|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pripraviti za rojstnodnevno zabavo?
20.8.2009 9:03:47   
Metuljček Cekinček
Kmalu bova obe z metuljčico praznovali rojstni dan in bomo pripravili eno manjšo zabavo. Rada bi pripravila nekaj, s čimer ne bi imela prav veliko dela.

Pred kratkim smo bili na zabavi pri prijateljih, ki so pripravili paeljo in se mi je zdelo res fino. Pripraviš vse v enem piskru, vsak si jo naloži na krožnik in to je to. Kupiti je treba samo še smokije in pijačo (in torto seveda).

Ne bi rada pripravljala narezkov ali obloženih kruhkov ali kakšnih hrenovk v srajčkah ali mini pice ali velike pice. Paelje ne znam pripraviti, pa tudi ponavljala ne bi rada po prijateljih.

Nimam nobene pametne ideje! Kaj predlagate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pripraviti za rojstnodnevno zabavo?
20.8.2009 11:58:21   
Taanikaa
kolegica je imela pred kratkim palačinka party in je blo prav luštno,pa še poceni,bilo je 9 otrok pa so bile ene palačinke z orehi in smetano,druge z marmelado,tretje z evrokremom..otroci so bili nekje 3 leta stari...ideja pač,če ti ni preenostavno user posted image

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2009 12:27:59   
marty5
Pa naredi mehiško.

Kupiš tortilje, ki se jih samo segreje, vanje pa si nalaga vsak sam. pripraviš:

- čili (zelo enostavno, vse v enem loncu)
- guakamole omako (ki jo lahko tudi kupiš)
- narezano solato, papriko, čebulo
- kislo smetano
- pa razne mehiške omakce, ki jih ali sama narediš ali pač kupiš

Za grickat pa kupiš tortilje v čipsu - kot dobiš v mehiški.

Za odrasle lahko potem za pijačo pripraviš mrzle jagodne margerite....ti povem, da si bodo zapomnili ta žur user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2009 12:29:32   
anabanana
Meni ideja, d imaš eno samo vrsto hrane na zabavi ni všeč. Kaj pa z tistimi ki te določene stavri ne jedo? Imajo na razpolago še smoki. Jaz bi na primer izvisela na palačinka partiju, ker ne jem sladkega ...

krepat ma ne molat

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 13:11:30   
TopsiT
Pri prijateljici so imeli picaparti. Starost otrok od 5-7. Otroci so se razdelili v skupine. pri eni mizi so delali testo, pri drugi so delali domači kečap, spet drugje so obložili pico. In tako so dali skupaj dve pici pečt in nato pojedli. Imeli so se super. Malo so se zamotli in dogajalo sej jim je. Med peko so bili "frej", ko je bilo pečeno, pa so navalili na pico. kaj so to imeli za razlagat kaj je kdo delal, pa zakaj je tako dobra. Lušno jih je bilo gledat. In ker je bila pica resnično dobra so morali speč še eno rundo. (Pekla je 2 pici skupaj, velik kvadratast protvan). Otrok je bilo 10 in 8 odrasli. Je pa res, da odrasli smo imeli naročene pice. Na koncu pa seveda torta.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 13:55:23   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Meni ideja, d imaš eno samo vrsto hrane na zabavi ni všeč. Kaj pa z tistimi ki te določene stavri ne jedo? Imajo na razpolago še smoki. Jaz bi na primer izvisela na palačinka partiju, ker ne jem sladkega ...

no ja mislila sem palačinke za otročke,odrasli so itak imeli narezke in to,seveda je pa tud lahko odrasel jedel prav tako palačinke,so imeli ločeno za odrasle k tam je bil pršut in to..user posted image

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 20.8.2009 13:56:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 19:55:17   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

joj, ne komplicirat... Jaz npr. ne maram odojka in tako na vseh žurih kjer je samo odojk... preživim pač od kruhu in ajvarju... Meni je važen je žur ne hrana.

