|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite o dudi in ali Lefaxin zapira
7.10.2005 14:50:23   
simona2
Ojla,

no naši krči so se malo umirili, čeprav poznam pregovor "ne hvali dneva pred večerom", saj je bilo ravno včeraj zvečer grozno; sploh nisem vedela, da je mogoče, da dojenček tako stršno joka in ima tako boleč izraz na obrazku; z eno besedo mene je totalno potolklo, hvala bogu, da je moj  user posted image  ohranil živce in trezno glavo. No dala sem ji Sab Simplex vendar je bila posledica, da ni kakala, kar je za njo nenavadno. Zato ji zjutraj kljub temu, da je bila tečna in je jokala, nisem dala več SS kapljic (nadomestila sem jih z vetrovnimi iz Koroških lekarn).

Jok in nošenje sta se nadaljevala, nakr pride na obisk prijateljica in predlaga dudo. Rekla sem, da noče dude, pa je vseeno svetovala da pokusim in lejga zlomka, duda je pomagalauser posted image . Jok se je nehal. Vendar sedaj ne vem, ali to pomeni, da bo potrebno ves čas imeti dudo? Saj ne, da to zavračam, pa vseeno sem bila kar vesela, da ni hotela dude. Če pa ji pomaga, da ji je bolje seveda nimam kaj narediti. Kakšne so vaše izkušnje in kakšna mnenja imate o dudi, predvsem pa ali jo ves čas imeti, jo jemati ali kako? Lahko to vpliva tudi na dojenje, da npr. ne bi hotela več sesati dojke?

Pa še eno vprašanje ali Lefaxin tudi zapira tako kot SS kapljice?

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj menite o dudi in ali Lefaxin zapira
7.10.2005 14:55:40   
mimica
Slišala sem, da Lefaxin zapira, vendar pri nas ni bilo tako. Je pa nekaj nekje okrog drugega meseca je navadno, da dojenčki ne kakajo več toliko kot prej. Naš kaka na 4-5 dni in ni nobene panike.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 15:11:40   
Barči78
Moja tudi ne mara preveč dude, pa ji jo včasih kar malo dlje držim v ustih, da jo zagrabi, ker se potem pomiri. Zvečer tudi lažje zaspi, če ji dam dudo. Tako, da user posted image  za dude.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 16:32:15   
jazz
Mi smo imeli lefaksin pa ni nič trše kakal. Poskusi mu dati piti več tekočine. Glede dude je pa tako...tudi jaz sem bila proti in sem mu jo dala ko je bil star en mesec, pa nisem mogla več dojiti. Dojenčki rabijo nekaj za tolažbo in če je to duda, potem naj bo- bolje kot prstek ( moj lubi ima še zdaj pri tridesetih tanjši palec zaradi cmokanjauser posted image )!

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 18:44:27   
Tasika
Nas SS ni zaprl. Se pa začne ravno pri enem mesecu kakanje malo umirjati. Če se ne napenja in zvija, potem ni zaprta.

Tudi Luka ni maral dude, in jo še danes nima za tolažbo, le nekajkrat med hudimi krči jo je vlekel kot za stavo. Ko so krči minili, je tudi duda romala v predal. Načeloma če dudo zahteva, bi jo jaz dala, da bi jo pa silila kar tako pa ne.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?