Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 9:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Bučke, paprike in še kakšno zelenjavo, vegi čevapčiče, sojino meso je menda tudi O.K.
|
|
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 9:37:40
|
|
|
|
Seven*
|
Poglej v kaksnem trgovskem centru na police za vegetariance. Tam najdes kup zadev, ki jih potem lahko dalje pripravis. Naredi pa tudi kaksno sirno plosco. Kupi razlicne sire, v sredino pa daj orescke in suho sadje.
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 9:39:39
|
|
|
|
tulip
|
Bučke, melancane, papriko, vegi burgerje, pa razne solate lahko pripraviš - paradižnik, kumara, feta sir, olive ali pa paradižnik in mozzarella, potreseno z origanom, hladno riževo solato brez šunke, testenine v solati, namaze - tzatziki, namaz s svežimi zelišči, kumaričin namaz.... Pa preden pečete očistite fajn žar oz. je zaželjeno, da ne pečete hkrati mesa in zelenjave, da se zelenjava ne prepoji s sokom od mesa... Vsaj nekateri vegetarijanci smo na to občutljivi!!!! Pa lep piknik!
|
|
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 9:44:58
|
|
|
|
al1*
|
Dobiš tudi sir za na žar, ki se ne stopi ampak ostane lepo v kosu. Pa seveda veliko zelenjave: mi jo pečemo kar vso naenkrat (bučke, čebula, šampinjoni, paprika,jajčevci). Dobra je baje tudi polenta, ampak tega še nisem delala.
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 9:58:40
|
|
|
|
marcela
|
Ja, hvala, hvala! Bom upoštevala nasvete, tudi od tulip, da ne bo kašnega priokusa po mesu.
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 11:06:49
|
|
|
|
cukerček
|
bučke, papriko, paradižnik, malancane....
|
|
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 12:08:54
|
|
|
|
Mala koala
|
Mariniran tofu, por, papriko, bučke, melancane, polento (prej skuhaš, ohladiš in narežeš na rezine), sir (haloumi ali olimski sta prav za na žar), bukove ostrigarje, ma ni da ni.
|
|
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 13:56:12
|
|
|
|
Tejči
|
Narediš paljeno testo, posebej zmiksaš zelenjavo, ki jo fajn začiniš ter potem vse skupaj zmešaš in narediš zrezke, ki jih lahko potem spečeš na žaru in bodo njami njami-ne samo za vegije, temveč tudi za vas
|
|
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 15:36:52
|
|
|
|
Gina
|
POleg vsega naštetega so meni njami tudi šampinjoni na žar plošči. Ravno v petek sem jih jedla. Pa če narediš bučke ali kaj takega, lahko zraven ponudiš tržaško omako, ki je tudi za mesojedce odlična.
|
|
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 21:10:25
|
|
|
|
Mariposa
|
Rezina malancane, na to rezina paradižnika, na vrhu pa rezina mocarele
|
|
RE: Kaj speči na žaru za vegertijance? 2.7.2006 21:14:01
|
|
|
|
tulip
|
Njam!!!Kar sline se mi cedijo ko to berem, bo treba kak piknik napravit!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?