Anonimen
|
se sprašujem po preteklem pogovoru s sestrično. Stara sem 23 let, zadni letnik faksa, pišm počasi diplomo. Imam fanta, ki je star 28 let, je piše magisterij in že ima 4leta službo. Ja, hec je pa zdaj v tem, ker sem ob petkih in sobotah vedno doma, kuham, pečem , pospravlam..v glavnem je moja mama lah srečna da me ima. kolegica najbolša je v ljublani, ki je še samska. Ko sem gor pa ko imam jst čas ga mal zađuramo, vendar najraje vidim da sva sami, ker sva že skupaj dali marsikaj in sva si res fuull dobri. Drugače pa ne hodim ven. Moja sestrična je pa 9mes mlajša k jst, pa hodi non stop ven. Ne daj bog da bi bla kak viknd doma. Nama s fantom pa se lih neki ne da. On se je znorel, jst sem pa tud dala skoz vsega đe v srednji, ko sem pa prišla na faks, sem bila let pa pol še samska, pa se mi tud ni dal neki noret. Vedno sem si žlela enga resnga tipa. Na faksu me je zmer zanimal sam to, kak bom mela lepe ocene in moja največja sreča je 10ka, takrat se počutim izpopolnjeno in resnično zadovoljeno. sej se ga s tipom skup tud kdaj mal napijeva pa tko, sam sva skupaj, sama najbolša družba.In sestrižna mi prav , da sem ko stara mama, da sem mlada pa fejst pa da bi si mogla dat duška.Mam fetiš na cote, kozmetiko, torbice, rada mam samoto, obožujem kadar mam mal mira pa grem v lj po nakupih, pa tudi pravo je moja strast. Z se pogovarjava o skupni strehi nad glavo in zelo si želim tročka. Zato vas velikokrat berem in upam, da bom zudi lahko imela kaj pravte ve, sem res ko stara bakica
|