja, poskusi najti. Opisane so moje izkušnje v zvezi z enakim problemom.
Naj povem še to, da sem iskala službo v času nosečnosti, tam v petem mesecu sem bila, rabili so na enem del. mestu samo za en mesec, na enem pa za dva, seveda me nikjer niso zaposlili (mislim, da predvsem zaradi nosečnosti, drugače sem izpolnjevala vse pogoje). Mogoče bi šlo, če bi imela kake veze ;) .

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj svetujete?
4.8.2005 18:40:27   
stuhica
moje mnenje je da je najbolje da podaljšaš absolventa. Nihče te ne bo zaposlil za nedoločen čas pa še za določenega če te vzamejo te vzamejo na pol leta eno leto . Večinoma pa imajo tudi povsod poskusno delo za 1 ali 3 mesece... Najboljš da podaljšaš absolventa sicer se pa še malo pozanimaj kaj in kako je najbolj pametno....

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?