|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj kuhate v tej vročini
22.6.2006 10:08:53   
Maleal
Že naslov pove vse,jaz nimam več kakih idej,vsak dan mi tud ni za paradižnikovo solato,vsak predlog je dobrodošel,skratka neka lahka hrana,saj v tej hici ni kake pretirane lakote,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj kuhate v tej vročini
22.6.2006 10:23:49   
Geja
Lahko ti le zaupam en recept na brzino:

testenine s tuno

na olivnem olju (iz konzerve) popražiš česen, dodaš tuno iz konzerve in pelate, sol in poper... to je omaka, pol jo pa preliješ čez testenine...

simpl pa še fullll dobr....

Geja

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 10:30:23   
total
Kuham skoraj čist normalno ,ker morem za tamalega,je pa zdaj veliko na jedilniku zalenjave,testenin in riža.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 10:31:34   
mml
Kakršnakoli sestavljena solata...recimo makaroni plus razna zelenjava plus sir, tuna...ali pa namesto makaronov riž. Lahko tudi zelena solata s koruzo, sirom in popečenimi koščki purana ali piščanca...Narediš še jogurtov preliv in je...

Jaz bom danes riževo varianto....

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 10:45:34   
copka
tudi mi jemo rizeve solate, pa kaksne testenine (s tuno, ali z gobicami, 4 siri...), pa vceraj polnjene paradiznike ( meso od paradiznika zmiksas s tuno, 3 zlicami majoneze, olive, kapre- in napolnis paradiznik in v hladilnik. potem pa s kruhom pomazes).

Pa zadnjic solato (zelenjave vseh vrst) gor pa smo imeli popecene puranje trakce- cez pa jogurtov preliv. Pa grske solate, paradiznikove...

ma samo da je iz hladilnika, pa je vse dobro!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 11:13:40   
Anonimen
Jaz sem si v ponedeljek skuhala zelenjavno juho (stročji fižol, korenje, makaroni, mal polente) in polento, v torek sem si polento, ki je ostala, popekla in spekla zraven hrenovko, včeraj pa sem jedla torteline (sirove) s smetanovo omako. Solat za zraven si pa nisem delala, ker se mi ni dal.
Vsi ostali so pa včeraj jedli sataraš (al karkoli že pač je) - jajca, paprika in paradižnik

LP

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 11:26:49   
tulip
Zelenjavne mineštre, ocvrte ribice ali sir, zraven krompirjevo solato, pa solate in testenine na 100 načinov, rižote z zelenjavo, joto iz skrinje, raviole s pestom, za večerjo polento z gorgonzolo/ fižolovo omako +solata, palačinke z različnimi nadevi, zelenjavo/meso na žaru...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 15:43:05   
anckabancka
Jaz zaradi vročine ne kuham nič kaj drugače kot ponavadi, saj kuham tudi za našega skoraj enoletnika.

Je pa na jedilniku vsak dan zelenjava na 100 in en način. Prepražena zelenjava, včasih notri malo piščanca in priloga (kus kus, krompir, riž, testenine...), zelenjavne mineštre s piščančjim mesom, raznimi stročnicami, testenine s paradižnikovo omako, golaž iz skrinje, krompir z blitvo in riba, piščančja obara, praženo sladko zelje in tenstan krompir, sataraš, pražene bučke z jajci in priloga, šmorn in kompot... Zraven pa je vedno obvezno tudi solata... Skorja vsak dan je na jedilniku meso, ker mi ful paše user posted image ...

Če bi kuhala samo zase bi si naredila tudi kako solato z makaroni in tuno, pohan sir, grško solato, pomfri...

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 16:01:05   
Nasy
v tej vročini ne kaj dosti, prvo, da niti ne ogrevam stanovanja po nepotrebnem, drugo, ker se mi enostavno ne dauser posted image pojeva kaj na hitro, kakšne hrenovke, testenine, solata obvezno vsaki dan..zdaj je tudi veliko sadja, ki ga je treba porabit..če sem sama, si pa tud jajčka scvrem, pa je

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 16:04:03   
Maleal
pražene bučke z jajci

Ančkabančka mi zaupaš recept?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 17:13:28   
Laubica
Moja mama in oma pa nardita BOŽANSKE mlečne murke to je super za to vročino Jaz jih samo jem delala še nisem ker ko je moj probal pri moji mami pa mu ni blo všeč ker ni mesouser posted image  Vem da je kislo mleko ,kisla smetana,naribane murke,zmučkan krompir ,česen ,poper,sol aja pa če ti je dobro še ocvirki to daš v hladilnik za 1 uro in je superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2006 21:30:27   
Anonimen
najraj nč

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2006 15:27:52   
anckabancka
Imarcel, bučke naredim takole:

Prepražim čebulo na olivnem olju in dodam bučke, malo paradižnika, peteršilj in druge začimbe (origano, majaron, bazilika, timijan, česen  - kar ti pač paše) in solim. Dušim do mehkega, vmes dolivam vodo, da se ne prismodi.  Na koncu dodaš še stepeno jajce in mešaš, da zakrkne.

Zelo hitro in dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2006 15:36:25   
Anonimen
Na balkonu pečemo čevapčiče, da ni v stanovanju prevroče. Zraven dve skledi solate in kruh.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?