Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

malika -> Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? (6.12.2004 11:53:33)

Res je, da mi v prvi nos. ni bilo čisto nič slabo in zgleda, da bo zdaj v drugo tudi tako. To me zelo veseli.:bravo:
Me pa po drugi strani skrbi, ker so prsi iste kot prej. Nobene napetosti, bolečine,...nič.:zmeden2:

Je še prezgodaj, da paničarim, ali pač včasih tako je???

Ima katera kakšne vsaj podobne izkušnje?

mehurčica -> Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? (6.12.2004 20:45:36)

Mene so nenormalno močno bolele bradavičke, ampak čisto na začetku-še preden sem naredila test. Potem je počasi popuščalo in kar hitro sem se začela spraševat, če je normalno, da nisem občutla skoraj nobenih nosečniških znakov. V 8.tednu mi je bilo malo slabo, 4x v celi nosečnosti sem bruhala pa še to zaradi hrane/pijače, ki mi ni pasala. Torej, dokler nisem začutila prvih gibov(16.teden)pravzaprav nisem imela nobenih posebnosti.

Ponavadi postane nosečnicam slabo po 5., 6.tednu.

Ti samo uživaj, saj si spet srečka nosečka!:nosecka::sloncek:9nebesa:bravo::angel:

Soncnica -> Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? (7.12.2004 15:32:39)

Hej Malika!

Ne se sekirat, jaz sev v 25 t in zaenkrat nimam občutljivih prsi. ;);). Vsaj tej neprijtenosti :)sem se izognila, mi je bilo pa dolgo časa slabo :(. Uživaj v nosečnosti

lp

Sončnica:sloncek:

SU -> Kaj je zdaj s temi nos. znaki??? (7.12.2004 21:13:40)

Tudi jaz sem se zelo dolgo spraševala, če sem sploh :nosecka:! Nobenih znakov nisem imela razen grozne utrujenosti. Prsa so me začela boleti šele okrog 19. tedna! Hvala bogu, da te nič ne matra. Je pa res, da kar ne veš, če si ali nisi. :) No, kakorkoli, jaz ti želim še naprej tako nosečnost!! LP, Saša (22,2/7)

Stran: [1]