Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj naredite za rojstni dan? 20.2.2008 22:55:52
|
|
|
|
malika
|
Jaz se po vsej črti izogibam raznim narezkom, tatarcem,... V petek imamo praznovanje in nekak ne najdem ideje kaj pripravit! Pripravila bom rižoto z morskimi sadeži, ampak vsi je ne jedo, torej moram nardit še nekaj in ne rabi biti v povezavi z rižoto, naj bo pa nekaj toplega. Saj vem, da kompliciram, ampak zdaj to že vsi pričakujejo od mene Aha, pa še to me zanima, kaj pripravite zraven rižote? Bi šla zelena solata? Hvala za ideje!
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 20.2.2008 23:02:10
|
|
|
|
gapimasa
|
Mogoče puranje zavitke v slanini- so majhni, dobri in še pripravijo se v pečici (da ni vse na plošči). Zraven rižote z morskimi sadeži vsaj zame ni najbolje zelena solata - kaj pa vem (stvar okusa). Ali pa kake skutine njoke ali torteline v kaki omaki (neki mesni npr., če je že rižota bolj vege). Poglej še v kaki kuharski knjigi - imajo super ideje. Javi kaj dobrega boš pripravila. Pa dober tek in lepo praznovanje!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 20.2.2008 23:16:21
|
|
|
|
malika
|
Hmm purani zavirki v slanini? kako pa to zgleda? Predstavljam si, da puranje zrezke narežen na trakce , jih zavijem v slanino in pečem? Imam prav? Pa ni to potem mastno? Mi je pa všeč ideja, ni kaj! Hvala! Še kaj?
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 20.2.2008 23:21:40
|
|
|
|
gapimasa
|
Ne. nabaviš mleto puranje meso (lahko tudi piščančje) in pripraviš kot za faširano (jajce, namočen bel kruh, začimbe). Narediš zavitke oz. kot čevapčiče in jih obiješ z kosom slanine. Daš v pekač in pečeš cca 30 do 45 min. Je ful dobro in tudi zgleda zelo lepo. Poiskusi, ni težko!
|
|
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 20.2.2008 23:22:50
|
|
|
|
malika
|
Ajaaa, vidiš kaj vse človek zve Kar lačna sem postala
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 21.2.2008 12:53:47
|
|
|
|
blak
|
Mesno ali zelenjavno lazanjo. Zraven rižote pa meni paše solata, ja.
|
|
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 21.2.2008 15:12:39
|
|
|
|
malika
|
Lasagno sem delala do sedaj, tako da zdaj bi pa počasi rada nekaj novega
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 21.2.2008 17:23:38
|
|
|
|
sonček33
|
tortilje
|
|
RE: Kaj naredite za rojstni dan? 21.2.2008 18:09:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
Za zacetek Cili con carne, potem pa se tortilije
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično ustvarjanje v kuhinjiNaj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?