|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj sem res kot stara mama
2.12.2007 0:02:20   
Anonimen
user posted image user posted image se sprašujem po preteklem pogovoru s sestrično. Stara sem 23 let, zadni letnik faksa, pišm počasi diplomo. Imam fanta, ki je star 28  let, je piše magisterij in že ima 4leta službo. Ja, hec je pa zdaj v tem, ker sem ob petkih in sobotah vedno doma, kuham, pečem , pospravlam..v glavnem je moja mama lah srečna da me ima. kolegica najbolša je v ljublani, ki je še samska. Ko sem gor pa ko imam jst čas ga mal zađuramo, vendar najraje vidim da sva sami, ker sva že skupaj dali marsikaj in sva si res fuull dobri. Drugače pa ne hodim ven. Moja sestrična je pa 9mes mlajša k jst, pa hodi non stop ven. Ne daj bog da bi bla kak viknd doma. Nama s fantom pa se lih neki ne da. On se je znorel, jst sem pa tud dala skoz vsega đe v srednji, ko sem pa prišla na faks, sem bila let pa pol še samska, pa se mi tud ni dal neki noret. Vedno sem si žlela enga resnga tipa. Na faksu me je zmer zanimal sam to, kak bom mela lepe ocene in moja največja sreča je 10ka, takrat se počutim izpopolnjeno in resnično zadovoljeno.user posted image sej se ga s tipom skup tud kdaj mal napijeva pa tko, sam sva skupaj, sama najbolša družba.In sestrižna mi prav , da sem ko stara mama, da sem mlada pa fejst pa da bi si mogla dat duška.Mam fetiš na cote, kozmetiko, torbice, rada mam samoto, obožujem kadar mam mal mira pa grem v lj po nakupih, pa tudi pravo je moja strast. Zuser posted image  se pogovarjava o skupni strehi nad glavo in zelo si želim tročka. Zato vas velikokrat berem in upam, da bom zudi  lahko imelauser posted image  kaj pravte ve, sem res ko stara bakicauser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 0:10:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj sem res kot stara mama
2.12.2007 0:18:01   
m76
Si zadovoljna s takim načinom življenja, kot ga imaš?  Se čutiš za kaj prikrajšano?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 0:19:48   
Anonimen
Ne, nisi. Živiš življenje, kakor tebi paše in tako je prav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 0:28:29   
Anonimen
Nisem za niž prikrajšana, meni je čisto ok, samo na živce mi je šla ta primerjava in mi ne gre Z GLAVE

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 0:29:16   
baguSka
meni je čisto ok

in v cem je potem sploh problem?

vsak je svoje srece kovac..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 0:35:13   
m76
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nisem za niž prikrajšana, meni je čisto ok, samo na živce mi je šla ta primerjava in mi ne gre Z GLAVE

Potem pa ne sprašuj NEUMNOSTI, raje uživaj.   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 8:44:42   
LIDJOČKA
V kolikor ti tak način življenja ustreza, se ne oziraj na besede drugih.

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 8:49:03   
Marogica
Nisi ravno stara mama zaradi tega, ni pa to vsakdanje, da bi bili mladi ljudje tvoje starosti ob vikendih  vedno doma. Če pa tebi tako ustreza, se ne sekiraj, vendar jaz osebno mislim, da te bo še enkrat  "vtrgalo".... in da oš vse nadoknadila...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 8:55:32   
Anonimen
Potem sem jaz stara mama, ker pri 19 letih ne žuram in mi niti ne paše več? user posted image

Kaj vse delajo ljudje user posted image

Ne sekiraj se... user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 9:09:57   
Anonimen
Tudi jaz nisem nikoli žurala, stara sem 20 let, resnega fanta imam dobre 4 leta. Na začetku še nisma hodila ven, ker sem jaz bila stara 15-16 let in nisem smela-normalno, ko pa je moja mama začela zaupat mojemu fantu pa sma parkrat šla ven in to je to.

Nisem dosti žurirala, ampak je to vseeno že za mano, zdaj razmišljam o otroku, faksu, zaposlitvi itd...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 9:19:37   
Anonimen
Nisi user posted image
Če ti tako paše, je to čisto ok, pa naj rečejo, kar hočejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2007 9:46:07   
Anonimen
 kaj pravte ve, sem res ko stara bakicauser posted image user posted image

En mejčkeno pa res user posted image .

Če ti tako paše, prav, saj je vseeno, kako živijo sestrične....čeprav....meni se tudi ne da ven hodit, ampak ko grem, me pa ni za domov dobit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2007 10:17:20   
karmy
Jaz sem tudi bolj samotne sorte, in tišina mi še najbolj pomeni, kakor karkšenkoli žur, pa sem tudi 23 let stara. Tako da ne, nisi stara mama, pač takšen način življenja imaš, tako kot tvoja sestrična, ki ni živa,če ne gre ven in se ga nalije... vsak po svoje

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2007 10:29:32   
Anonimen
Jaz sem nehala žurat pri 20-ih. Pa nisem zaradi tega stara mama.user posted image
Je pa res, da je čisto odvisno, kakšnega partnerja imaš. Očitno sta vidva pridna, študirata, imata skupne cilje, ki jih lepo izpolnjujeta. user posted image

Za vse ostale se pa ne sekiraj. Eni prej, eni kasneje.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2007 10:38:17   
Markova
Veš kaj, če bi se ti sama sebi zdela kot stara mama, potem bi bilo nekaj narobe, tako pa prav nič. Da boš pa zdaj letala po žurih zato, da se boš drugim zdela normalna, zakaj le? Uživaj v tistem, kar ti paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2007 10:54:20   
Anonimen
Živi življenje tako, da kasneje ne boš obžalovala.

