Anonimen
|
No jst sm ga še ful žurala tam do ene 23 leta. Bolj "noro" sicer tam od ene 15-20ga...pol pa mal manj, sam ven sem pa še vedno hodila vsak vikend. Zdej pa grem bolj redko, se bolj tko na domu obiskujemo, pa kkšn bovling, kino, piknik....kkšnih hudih žurov pa več ne obiskujem, k se tam počutim k stara mama k so sami mladoletni okol mene . Tam pri ene 24 sem se mal umirila, no ne umirila, sam čez vikend sva rihtala stanovanje, med tednom se itak nisva vidla, tko da sva bla takrat raj skupej. Pa ni bilo ne časa ne moči kam hodit. No zdej k se je umirilo pa rada kam greva na obisk, pa tko mal vn. Bl upokojensko sicer, ne več tisto letanje po lokalih, sam skoz doma pa tud ne morva viset. Pa raznim kofetkom se pa pomoje nikol ne bom odpovedala, k to pa zmeri najdem čas. Pa filme dostikrat gledamo s prjatli pr nama. Pač povabiš par folka, pivo, ice pa kkšn fajn vinčk za punce, čips, kokice, en hud DVD....pa je žur . Ozirat se pa na druge je pa bedarija. Vsak po svoje. Jst sm se ga ful nažurala v teh 10 ih letih. So mi pa hecni eni k se nikul niso, to pa res. K je čist možno da jim na stara leta "ven butne" . Al pa ne, kaj pa vem, ljudje smo si razlčni. V glavnem če vama tako paše je čist kul. Vsak nej pač živi tako kot mu paše. Da bi hodu žurat zato da drugi neb mislni da si čudn...to je šele čudno . Je pa res da ne rabiš cel vikend pucat ....kaj pa maš to za eno graščino da rabiš dva dni vsak teden da spucaš . Pač sej gresta lahko tud kam na izlet, sprehod, kavico, na obisk.... Ne vem no, mal zna ratat rutinsko, dolgočasno, če vsak vikend sam pucaš in sta skoz doma. Men se sfuzla. Midva sva bla dns pr stari mami na kosilu, pr tašči na kavi, pr prijateljih na kavi pa tmalga sva šla mal pocartat, moj je zdej na turnirju, jst pa čakam da od njegovga brata punca pride na kavico pa čvek. Sem sicer rada sama v miru, sam ne cele dneve.
|