Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 14:14:52)

Ojla,

sem bla v materinski šoli, vendar niso povedali kaj storiti, če ti odteče voda pred 33. tednom.

Vam je kaj znano? Al poklicati rešilca in čakati, da te pride iskat ali se z avtom (da pelje nekdo drug) v porodnišnico?

Hvala za konstruktivne odgovore. Nezaželjeni so sarkastični odgovori. Hvala.

Aja32 -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 14:19:55)

Meni je odtekla 34. teden - me je moj odpeljal v Postojno. Je pa res, da sem ležala zadaj vso vožnjo...

poli* -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 14:20:45)

Vsekakor poklicati rešilca in čakati leže, da ne pride do izpada popkovine!

tosja -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 14:22:04)

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Mišni -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 14:25:10)

Ja isto, kot če ti odteče katerikoli teden. Torej če ti odteče s curkom, da imaš občutek, da ti je vsa odtekla, potem bi jaz rešilca poklicala ali kako drugače šla čimhitreje v porodnišnico. Hodit v glavnem čimmanj.

Anonimen -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 14:36:32)

Res je, da moraš čimprej prist do porodnišnice, vendar če čakaš rešilca lahko traja in traja.

Če pa te nekdo pelje na zadnjem sedežu je to najhitreje. Koliko pa je to varno oz. priporočljivo?

girly -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 15:13:17)

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

točno tako! Še posebej to velja, če voda odteče pred 37. tednom, saj se ti otroci štejejo za nedonošene in nikoli se ne ve, kaj se zgodi po poti do porodnišnice.

bskrle -> RE: Kaj narediti, če ti odteče voda pred 33. tednom (29.1.2009 16:24:39)

Pokličeš rešilca.
Redko voda odteče vsa, ponavadi curlja.
Meni se je kar ulilo, poleg tega pa sem še krvavela, peljal me je moj  v Lj, 25 min vožnje.

Stran: [1]