Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 9:06:06
|
|
|
|
Volga
|
Al pa kašno marmelado.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 9:17:30
|
|
|
|
Hope2
|
Sveže fige lahko nadomestiš v katerikoli sladici iz svežih jagod, malin, borovnic.... to so kake sladice iz jogurta, skute,smetane... Najhitreje se jih pa rešiš, da raztalaš naokoli , jaz že čakam v vrsti s košaro
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.9.2008 9:18:05 >
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 9:49:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Naredi marmelado iz fig. LP Mojca
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 10:03:08
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Najhitreje se jih pa rešiš, da raztalaš naokoli , jaz že čakam v vrsti s košaro Ti kar pridi z košarico!! pa jih dobiš, za zajtrk bo. Marmelade ne morem naredit ker nimam želatine doma v trgovino pa ne grem ker je to prevelik projekt spokat oba otroka v voz in it po dežju po želatino. Sem pa do večera sama, zato trgovina odpade. Se mi res ne da. Pito bi nardila pa nimam jabolk ,samo z figami pa ne vem če bo dobra.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 10:09:58
|
|
|
|
katarina05
|
jaz vedno delam marmelado iz fig brez želatine. fige same po sebi želirajo, zato jih samo zmiksam in dodam malo sladkorja. pa je vsem moja marmelada všeč. :) Predlagam, a poiskusiš.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 12:11:38
|
|
|
|
siskamiska
|
Padla je odločitev da naredim figovo marmelado v kruhomatu. Ampak nimam ne želatine, ne želirnega sladkorja, se pravi navaden sladkor in fige. A mi lahko ena napiše kako naj jo naredim.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 12:29:45
|
|
|
|
honey
|
Joj, a ni škoda fig za marmelado? Jaz bi jih pa tko jedla, pa se mi zdi kar malo neumno dati 4 € za kg fig - že tako sem brez cvenka Kje pa jih imate tolilko, da delate kar marmelado iz njih, pridem takoj
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 12:33:44
|
|
|
|
siskamiska
|
Jaz sem jih dobila in ker nihče od nas ni nek velik fen svežih fig je bolje da naredim marmelado.
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 12:36:31
|
|
|
|
honey
|
Joj, ste neketeri čudni Ti povem, da sem bila enkrat ravno v času, ko so bile fige zrele, na morju. In sem šla lepo v stričev vinograd, kjer ima tudi figo. To je približno 3 km stran od hiše. In sem se dobesedno nažrla fig. Sestro in njeno prijateljico sem poslala na figo, jaz sem pa z vrečko stala spodaj in jih lovila. No, pa saj je bilo vse v redu, dokler me ni nekam zagrabilo Takrat pa mislim, da sem postavila rekord v teku na dolge proge Ampak jih še zmeraj obožujem, samo jih jem doma
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 12:40:50
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Joj, ste neketeri čudni Ti povem, da sem bila enkrat ravno v času, ko so bile fige zrele, na morju. In sem šla lepo v stričev vinograd, kjer ima tudi figo. To je približno 3 km stran od hiše. In sem se dobesedno nažrla fig. Sestro in njeno prijateljico sem poslala na figo, jaz sem pa z vrečko stala spodaj in jih lovila. No, pa saj je bilo vse v redu, dokler me ni nekam zagrabilo Takrat pa mislim, da sem postavila rekord v teku na dolge proge Ampak jih še zmeraj obožujem, samo jih jem doma no vidiš, jaz sem pa bolj gorenjka in šparam na wc papirju in raje kuham marmelado
|
|
|
|
RE: Kaj narediti s svežimi figami? 15.9.2008 14:44:30
|
|
|
|
pufetta
|
Mi tudi kuhamo marmelado iz fig. Fige olupim, dam v kozico, dodam sladkor (po občutku, odvisno kako sladko imate radi) in kuham na ognju ene pol ure, skoraj ves čas mešam. Marmelada je kuhana, ko se začne strjevati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?