|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je zdaj s temi nos. znaki???
6.12.2004 11:53:33   
malika
Res je, da mi v prvi nos. ni bilo čisto nič slabo in zgleda, da bo zdaj v drugo tudi tako. To me zelo veseli.:bravo:
Me pa po drugi strani skrbi, ker so prsi iste kot prej. Nobene napetosti, bolečine,...nič.:zmeden2:

Je še prezgodaj, da paničarim, ali pač včasih tako je???

Ima katera kakšne vsaj podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.12.2004 20:45:36   
mehurčica
Mene so nenormalno močno bolele bradavičke, ampak čisto na začetku-še preden sem naredila test. Potem je počasi popuščalo in kar hitro sem se začela spraševat, če je normalno, da nisem občutla skoraj nobenih nosečniških znakov. V 8.tednu mi je bilo malo slabo, 4x v celi nosečnosti sem bruhala pa še to zaradi hrane/pijače, ki mi ni pasala. Torej, dokler nisem začutila prvih gibov(16.teden)pravzaprav nisem imela nobenih posebnosti.

Ponavadi postane nosečnicam slabo po 5., 6.tednu.

Ti samo uživaj, saj si spet srečka nosečka!:nosecka::sloncek:9nebesa:bravo::angel:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2004 15:32:39   
Soncnica
Hej Malika!

Ne se sekirat, jaz sev v 25 t in zaenkrat nimam občutljivih prsi. ;);). Vsaj tej neprijtenosti :)sem se izognila, mi je bilo pa dolgo časa slabo :(. Uživaj v nosečnosti

lp

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2004 21:13:40   
SU
Tudi jaz sem se zelo dolgo spraševala, če sem sploh :nosecka:! Nobenih znakov nisem imela razen grozne utrujenosti. Prsa so me začela boleti šele okrog 19. tedna! Hvala bogu, da te nič ne matra. Je pa res, da kar ne veš, če si ali nisi. :) No, kakorkoli, jaz ti želim še naprej tako nosečnost!! LP, Saša (22,2/7)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?