|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj kupiti 3-letnici
6.11.2006 15:10:46   
lojzika
Živjo

Kakšna ideja, kaj kupiti 3 letnici za darilo za r.d. Je ljubiteljica Nodija, Nodija pa že ima - plišastega.
Ali imajo še kakšne druge Nodi dodatke? Npr plišasti Uhač? Cena pa do 7000 SIT
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj kupiti 3-letnici
6.11.2006 15:13:24   
mojca*
nodi puzzle, nodi knjigico, posteljnino, nahrbtnik, ali kakšno drugo njej primerno zadevo seveda z motivom nodija...imajo res vse živo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 15:19:20   
Mina1
Nodi DVD, knjigice, nalepkice, sestavljanke in podobno...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 15:24:33   
lojzika
Kaj pa baby born jajčko a bi to bilo primerno? Posteljnino bi ji kupila, pa ne vem a ima že veliko poslo ali ne

Še ideje prosim???

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2006 15:31:07   
jazz
Kaj pa tista varianta pri fotografih,ko ti preslikajo zadevo na blazino,posteljnino ali lonček? Pozanimaj se če je to tudi kakšna varianta,da preslikajo tudi kakšno drugo fotko, ne glih original!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2006 16:24:09   
Mojca P.
Evi je bila pri treh letih ful aktualna tista tabla Pisi-Brisi. Na soncku vem, da sem jo vidla v akciji za 4990 ( jo imam pa ze v planu kupit tudi nasemu malemu). Meni se zdi simpaticno darilo.
Drugace pa so vedno aktualne knjigice, pa se vecne so. Ce ji je vsec Nodi in ce s casopisiom Dnevnik ne kupujejo Nodi knjigic...pa mogoce kupi te. (v Mladinski knjigi jih imajo po 1990-pa recimo kupi 3, lahko pa poskusis v tarfiki vprasat, ce imajo se ostanke prejsnih Nodijev, pa kupis kar imajo-tako smo mi dobili Nodi 1, ker smo prvo soboto pozabili kupiti casopis, ji je pa v trafiki ostal)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2006 17:03:46   
SANDY
No trina ima jutri roj dan, pa je imela v soboto zabavo. Je pa dobila štempiljke z otroškimi motivi, hlače, pulover, bundo brez rokav, drsalke, postelnino, plastelin, pižamo, lučko za nočno omarico, dve knjigi - ena od Nodija pa tudi tablo piši riši in sladkarije. Nekaj se bo že našlo..

LP

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2006 8:33:01   
Olivija
Živjo, predlagam ti Playmais  www.playmais.com/, men se zdi to super in pri nas to trenutno vsi dobivajo za rojstni dan. So pa to tisti mehki valjčki iz koruze, ki jih zlimaš z vodo. Za ustvarjanje je enkratno, ker se ne paca in lahko tudi kakšno pojedo.
Imajo ga pa v trgovinah z igračami.

LP

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2006 8:48:59   
Jančika_
Prijateljičin fantek bo zdajle imel 3 leta in ker zelo rad gleda fotografije, z mojim sinom pa sta velika prijatelja, bo dobil totalno srčkan foto album (takega luštnega tigra ima gor, pa vse nekaj binglja), not pa vse fotke, na katerih sta fanta skupaj, kakih 50 jih je. Ostane še prostor za prihodnje fotkeuser posted image .

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2007 11:00:26   
Anonimen
Mene pa zanima kaj kupiti triletniku (nečaku), ki ima že praktično vse. Njegova starša sta rekla, da ima oblačil dovolj, raznih igrač pa ima tudi čez glavo preveč in se sploh ne ve s čim igrati (posledica praznikov in dobrih treh mož user posted image ).
Kaj še ostane potem? Glede na to, da je fant ga razni plastelini in take stvari sploh ne brigajo, ker ima preveč energije, da bi sedel za mizo in ustvarjal. In kaj naj potem? Na dan njegovega rojstnega dneva bo tudi krst njegove mlajše sestrice, tako da se bojim da se bo izgubil v vseh darilih. Naj bi bilo torej nekaj takega, kar ne bo odložil v kot in pozabil na tisto že takoj prvi dan.
Imate kakšno idejo prosim? 

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2007 14:02:39   
polona2
Kupi jima vstopnico za živalski vrt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!