Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 13:04:53
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz sem iz skrinje vzela čufte, ki se zdaj že kuhajo v omakici. Naredim še zraven pire in že čakam, da pride dragi iz službe, pol pa njami njami Včeraj pa sem naredila piščančjo juhico, pa solato (paprika, paradižnik, mozzarela) in pomfri. To je vse na hitro, kjer ne rabiš stat zraven štedilnika.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 13:05:01
|
|
|
|
Marogica
|
RIbe na žaru(malo lososa, ribje "ražnjiče"..., torej nekakšen mix), pa zelena solata bo danes na "sporedu".
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 13:19:40
|
|
|
|
zoom zoom
|
Mi bomo tudi danes na žaru pekli. Me pa zelo mikajo tele čufte. Jih mogoče naredim za jutri.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 13:21:13
|
|
|
|
al1*
|
Marogica - a te ribje ražnjiče sama narediš, ali jih kupiš že narejene? Mi pa bomo danes makarone z zelenjavno omako.
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 13:33:45
|
|
|
|
jernejav
|
Danes bo pa pasala kaka grška solata ko je tk vroče...
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 14:32:52
|
|
|
|
ninataja
|
Stročji fižol s krompirjem polito s kislo smetano. Mmmm ...
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 14:33:56
|
|
|
|
tanikaa
|
Mlečne kumarice in pečen mlad krompir.
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 14:39:40
|
|
|
|
Jančika_
|
Možu sem skuhala kuskus s francosko zelenjavo (zmrznjena mešanica) in parmezanom, jaz sem imela pa špinačo in jajčko s sirom, pa solato. Zjutraj sem pa kruh pekla , no ja.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 14:41:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR jaz sem imela pa špinačo in jajčko s sirom, pa solato. Dieta?
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 14:52:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Marogica - a te ribje ražnjiče sama narediš, ali jih kupiš že narejene? Danes smo kupili že pripravljeno ribjo "ploščo", vendar je vse nezačinjeno, tako, da bom začinila po svoje. V Lidlu, da probamo
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 15:25:34
|
|
|
|
Lunc_a
|
Kuham tako kot vedno,vročina ne vpliva na to kaj bom kuhala
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 15:43:35
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Kuham tako kot vedno,vročina ne vpliva na to kaj bom kuhala Enako!!! Morda je za melenkost več solate v vročih dneh, pa drugega manj. Sicer pa danes še ni tako vroče, da bi jamrale.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 28.5.2008 15:44:19 >
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 15:45:46
|
|
|
|
katja_p
|
Tudi pri nas je danes na jedilniku špinača pa pire in jajčka - za mojga pa mogoče še sojini polpeti.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 16:13:04
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Kuham tako kot vedno,vročina ne vpliva na to kaj bom kuhala Enako!!! Morda je za melenkost več solate v vročih dneh, pa drugega manj. Tako nekako.
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 18:08:46
|
|
|
|
Naja30
|
Krompirjev golaž je bil danes, jutri bo pa tud, ker ga je veliko.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 18:26:18
|
|
|
|
TIA22
|
perutke, pa solato
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 19:15:56
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR jaz sem imela pa špinačo in jajčko s sirom, pa solato. Dieta? Monti. V bistvu zadnje leto bolj ali manj skoz jem po njem, čeprav težo samo vzdržujem. Se boljše počutim.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 19:37:38
|
|
|
|
frutka_
|
Danes so bili špageti, jutri pa bodo sojini polpeti+omaka iz bučk. Aja, pa itak solata vsak dan, k vsemu. Magari solata k solati. V planu ta teden še imam tortilje in...solato!
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 19:43:29
|
|
|
|
Felicita
|
ninataja, zdej si mi pa skomine zbudila... mi temu rečemo 'silaža' in je moja definitivno najljubša poletna (topla) jed. Mi na vroče dni ponavadi fliknemo mlad krompir v pečico pa zeleno solato zraven in je to to (medtem ko se pa krompir peče pa ven na vrt v senco da se ne skuhaš poleg pečice ). Ali pa kaj bolj po grško (grška solata, tzatziki), včasih gazpacho... ampak zdej še ni panike, bomo čakali na 'pravo' poletje.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 19:43:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz pa sem danes jedla solato paradižnik,paprika,čebula in gor kislo smetano in navaden jogurt mjami. LP Mojca
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 28.5.2008 20:12:22
|
|
|
|
Majuska
|
danes so bila piščančja nabodala, pira s porom in solata iz radiča, paradižnika, kumar, mozzarelle in mlade čebule.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 29.5.2008 8:26:37
|
|
|
|
ninataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ninataja, zdej si mi pa skomine zbudila... mi temu rečemo 'silaža' in je moja definitivno najljubša poletna (topla) jed. Silaža, ta je pa dobra Bom zdaj tudi jaz temu tako rekla. Jaz imam to tako zelo zelo rada, da bi kar vsak dan jedla, samo kaj ko moj protestira ker zdraven ni mesa ....
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 29.5.2008 20:12:02
|
|
|
|
Felicita
|
ja silaža, ker se je tega moj oče preobjedel v mladosti, in so z brati pač nataknili tako ime (v stilu: 'že spet ta silaža!' ) pa smo se potem tudi mi nalezli tega izraza, samo jo vsi doma obožujemo in jo v sezoni stročjega fižola jemo vsaj 1x na teden. Tvojemu pa popeči piščančja prsa zraven, pa tudi hrenovke niso slabe...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaj kuhate v tej vročini? 30.5.2008 11:24:50
|
|
|
|
Hope2
|
Nikoli ne gledamo na vročino ali mraz pri kuhanju, ampak kar se nam zalušta, kaj imamo pri roki, koliko časa imamo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!