|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 11:56:10   
Čiračara
LP vsem:rozica:

Sem v 17 tednu in zadnje 3-4 dni opažam, da me ob bilokakšnem napenjanju, kihanju, kašljanju, pretegovanju v postelji zaboli v jajčniku. Kot bi me nekdo zbodel.Ali ima/je imela katera podoben problem?

Vem en lep sončen dan:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 11:58:17   
Tiamo
tudi mene od 16 t naprej vse zbada, zdaj sem v 22 t
Ne zbada skoz, ampak najbolj ob pretegovanju...menim da ni nič narobe se pač širimo :bravo::bravo:

Lp Tia74

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 11:59:21   
Tejčika
čiračara,...to se meni tudi dogaja,....
po mojem ni nič takega.

pa še to se mi dogaja zadnje dni: ko me začne tiščat lulat, ponavadi ne grem takoj in v službi odlašam odlašam,....vem da ne bi smela, ampak tako je.
potem ko se končno spravim na wc, pa ne morem lulat, dokler full ne pritisnem. se mogoče kateri to tudi kdaj zgodi?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 11:59:21   
chips
Ja tudi meni se t dogaja pa ne vem kaj bi to bilo .Me pa tudi tako čez dan bolijo oz. tako kot bi me pekli jajčniki pa tudi ne vem kaj bi to bilo???
Upam da ni kaj narobe????

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 12:02:50   
tannya
Ja Čiračara, jaz ga imam še zmeraj...tudi brez kašljanja in napenjanja. Menda je normalno in mine;)
Sicer pa me že od začetka non stop šipka....enkrat spodaj, potem zgoraj, pa levo -desno...

Pozdravček vsem nosečkam:bravo:

Tanja, 16t

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 12:08:35   
POLY77
Še dobr, da vas mam!!
Jaz sem tudi vsa v skrbeh, ker me kar naprej nekaj špika, boli, enkrat levo enkrat desno:hudicek: Je pa res, da čist nikjer nisem zasledila, da v nosečnosti lahko pričakuješ kaj takega????Sem premalo brala, al to pustijo nekje zadaj, da se lahko malo posekriamo;)
Jaz, ko kiham moram počepniti, ker me drugače tako zbode na levi strani, ne vem, če je to jajčnik in če me tiši lulat si lahko mislite kako 8)se počutim....malo pokaplja....:hudicek: a bi mogla več keglovih, ampak ne mislim, da je to od pritiska..:sloncek:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 12:54:13   
Teya
tudi mene tam zbada :(:(

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 15:03:22   
Jessy
Tejčika, ta težava z lulanjem se meni dogaja zjutraj, če se ponoči nič ne zbudim za na WC. Imam občutek, kot bi mi nekdo pritisnil cevčico, po kateri teče urin, saj komaj, komaj gre samo od sebe. Če ne pritisnem lahko lulam tudi 5 minut. Ampak se sploh ne sekiram, saj čez dan grem čist brez težav in večkrat.

Špika mene ne, me pa peče zgornji del trebuha. Po moje so to vezi, ki se raztezajo.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj mislite o tem?
7.4.2005 16:40:33   
Kinokija
Punce, še dobro, da nas je več in si takole izmenjavamo izkušnje. Sem v 17. tednu in me tudi nekaj špika čudno po trebušni votlini, pa trebuh narazen vleče,potem pa ponoči, ko gledam v luft, razmišljam vse mogoče stvari ala a so to že kaki porodni krči al kaj. :grrr: Tako, mal paničarim:ups:

Aja, lulanje ja.......nič več ni tako, kot je bilo.:)- Bog nedaj, da dobim napad kihanja. :ups:

LP K. 17. t :nosecka:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!