|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj sem res kot stara mama
2.12.2007 13:13:24   
vaney
Meni se tudi ne zdi, da si kot stara mama. Ker potem sem tudi jaz, pa se sploh ne počutim tako. Stara sem 23 let, od 16.leta naprej imam resnega fanta, no, zdaj je že mož, čakava 1.user posted image , imam diplomo, stanovanje, urejava garažo, oba hodiva v službo, imava kredite, pa se mi ne zdi, da mi kaj manjka. Tudi meni so bile v času študija ocene zelo pomembne, sem pa tudi šla recimo 1-2x na mesec ven s kolegicami, med vikendom pa s fantom (med študijem je bilo med nama 140km), zdaj, ko že 2 leti živiva skupaj, pa sva hodila 1-2x mesec ven, na pijačo, kino, večerjo, privat fešte, odkar čakava user posted image , pa sva se malo umirila.
Nič nama ne manjka in nama tudi noben ne očita, kako živiva, pač nama tako paše. Oba bi lahko še mirno živela doma, pa sva se raje odločila, da zgodaj začneva uresničevati svoje cilje in tisti, ki to negativno komentirajo, so ti samo nevoščljivi. Tako to razumem jaz. Ti se nič ne sekiraj zaradi drugih, uživaj v svojem življenju v dvoje in poskrbi, da bosta vidva srečna. Samo to je pomembno.

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.12.2007 14:07:45   
smigli
Delaj tisto kar ti paše, ne kar ti okolica narekuje, pa boš srečna!user posted image
Pridne punce pa so šle vedno v nos tamanj pridnim!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.12.2007 14:17:08   
Anonimen
Mislim, da nisi. Sama sem leto dni mlajša kot ti, pa mi je tudi že minilo do žuranja. Nimam fanta, ampak preprosto mi ni več do norosti- še na absolventu, ko so vsi noreli 24h na dan, sem jaz našla svojo mero, se naplesala, popila kar sem želela, in odšla. Sem se nekako umirila. Nikoli nisem žurala vsak vikend(morda je bilo kakšno obdobje, ampak ni trajalo dolgo). Moja družba je večinoma starejša, vsi imajo že neke resne veze, in smo nekako skupaj nehali žurat.
Raje imam čajčkanje, obiske, kino, koncerte, računalnik... Rada imam svoj mir. Rada imam samoto. Nisem človek, ki bi rabil čredo ovac, da bi lahko normalno funkcioniral. Sama sebi sem zadostna. Nekajkrat na leto grem žurat, takrat, ko se mi tega zahoče. In takrat se znorim. Pa kaj, če me drugi čudno gledajo, ker ne hodim ven. Življenje je moje, in meni je lepo.

A sem tud jaz stara baba? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
2.12.2007 14:21:32   
baguSka
Sama sem leto dni mlajša kot ti

A ti si toook mlada!!!?? Uff.. tega pa nisem vedla..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.12.2007 14:36:13   
venezuela
Ma, ah sej danes je bolš. Ma včer, k mi je to rekla, se mi je tko za mal zdel. Dans sem pa vidla, da vas je več takih. Norela sem pa jaz od 16do 20 leta, takrat je blo pa res NORO. Še med maturo smo s puncam letale po Laškem, smo šle na pivo in cvetjeuser posted image  Ja, očitno mi je res mal fauš, tko k ste napisale.

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.12.2007 14:37:01   
Pajaca
Men se pa zdiš mal stara mama. Kaj vem, ko sem mela jaz 23 let sem ga tud dost žurala in nekak nisem razumela ljudi ki so bolj radi doma. Jaz sem mogla it ven, pa na izlete pa na potep pa žurat. Pismu drgač bi zamudila miljon stvari.

Sam če ti paše... pol bod doma.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.12.2007 14:37:01   
venezuela
Na, sranje zdej sem se pa izdala. Sem pozabla na anonimno kliknt.

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.12.2007 14:37:59   
baguSka

