Kaj mislite o tem? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 11:56:10)

LP vsem:rozica:

Sem v 17 tednu in zadnje 3-4 dni opažam, da me ob bilokakšnem napenjanju, kihanju, kašljanju, pretegovanju v postelji zaboli v jajčniku. Kot bi me nekdo zbodel.Ali ima/je imela katera podoben problem?

Vem en lep sončen dan:sloncek:

Tiamo -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 11:58:17)

tudi mene od 16 t naprej vse zbada, zdaj sem v 22 t
Ne zbada skoz, ampak najbolj ob pretegovanju...menim da ni nič narobe se pač širimo :bravo::bravo:

Lp Tia74

Tejčika -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 11:59:21)

čiračara,...to se meni tudi dogaja,....
po mojem ni nič takega.

pa še to se mi dogaja zadnje dni: ko me začne tiščat lulat, ponavadi ne grem takoj in v službi odlašam odlašam,....vem da ne bi smela, ampak tako je.
potem ko se končno spravim na wc, pa ne morem lulat, dokler full ne pritisnem. se mogoče kateri to tudi kdaj zgodi?

chips -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 11:59:21)

Ja tudi meni se t dogaja pa ne vem kaj bi to bilo .Me pa tudi tako čez dan bolijo oz. tako kot bi me pekli jajčniki pa tudi ne vem kaj bi to bilo???
Upam da ni kaj narobe????

tannya -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 12:02:50)

Ja Čiračara, jaz ga imam še zmeraj...tudi brez kašljanja in napenjanja. Menda je normalno in mine;)
Sicer pa me že od začetka non stop šipka....enkrat spodaj, potem zgoraj, pa levo -desno...

Pozdravček vsem nosečkam:bravo:

Tanja, 16t

POLY77 -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 12:08:35)

Še dobr, da vas mam!!
Jaz sem tudi vsa v skrbeh, ker me kar naprej nekaj špika, boli, enkrat levo enkrat desno:hudicek: Je pa res, da čist nikjer nisem zasledila, da v nosečnosti lahko pričakuješ kaj takega????Sem premalo brala, al to pustijo nekje zadaj, da se lahko malo posekriamo;)
Jaz, ko kiham moram počepniti, ker me drugače tako zbode na levi strani, ne vem, če je to jajčnik in če me tiši lulat si lahko mislite kako 8)se počutim....malo pokaplja....:hudicek: a bi mogla več keglovih, ampak ne mislim, da je to od pritiska..:sloncek:

Teya -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 12:54:13)

tudi mene tam zbada :(:(

Jessy -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 15:03:22)

Tejčika, ta težava z lulanjem se meni dogaja zjutraj, če se ponoči nič ne zbudim za na WC. Imam občutek, kot bi mi nekdo pritisnil cevčico, po kateri teče urin, saj komaj, komaj gre samo od sebe. Če ne pritisnem lahko lulam tudi 5 minut. Ampak se sploh ne sekiram, saj čez dan grem čist brez težav in večkrat.

Špika mene ne, me pa peče zgornji del trebuha. Po moje so to vezi, ki se raztezajo.

Kinokija -> Kaj mislite o tem? (7.4.2005 16:40:33)

Punce, še dobro, da nas je več in si takole izmenjavamo izkušnje. Sem v 17. tednu in me tudi nekaj špika čudno po trebušni votlini, pa trebuh narazen vleče,potem pa ponoči, ko gledam v luft, razmišljam vse mogoče stvari ala a so to že kaki porodni krči al kaj. :grrr: Tako, mal paničarim:ups:

Aja, lulanje ja.......nič več ni tako, kot je bilo.:)- Bog nedaj, da dobim napad kihanja. :ups:

LP K. 17. t :nosecka:

Stran: [1]