|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj ste počele....
29.4.2005 6:42:47   
Spicy Black
....zadnje dni pred PDPjem? Hodim kot :sloncek:, sedim že nekako, ko pa vstanem se mi zdi, da mi bo :duda: kar ven padel :)-. Ti zadnji dnevi so pa res :hudicek:...

CTG pokazal (očitno) lažne popadke na 10 min, ker se je vse umirilo. Vsake toliko me nekaj močno špikne tam spodaj, pol smo pa vsi v luftu - kao A GREMO? :)-.

No punce povejte kaj ste počela, ker ležati se mi pa ne da več :(

Aja pa eno lepo dobro jutro :)- in :kava:...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj ste počele....
29.4.2005 6:51:53   
Lunca1
Glede na to, da sem bila ko sem rodila 9 dni čez rok, sem pred tem hodila na 2 dni na preglede.:)- Sem pa drugače na veliko letala okrog prijateljev, pa malo v Ljubljano, pa na sprehode, .... Poskusi se mal zamotit pa bo.

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj ste počele....
29.4.2005 8:52:25   
Anonimen
Nina ti kar laufaj naokoli,zamotila se boš pa še prej lahko ven poskoči:duda:No ja če le zmoreš.:bravo:Jest sem celo bajto pospravila pa vse za familjo naštimala,čisto za preobečt,pa zalogo hrane za dni,ko me ne bo.Itd...

Pa srečno:bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj ste počele....
29.4.2005 9:18:54   
Mina1
Moj prvi:duda: je rojen 6 dni po tretjem roku - zato sem zadnje dni le javkala od nestrpnosti:)-:)-:)- in vsega sem imela počasi dovolj, ker CTG ni nič pokazal, tako da je bilo treba počakati - no, pa mi je odtekla voda.

Pri drugem pa sem itak imela datum za CR (2 dni pred rokom).

Kaj naj ti rečem, počakati bo treba;)

Probaj se zamotiti s čim, pa sedaj,ko je krasn vreme, pojdi ven na sonček:)

Skratka, lep porod ti želim, ko bo seveda.

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.4.2005 9:35:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj ste počele....
29.4.2005 9:36:13   
fricka
Saj vem, da to ni naslov teme, pa vseeno.... Mina 1- tudi jaz imam naslednji teden CR. Me je čedalje bolj strah. A mi lahko mal poveš kako to gre?

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj ste počele....
29.4.2005 9:59:27   
Mina1
FRICKA: verjetno imaš potem načrtovani CR, torej so ti že nardili predpripravo za CR, kjer te izmerijo in vse potrebno naredijo, da ti določijo datum za CR.

Ja nič, pri pride dan D in greš zjutraj tja (jaz sem bila v LJ porodnišnici), naredijo CTG, te popišejo, se preoblečeš v sp. srajco in greš z osebno torbo na klistir. Ati čaka v sosednji sobi - v sobi za očete.

Klistir - kaj naj ti rečem, meni ni bilo nič fino, pravzaprav zoprno, ampak ko si polna vode, geš samo še na WC in potem je vse za tabo. Aja, pa obrijejo te. Potem se odparviš s partnerjem v porodni sobo v porodni blok, kjer čakaš. Babica ti izmeri pritisk, če ti voda še ni odtekla, ti jo umetno spustijo - mene je to zelo bolelo. Fino umijejo trebušček, in če je operacijska fraj, greš tja, ati pa počaka zunaj. In po cca 45 minutah ima ati v naročju:duda:. Sam CR ne traja dolgo, pač pa traja predpriprava na operacijo in potem, da te zašijejo in vse ščistijo. Ko se zbudiš iz narkoze, te odpeljejo na intenzivni oddelek in zate lepo poskrbijo.

A bo;)

Sicer sam CR ne boli, fino boli potem, ko se zbudiš in moraš ležati na hrbtu.

Drži se in sporoči novičko,

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj ste počele....
30.4.2005 7:11:32   
mammy26
sicer sem oba rodila na rok, a se spomnim tistega lepega poletja 2001 ko je bilo neznosno vroče, a sva s sinom ogromno prehodila, zato da sva se oba zamotila. A zaradi vročine sva to počela zgodaj zjutraj in pozno popoldan, vmes pa spala in se tuširala, groza....no in 12.09. ko pa sem rodila, se je pa tako ohladilo kot da nikoli ni bilo pasje vroče poletje.

Drugače preberem kakšno knjigo, tudi sedaj ko že pridno odštevam dneve ali pa greva z možem in najinima sončkoma ven, ven, ven...in dan mine.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj ste počele....
30.4.2005 21:19:00   
Anonimen
Kaj sem počela..ne vprašaj..kotalila sem se..čistila po kolenih stanovanje z glitzi gobico in tek. vimom, pa še ni hotel ven:duda:.

Dobesedno sem se kotalila, nič jedla..kislina pa..ojejjjjj..nič spala...ja niso bili najboljši dnevi to:zmeden::zmeden::zmeden:
Ko je ven prišel, pa olajšanje, kislina izginila, teža tudi..sam kaj ko pa potem čišča, boleči sklepi, itd...uhhhh. Ni piknik...res ne.
3 mesece po porodu pa je bilo z menoj superrrrr. V formi itd...

Lep porod ti želim!:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj ste počele....
9.5.2005 23:19:47   
kikica
Jaz sem se do zadnjega dne počutila super in čeprav sem se zredila za 20 kg :(, sem hodila hitro kot običajno. Preden me je mož zaradi PDP odpeljal v porodnišnico, sem še prala in obešala zavese. :)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?