Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. ... 29.1.2009 14:19:55
|
|
|
|
Aja32
|
Meni je odtekla 34. teden - me je moj odpeljal v Postojno. Je pa res, da sem ležala zadaj vso vožnjo...
|
|
|
|
RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. ... 29.1.2009 14:20:45
|
|
|
|
poli*
|
Vsekakor poklicati rešilca in čakati leže, da ne pride do izpada popkovine!
|
|
|
|
RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. ... 29.1.2009 14:22:04
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Vsekakor poklicati rešilca in čakati leže, da ne pride do izpada popkovine!
|
|
RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. ... 29.1.2009 14:25:10
|
|
|
|
Mišni
|
Ja isto, kot če ti odteče katerikoli teden. Torej če ti odteče s curkom, da imaš občutek, da ti je vsa odtekla, potem bi jaz rešilca poklicala ali kako drugače šla čimhitreje v porodnišnico. Hodit v glavnem čimmanj.
|
|
RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. ... 29.1.2009 14:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je, da moraš čimprej prist do porodnišnice, vendar če čakaš rešilca lahko traja in traja. Če pa te nekdo pelje na zadnjem sedežu je to najhitreje. Koliko pa je to varno oz. priporočljivo?
|
|
|
|
RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. ... 29.1.2009 15:13:17
|
|
|
|
girly
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Vsekakor poklicati rešilca in čakati leže, da ne pride do izpada popkovine! točno tako! Še posebej to velja, če voda odteče pred 37. tednom, saj se ti otroci štejejo za nedonošene in nikoli se ne ve, kaj se zgodi po poti do porodnišnice.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?