Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 13:32:50
|
|
|
|
baguSka
|
Jst mislm da je najboljš da delaš po občutku.;)
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 13:35:25
|
|
|
|
Čiračara
|
Najprej čestitke za tvojo:duda:.. Vse kar te muči po trebuščku je čisto normalno:). Če ne kadiš, ne piješ, ješ zdravo in se rekreiraš, potem dovolj narediš za vojega malega sončka:).... LP:sloncek:
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 13:37:00
|
|
|
|
KMALU
|
Ciracara hvala za odg. Upam, da imas prav saj se vcasih bojim, da mi bo dojencka ( hihi, hecno ga je tako imenovat,saj je velik sele kot bucikina glava :)) kar izstrelilo ven... :ups::)-
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 14:24:49
|
|
|
|
Arwen
|
Teka ti ne priporočam, hoja je pa super. Poleti pa plavanje. Srečno! T.
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 15:19:36
|
|
|
|
Meceno
|
Jaz sem tekla 5 km vsaki dan pred :nosecka: in sem nekje v takem času kot si ti sedaj :nosecka: , še tekla isto , samo potem pa sem stvar omilila na 3km do nekje 16.tedna , kasneje sem imela samo še trimčkanje do 22.tedna , sedaj pa si ne upam več teči :(, sprehod , amak trebušnjake pa še delam , sicer bolj na izi . Se pravi če si se prej ukvarjala z kakim športom ni problem ( ne sme biti nevaren ;plezanje , rolanje ,..) glede aerobike če si se prej ukvarjala tudi ni problem ( manj poskakuješ ) samo nikoli pa ne delaj nekaj kar že pred :nosecka: nisi , kakšna nova vaja oz šport .
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?