(odgovor članu Markova)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2007 11:25:19   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Živi življenje tako, da kasneje ne boš obžalovala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2007 11:30:36   
nuala
Jaz sem nekako med 19 ali 20 in 25 tud "žurala", takrat se mi je to zdelo normalno in bilo mi je v veselje.
Če pa tebi ne paše; morda te bo zagrabilo pri 52 ali pa si žurala že od 14.leta in si se nažurala.
V glavnem, živi kot ti paše.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2007 11:42:06   
lea23
jst sem stara 23 let, imam moža in 6 mesecev staro hčerkico, stanovanje, nedokončan faks ki bo še kakšni 2 leti počakal da se spravim nazaj med knjige..
tudi jst sem imela 1 leto bolj mirno obdobje, pred nosečnostjo, ko sva kupila stanovanje in se res posvečala samo eden drugemu in pa pač skupnemu življenju ...
zdaj ko imam hčerkico pa se mi je spet začelo vračat tisto ko se prijateljice dobimo in gremo veselo na kavo in v btc v šoping in v mesto.. ampak s to razliko da zdaj vzamemo otročke sabo. 
pa tudi z možem ne zdrživa skos v stanovanju.. moramo it vsak vikend nujno malo po obiskih do staršev in prijateljev, pa na izlet na morje in na bled, pa dvakrat na mesec si vzameva dan samo zase da greva v kino in na večerjo.. skratka nevem midva sva ful družabna in ful se rada druživa s prijatelji na raznih piknikih, kosilih, in podobno, in ne predstavljam si življenja da bi bila samo doma in za štedilnikom. pa mi velikokrat marsikdo reče kako imam srce da vzamem malega otroka in hodim po trgovinah, obiskih, k frizerju, na kavo, skratka povsod..  če kao nebi bilo bolj prav da bi bila s svojo družinico doma in uživala v gospodinjstvuuser posted image  no pa pač jstn isem takšen tip človeka da bom zdaj kr naenkrat samo doma.
ti pa seveda kakor ti paše, nekaj mojih znank se je tudi čisto zaprlo vase zdaj ko so v resnih zvezah user posted image

to je čisto stvar človeka, kakor je že ena pred mano napisala - delaj kakor ti paše, glavno da je tebi ok in da se ti dobro počutiš user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.12.2007 12:04:17   
Dashenka
Kot babica že nisi, vsaj moje ne.

Nikoli ni posedala doma, kuhala in pomivala - je bila celo življenje v "pogonu".
Je enostavno gospodinjska dela niso "izpolnejevala".

Če vse dneve čepiš doma in te osrečuje le pomivanje oken pa drgnenje kopalniških ploščic, potem ti nima nobene veze s starostjo in s tem "ali si se znorel ali ne".
Sploh pa opisuješ, kot da obstaja le ena alternativa temu in to je žuriranje in zapijanje.

Če bi imela res na razpolago le popivanje do onemoglosti in pa glancanje stanovanja ter pripravo hrane, ki v 12 urah konča v skupni kanalizaciji, potem bi marsikdo že davnaj redil harakiri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.12.2007 12:11:43   
jazz
Tale izjava tvoje sestrične ni bila nič drugega kot ljubosumnost na tvoje življenje! Mogoče tudi ona išče tistega pravega, s katerim bo uživala doma, se ga z njim rada napila in seksala doma,.....

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.12.2007 12:52:57   
Teya*D.
Tudi jaz mislim, da nisi babica!
Je to pač tvoj način življenja. Tudi jaz sem pri svojih 19letih zaključila z diskom. Zdi se mi, da enostavno veni ni več tako kot je bilo prej, da na vsakem vogalu preti nesreča. Rajši imam to, da vzamem tamalo s sabo in greva kam na obisk ali na kakšno pijačo. cele dneve pa tudi nebi zdržala med štirimi stenami in pospravljanjem...se mi zmeša. Svež zrak vedno pomaga! Tvoja sestrična pa po moje ne razume tega kako da si prenehala s tem da hodiš ven, če pa je njej tako zabavno ampak to je le njeno mnenje.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.12.2007 13:10:07   
dory
No potem je še velik takih starih mam:)...no pri nas smo ga kar žural, gospodinjska opravila so mi bila tuja :)...potem pa preobrat...tamal :)...od takrat imam raje vse pospravljeno,skuhano,speglano,kot pa da bi šla kam:)...mi je v zadovoljstvo to..tko da,če se ti ob tem počutiš super, potem te ne briga kaj si drugi mislijo...ti boš zase in svojega že tko poskrbela,da bo prav...in prav je tako:)

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.12.2007 13:12:55   
Anonimen
Se podpišem pod odgovor od jazz. Lp

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?