simona2 -> Kaj menite o dudi in ali Lefaxin zapira (7.10.2005 14:50:23)
|
Ojla, no naši krči so se malo umirili, čeprav poznam pregovor "ne hvali dneva pred večerom", saj je bilo ravno včeraj zvečer grozno; sploh nisem vedela, da je mogoče, da dojenček tako stršno joka in ima tako boleč izraz na obrazku; z eno besedo mene je totalno potolklo, hvala bogu, da je moj [sm=smiley27.gif] ohranil živce in trezno glavo. No dala sem ji Sab Simplex vendar je bila posledica, da ni kakala, kar je za njo nenavadno. Zato ji zjutraj kljub temu, da je bila tečna in je jokala, nisem dala več SS kapljic (nadomestila sem jih z vetrovnimi iz Koroških lekarn). Jok in nošenje sta se nadaljevala, nakr pride na obisk prijateljica in predlaga dudo. Rekla sem, da noče dude, pa je vseeno svetovala da pokusim in lejga zlomka, duda je pomagala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jok se je nehal. Vendar sedaj ne vem, ali to pomeni, da bo potrebno ves čas imeti dudo? Saj ne, da to zavračam, pa vseeno sem bila kar vesela, da ni hotela dude. Če pa ji pomaga, da ji je bolje seveda nimam kaj narediti. Kakšne so vaše izkušnje in kakšna mnenja imate o dudi, predvsem pa ali jo ves čas imeti, jo jemati ali kako? Lahko to vpliva tudi na dojenje, da npr. ne bi hotela več sesati dojke? Pa še eno vprašanje ali Lefaxin tudi zapira tako kot SS kapljice?
|
|
|
|