Gina
|
Tvojemu je ta ženska čist zihr všeč, pa 99% zihr tudi kaj ima z njo, če ne se ne bi tako obnašal. Kar si naštela, je vse tudi moj delal, ko je imel ljubico, samo jaz iskala opravičila zanj. Zakaj pa ti iščeš izgovore na toliko področjih? Poglej, če ti kaj pomaga: NI normalno, da si dopisuje z žensko, z žensko ne moreš biti samo prijatelj, če je kaj kemije med vama, med tema dvema pa očitno je. NI normalno, da te skrbi, kdo ti bo brskal po mobiju. Meni je vseeno, mojemu tudi, mojemu bivšemu pa ni bilo, ker je imel razlog - tvoj ga ima tudi. NI normalno, da se mu kar naenkrat ne seksa in še manj, da ne more. Halo? NI normalno, da moški kliče iz ženinega telefona v letu 2006, ko imamo vsi svoje, še 6 letni froci. NORMALNO je, da se po 10. letih "naveličaš" rutine, ene in iste osebe, da bi nekaj novega, ker je tisto dolgčas. Žal. No, zdaj mi pa povej, čisto razumsko, a je možno toliko nenormalnosti na kupu, ne da bi bilo kaj zadaj? Ne ga biksat, pa poglej realnosti v oči. Žal. Kaj naredit? Nič. Tvoj ma bejbo, če mu rečeš kaj, se ti bo še skril in še bolj tajno deloval. Ljubezni se ne da zatret na silo. Lhako počakaš na več dokazov, če mi ne verjameš. Če boš tiho, in se delala kot da ni nič, bodo sami prišli pred tebe vsi dokazi, vedno več jih bo. No, lahko mu tudi vse poveš, samo rešila ne boš nič. Žal.
|