No, sicer pa smo mi imeli za prvi rd naše princeske odojka (kot sedaj že veste ni bil na mojo željo user posted image ), tople senviče in torto.
Mulci (večinoma stari med 2 in 4 leti) so bili navdušeni, starši pa so presenetljivo tudi bolj posegali po toplih sendvičih kot po odojku.
Smoki, piškot in bonboni so bili itak na mizi, narezkov pa ni bilo (bi se sparili, ker je bilo 35 stopinj). Sendviče pa sem pripravila že dopoldne, jih imela v hladilniku in potem samo v pekač metala.

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2009 19:58:12   
Taanikaa
sicer pa moreš bolj gledat da bo otrokom fajn,navsezadnje je to otrokov žur,starši se že prilagodijouser posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2009 20:03:24   
Felicita
odvisno od tega koga in kok ljudi maš povabljeno... mi že neki let poleti obvezno pečemo žar pa damo priloge (solate, tzatziki, nacho, prebranac, pečeno zelenjavo...), pozimi mamo pa tematske večere - dal smo čez že grškega, španskega, mehiškega, balkanskega, morskega in slovenskega in zadeva vedno uspe.
otroške zabave so ble pa običajno pizze, topli kruhki in/ali pizza muffini.
(u, vidš idejo - muffini - sladki, slani pa na koncu nardiš še muffin torto...)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2009 13:29:02   
muška
Ko slišim narezek me nime do vsega.  ma dajte vključit malo domišljije no. Kdo sploh še rad je narezke????

Glej, možnosti imaš nešteto, če ne drugega poišči moje teme tukaj na kuhajmo, ena vem da se imenuje fingerfood, kjer je ogromni idej, tudi recimo mini pica roladice,....

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2009 13:30:12   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

odvisno od tega koga in kok ljudi maš povabljeno... mi že neki let poleti obvezno pečemo žar pa damo priloge (solate, tzatziki, nacho, prebranac, pečeno zelenjavo...), pozimi mamo pa tematske večere - dal smo čez že grškega, španskega, mehiškega, balkanskega, morskega in slovenskega in zadeva vedno uspe.

to me zanima!!!! kaj si kuhala v teh večerih?   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2009 15:33:46   
citrončica
Mi smo nazadnje tortilje,
kupljene, le zmočila sem jih in popekla,
potem pa omakice, iz mletega mesa + zelenjavo + sir za vse,
piščanca in kitajsko zelenjavo pa za tiste,ki majo radi malce spicy-ajsi,
in za nekatere tudi meso in čili con carne + pekočo papriko, a tega je blo zelo malo, pa je tud prehudo-vsaj za večino
, pa preden si zviješ tortiljo itak lahko še dodaš začimbe, kislo smetano, sir-po okusu pač...
blo je full dobro, malo drugače in za vsakega nekaj...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2009 17:56:38   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: muška

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

to me zanima!!!! kaj si kuhala v teh večerih?   user posted image user posted image user posted image

grški je bla osrednja musaka (mesna in zelenjavna, oboje z veliko jajčevci), souvlaki, tzatziki, grška solata, neke polnjene bučke v limonini omaki, za sladico pa neko pecivo z lešniki in orehi, napojeno s sirupom.
pri španskem je bla glavna jed paella, ostalo pa španska tortilla (krompir + jajca), hobotnica po galeško, gazpacho, suhe paradižnike v olivnem olju (čeprov je to bolj italijansko, I guess), leča s čebulo, za posladek pa neke sorte mlečni riž in turron (turški med).
Slovenski je bil pa bolj po kmečko - kisla repa in zelje, krvavice, pečenice, svinjska pečenka, matevž, pražen krompir; sladica pa fejk gibanica (pecivo na suho) in orehova potica.
(morš vedt da sva 2 kuharci in bolj ko ne cel dan štedilnikanja... pa to je ponavad narjeno kot bife, tko da si vsak vzame in skombinira kar želi.)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?