|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 13:30:33   
KMALU
Noseca sem 1 mesec in en teden. Zanima me kaj lahko storim, da bo mojemu :duda: najlepse in, da bo vse ok. Kadim ne, alkohola ne pijem, jem zdravo ( edino mesa bolj malo )...
Se lahko gibam? Lahko tecem? Ali naj raje hodim?
..
Kako je bilo pri vas z bolecinami na zacetku? Meni bo razneslo trebuh, zvija me, spika... - tipicni znaki za PMS, a vem da M ne bo, saj sem naredila ze dva testa in sta bila oba pozitivna.
Strah me je, ker imam take obcutke in bolecine v trebuhu in ne vem kaj naj storim. :duda: sem si zelela najbolj na svetu in zato bom zanj in njegovo zdravje naredila cisto vse.
Ze vnaprej hvala za vase nasvete..
..
novopecena :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 13:32:50   
baguSka
Jst mislm da je najboljš da delaš po občutku.;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 13:35:25   
Čiračara
Najprej čestitke za tvojo:duda:..

Vse kar te muči po trebuščku je čisto normalno:).
Če ne kadiš, ne piješ, ješ zdravo in se rekreiraš, potem dovolj narediš za vojega malega sončka:)....

LP:sloncek:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 13:37:00   
KMALU
Ciracara hvala za odg. Upam, da imas prav saj se vcasih bojim, da mi bo dojencka ( hihi, hecno ga je tako imenovat,saj je velik sele kot bucikina glava :))
kar izstrelilo ven... :ups::)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 14:24:49   
Arwen
Teka ti ne priporočam, hoja je pa super. Poleti pa plavanje. Srečno! T.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 15:19:36   
Meceno
Jaz sem tekla 5 km vsaki dan pred :nosecka: in sem nekje v takem času kot si ti sedaj :nosecka: , še tekla isto , samo potem pa sem stvar omilila na 3km do nekje 16.tedna , kasneje sem imela samo še trimčkanje do 22.tedna , sedaj pa si ne upam več teči :(, sprehod , amak trebušnjake pa še delam , sicer bolj na izi .
Se pravi če si se prej ukvarjala z kakim športom ni problem ( ne sme biti nevaren ;plezanje , rolanje ,..) glede aerobike če si se prej ukvarjala tudi ni problem ( manj poskakuješ ) samo nikoli pa ne delaj nekaj kar že pred :nosecka: nisi , kakšna nova vaja oz šport .

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj lahko storim jaz...
19.4.2005 21:15:30   
KMALU
A med nosecnostjo delate trebusnjake? A to se lahko pocne? Jaz se bojim, da prevec stiskam trebuh pru trebusnjakih :ups::)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?