Kaj lahko storim jaz... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 13:30:33)

Noseca sem 1 mesec in en teden. Zanima me kaj lahko storim, da bo mojemu :duda: najlepse in, da bo vse ok. Kadim ne, alkohola ne pijem, jem zdravo ( edino mesa bolj malo )...
Se lahko gibam? Lahko tecem? Ali naj raje hodim?
..
Kako je bilo pri vas z bolecinami na zacetku? Meni bo razneslo trebuh, zvija me, spika... - tipicni znaki za PMS, a vem da M ne bo, saj sem naredila ze dva testa in sta bila oba pozitivna.
Strah me je, ker imam take obcutke in bolecine v trebuhu in ne vem kaj naj storim. :duda: sem si zelela najbolj na svetu in zato bom zanj in njegovo zdravje naredila cisto vse.
Ze vnaprej hvala za vase nasvete..
..
novopecena :nosecka:

baguSka -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 13:32:50)

Jst mislm da je najboljš da delaš po občutku.;)

Čiračara -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 13:35:25)

Najprej čestitke za tvojo:duda:..

Vse kar te muči po trebuščku je čisto normalno:).
Če ne kadiš, ne piješ, ješ zdravo in se rekreiraš, potem dovolj narediš za vojega malega sončka:)....

LP:sloncek:

KMALU -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 13:37:00)

Ciracara hvala za odg. Upam, da imas prav saj se vcasih bojim, da mi bo dojencka ( hihi, hecno ga je tako imenovat,saj je velik sele kot bucikina glava :))
kar izstrelilo ven... :ups::)-

Arwen -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 14:24:49)

Teka ti ne priporočam, hoja je pa super. Poleti pa plavanje. Srečno! T.

Meceno -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 15:19:36)

Jaz sem tekla 5 km vsaki dan pred :nosecka: in sem nekje v takem času kot si ti sedaj :nosecka: , še tekla isto , samo potem pa sem stvar omilila na 3km do nekje 16.tedna , kasneje sem imela samo še trimčkanje do 22.tedna , sedaj pa si ne upam več teči :(, sprehod , amak trebušnjake pa še delam , sicer bolj na izi .
Se pravi če si se prej ukvarjala z kakim športom ni problem ( ne sme biti nevaren ;plezanje , rolanje ,..) glede aerobike če si se prej ukvarjala tudi ni problem ( manj poskakuješ ) samo nikoli pa ne delaj nekaj kar že pred :nosecka: nisi , kakšna nova vaja oz šport .

KMALU -> Kaj lahko storim jaz... (19.4.2005 21:15:30)

A med nosecnostjo delate trebusnjake? A to se lahko pocne? Jaz se bojim, da prevec stiskam trebuh pru trebusnjakih :ups::)-

Stran: [1]