Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči IZVIRNO SPOROČILO: Gina NI normalno, da si dopisuje z žensko, z žensko ne moreš biti samo prijatelj , Tu pa se bi dalo debatirat. Ne vem, po kakem principu ne moram bit jaz moškemu SAMO prijateljica - no al pa bilo katera ženska ? Mamči, veš, fajn je vedet, da se stvari ne sme secirat, jemat iz konteksta. Jaz nisem napisala samo tega delčka, napisala sem zelo natančno: IZVIRNO SPOROČILO: Gina NI normalno, da si dopisuje z žensko, z žensko ne moreš biti samo prijatelj, če je kaj kemije med vama, med tema dvema pa očitno je. Stojim 1000% za tem, da si lahko z žensko prijatelj samo in izključno, če med vama ni kemije. Tu ni kaj za debatirat, smo že milionkrat predebatirali in prišli do istega zaključka. A naj še naprej samo sebe citiram, ali je jasno, da govorim o spletu okoliščin, ki v običajnih situacijah niso tako pogosto uporabljene. Če ti vzameš dedkov mobi, je to ok. Je samo ena ne zelo običajna reč -vidiš, ni množica dejavnikov, ki niso zelo običajni (pa res, zakaj jemlješ dedkov mobi, a moraš šparat, on je pa bogat, ali kaj ). Ni pa običajno to za našo družbo, da bi nekdo iz dedkovega mobija pošiljal neki bejbi sms-e. Saj jih v resnici najbrž tudi ti ne, sploh pa ne v kombinaciji s tem, da bi skrivala svoj mobi, pa da bi hodila na kavo s to žensko, pa da bi kar naenkrat ne mogla seksat, ob dejstvu, da bi bila moški.
|