Mina1 -> Kaj ste počele.... (29.4.2005 9:59:27)
|
FRICKA: verjetno imaš potem načrtovani CR, torej so ti že nardili predpripravo za CR, kjer te izmerijo in vse potrebno naredijo, da ti določijo datum za CR. Ja nič, pri pride dan D in greš zjutraj tja (jaz sem bila v LJ porodnišnici), naredijo CTG, te popišejo, se preoblečeš v sp. srajco in greš z osebno torbo na klistir. Ati čaka v sosednji sobi - v sobi za očete. Klistir - kaj naj ti rečem, meni ni bilo nič fino, pravzaprav zoprno, ampak ko si polna vode, geš samo še na WC in potem je vse za tabo. Aja, pa obrijejo te. Potem se odparviš s partnerjem v porodni sobo v porodni blok, kjer čakaš. Babica ti izmeri pritisk, če ti voda še ni odtekla, ti jo umetno spustijo - mene je to zelo bolelo. Fino umijejo trebušček, in če je operacijska fraj, greš tja, ati pa počaka zunaj. In po cca 45 minutah ima ati v naročju:duda:. Sam CR ne traja dolgo, pač pa traja predpriprava na operacijo in potem, da te zašijejo in vse ščistijo. Ko se zbudiš iz narkoze, te odpeljejo na intenzivni oddelek in zate lepo poskrbijo. A bo;) Sicer sam CR ne boli, fino boli potem, ko se zbudiš in moraš ležati na hrbtu. Drži se in sporoči novičko, pa-pa Mina1
|
|
|
|