Sej kaj pa je to kej tacga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
2.12.2007 14:51:02   
venezuela
Sej ni res ne vem kak intimna tema, sam pod to vejo bolj anonimne prevladujejo pa sem hotela bit v stiluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.12.2007 14:52:16   
Anonimen
No jst sm ga še ful žurala tam do ene 23 leta. Bolj "noro" sicer tam od ene 15-20ga...pol pa mal manj, sam ven sem pa še vedno hodila vsak vikend. Zdej pa grem bolj redko, se bolj tko na domu obiskujemo, pa kkšn bovling, kino, piknik....kkšnih hudih žurov pa več ne obiskujem, k se tam počutim k stara mama k so sami mladoletni okol meneuser posted image .  Tam pri ene 24 sem se mal umirila, no ne umirila, sam čez vikend sva rihtala stanovanje, med tednom se itak nisva vidla, tko da sva bla takrat raj skupej. Pa ni bilo ne časa ne moči kam hodit. No zdej k se je umirilo pa rada kam greva na obisk, pa tko mal vn. Bl upokojensko sicer, ne več tisto letanje po lokalih, sam skoz doma pa tud ne morva viset. Pa raznim kofetkom se pa pomoje nikol ne bom odpovedala, k to pa zmeri najdem čas.
Pa filme dostikrat gledamo s prjatli pr nama. Pač povabiš par folka, pivo, ice pa kkšn fajn vinčk za punce, čips, kokice, en hud DVD....pa je žuruser posted image .

Ozirat se pa na druge je pa bedarija. Vsak po svoje. Jst sm se ga ful nažurala v teh 10 ih letih. So mi pa hecni eni k se nikul niso, to pa res. K je čist možno da jim na stara leta "ven butne"user posted image . Al pa ne, kaj pa vem, ljudje smo si razlčni.
V glavnem če vama tako paše je čist kul. Vsak nej pač živi tako kot mu paše. Da bi hodu žurat zato da drugi neb mislni da si čudn...to je šele čudnouser posted image .
Je pa res da ne rabiš cel vikend pucatuser posted image ....kaj pa maš to za eno graščino da rabiš dva dni vsak teden da spucašuser posted image .
Pač sej gresta lahko tud kam na izlet, sprehod, kavico, na obisk.... Ne vem no, mal zna ratat rutinsko, dolgočasno, če vsak vikend sam pucaš in sta skoz doma.
Men se sfuzla.

Midva sva bla dns pr stari mami na kosilu, pr tašči na kavi, pr prijateljih na kavi pa tmalga sva šla mal pocartat, moj je zdej na turnirju, jst pa čakam da od njegovga brata punca pride na kavico pa čvek. Sem sicer rada sama v miru, sam ne cele dneve.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
2.12.2007 14:52:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

Sam ne vem, kako to, da na avatarju skoz plešeš...user posted image

Mogoče pa je kanček resnice v pripombi :).

Neposredna povezava do sporočila: 36
2.12.2007 14:54:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Da bi hodu žurat zato da drugi neb mislni da si čudn...to je šele čudnouser posted image .

Ja, to je pa čist bv user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
2.12.2007 15:33:03   
MetiLu
Men se zdiš čist normalna user posted image user posted image

Sem brala prvi post, pa si tko napisala, kot bi se jaz opisala. Zdej sem stara 25 let, par mesecev sem poročena, čez dobra dva pa letim v porodnišnico user posted image user posted image user posted image . In sem s svojim življenjem resnično zadovoljna.
Včasih pomislim, JOJ kolk sem jest že stara user posted image , samo ko se pogledam v špegu, ne vidim stare mame user posted image  user posted image  user posted image

Bolj me zmotijo punce, ki so stare toliko kot jaz, pa sploh še en razmišlaljo dalj kot do naslednjega vikenda... 

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 38
2.12.2007 21:01:06   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nisi ravno stara mama zaradi tega, ni pa to vsakdanje, da bi bili mladi ljudje tvoje starosti ob vikendih  vedno doma. Če pa tebi tako ustreza, se ne sekiraj, vendar jaz osebno mislim, da te bo še enkrat  "vtrgalo".... in da oš vse nadoknadila...

se bom kar tukaj podpisala

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.12.2007 22:59:09   
sazi
no, tukaj po tej definiciji še ena stara mama - mi tako paše, sama pa nisem nikoli razumela tistih, ki "morajo" vsak večer ven - jaz imam raje manjše družbe, bolj tiho okolje in  podobno
je bilo obdobje, konec najstniških let in še nekaj študentskih, ko se mi je tudi dalo kdaj pa kdaj ven in sem se res imela fajn, ampak zdaj sem pa raje doma - imam pa rada družbo in obiske

vsak po svoje - nisi čudna; in najpomembneje je, da si zadovoljna

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.12.2007 8:04:24   
Anonimen
No očitno nas je res veliko starih mamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
3.12.2007 8:34:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nisi ravno stara mama zaradi tega, ni pa to vsakdanje, da bi bili mladi ljudje tvoje starosti ob vikendih  vedno doma. Če pa tebi tako ustreza, se ne sekiraj, vendar jaz osebno mislim, da te bo še enkrat  "vtrgalo".... in da oš vse nadoknadila...

točno tako mislim tudi sama.
enkrat se ti bo 'vtrgalo' ...vsakemu se enkrak. Enim prej, enim kasneje...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?