Kaj kupiti 3-letnici (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

lojzika -> Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 15:10:46)

Živjo

Kakšna ideja, kaj kupiti 3 letnici za darilo za r.d. Je ljubiteljica Nodija, Nodija pa že ima - plišastega.
Ali imajo še kakšne druge Nodi dodatke? Npr plišasti Uhač? Cena pa do 7000 SIT

mojca* -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 15:13:24)

nodi puzzle, nodi knjigico, posteljnino, nahrbtnik, ali kakšno drugo njej primerno zadevo seveda z motivom nodija...imajo res vse živo.

Mina1 -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 15:19:20)

Nodi DVD, knjigice, nalepkice, sestavljanke in podobno...

lojzika -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 15:24:33)

Kaj pa baby born jajčko a bi to bilo primerno? Posteljnino bi ji kupila, pa ne vem a ima že veliko poslo ali ne

Še ideje prosim???

jazz -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 15:31:07)

Kaj pa tista varianta pri fotografih,ko ti preslikajo zadevo na blazino,posteljnino ali lonček? Pozanimaj se če je to tudi kakšna varianta,da preslikajo tudi kakšno drugo fotko, ne glih original!

Mojca P. -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 16:24:09)

Evi je bila pri treh letih ful aktualna tista tabla Pisi-Brisi. Na soncku vem, da sem jo vidla v akciji za 4990 ( jo imam pa ze v planu kupit tudi nasemu malemu). Meni se zdi simpaticno darilo.
Drugace pa so vedno aktualne knjigice, pa se vecne so. Ce ji je vsec Nodi in ce s casopisiom Dnevnik ne kupujejo Nodi knjigic...pa mogoce kupi te. (v Mladinski knjigi jih imajo po 1990-pa recimo kupi 3, lahko pa poskusis v tarfiki vprasat, ce imajo se ostanke prejsnih Nodijev, pa kupis kar imajo-tako smo mi dobili Nodi 1, ker smo prvo soboto pozabili kupiti casopis, ji je pa v trafiki ostal)

SANDY -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (6.11.2006 17:03:46)

No trina ima jutri roj dan, pa je imela v soboto zabavo. Je pa dobila štempiljke z otroškimi motivi, hlače, pulover, bundo brez rokav, drsalke, postelnino, plastelin, pižamo, lučko za nočno omarico, dve knjigi - ena od Nodija pa tudi tablo piši riši in sladkarije. Nekaj se bo že našlo..

LP

Olivija -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (7.11.2006 8:33:01)

Živjo, predlagam ti Playmais  www.playmais.com/, men se zdi to super in pri nas to trenutno vsi dobivajo za rojstni dan. So pa to tisti mehki valjčki iz koruze, ki jih zlimaš z vodo. Za ustvarjanje je enkratno, ker se ne paca in lahko tudi kakšno pojedo.
Imajo ga pa v trgovinah z igračami.

LP

Jančika_ -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (7.11.2006 8:48:59)

Prijateljičin fantek bo zdajle imel 3 leta in ker zelo rad gleda fotografije, z mojim sinom pa sta velika prijatelja, bo dobil totalno srčkan foto album (takega luštnega tigra ima gor, pa vse nekaj binglja), not pa vse fotke, na katerih sta fanta skupaj, kakih 50 jih je. Ostane še prostor za prihodnje fotke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Anonimen -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (18.1.2007 11:00:26)

Mene pa zanima kaj kupiti triletniku (nečaku), ki ima že praktično vse. Njegova starša sta rekla, da ima oblačil dovolj, raznih igrač pa ima tudi čez glavo preveč in se sploh ne ve s čim igrati (posledica praznikov in dobrih treh mož [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
Kaj še ostane potem? Glede na to, da je fant ga razni plastelini in take stvari sploh ne brigajo, ker ima preveč energije, da bi sedel za mizo in ustvarjal. In kaj naj potem? Na dan njegovega rojstnega dneva bo tudi krst njegove mlajše sestrice, tako da se bojim da se bo izgubil v vseh darilih. Naj bi bilo torej nekaj takega, kar ne bo odložil v kot in pozabil na tisto že takoj prvi dan.
Imate kakšno idejo prosim? 

polona2 -> RE: Kaj kupiti 3-letnici (18.1.2007 14:02:39)

Kupi jima vstopnico za živalski vrt.

Stran: [1]