Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? 6.12.2004 20:45:36
|
|
|
|
mehurčica
|
Mene so nenormalno močno bolele bradavičke, ampak čisto na začetku-še preden sem naredila test. Potem je počasi popuščalo in kar hitro sem se začela spraševat, če je normalno, da nisem občutla skoraj nobenih nosečniških znakov. V 8.tednu mi je bilo malo slabo, 4x v celi nosečnosti sem bruhala pa še to zaradi hrane/pijače, ki mi ni pasala. Torej, dokler nisem začutila prvih gibov(16.teden)pravzaprav nisem imela nobenih posebnosti. Ponavadi postane nosečnicam slabo po 5., 6.tednu. Ti samo uživaj, saj si spet srečka nosečka!:nosecka::sloncek:9nebesa:bravo::angel:
|
|
|
|
Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? 7.12.2004 15:32:39
|
|
|
|
Soncnica
|
Hej Malika! Ne se sekirat, jaz sev v 25 t in zaenkrat nimam občutljivih prsi. ;);). Vsaj tej neprijtenosti :)sem se izognila, mi je bilo pa dolgo časa slabo :(. Uživaj v nosečnosti lp Sončnica:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?