|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je zdaj motoristke,...
5.4.2005 11:35:36   
Pikapolonica
... .... je že bilo kaj vetra v laseh (beri mimo čelade).

Po enem letu in pol abstiniranja sem se ta vikend končno spet vsedla mojemu dragemu za hrbet, ga objela okoli pasu in s čelado potrkala po čeladi.... Bilo je sicer kratko, a čudovito. Toliko, da je srček poskočil, da so šli mravljinci po hrbtenici, da so zdaj skomine po ŠE, PA ŠE, PA ŠE, PA ŠE....

LP, Pikapolonica :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.4.2005 11:39:54   
malika
Drugo leto :((:((:((

:nosecka:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2005 11:53:19   
clea
Midva pa letos še nisva odprla "sezone".Bova pa kmalu,verjetno kar z nakupom novega.:bravo:
Pikapolonica vajin srebrni konjiček mi jepa ful všeč.Mi poveš kaj več o njemu?

Lp,Clea

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2005 12:03:34   
Pikapolonica
CLEA,

to je HONDA VFR 850cc3, super zadeva. Športno potovalna. Če dobro pogledaš, je na sliki moj sedež pokrit s plastiko, tako da ima lahko moj :love: , ko se vozi sam, občutek, da je na športnem motorju. Drugače pa jaz na njem zadaj zelo udobno sedim, tudi stopalke so dovolj nizko, da nimam kolen tam nekje gor pri glavi.... Midva sva v glavnem zelo, zelo zadovoljna. Sva ga eno leto opazovala, potem pa je padlo nekaj denarja z neba in zdaj je najin!

Ostale podrobnosti pa, če te še kaj zanima ... ko pride moj iz Ljubljane. Z motorjem seveda. Si je danes vzel dopust, da je lahko odbrzel v H&M zamenjat premajhne hlače, ki sva jih kupila Tii.

Pa-pa, Pikapolonica :pika:

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2005 12:11:57   
Anonimen
Izgleda da še kakšno leto nič:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((Smo upali,d letos pa se je zalomilo:((:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2005 12:18:01   
CUKRČEK
Tudi jaz sem letos postala žena motorista a moram priznat, da se še nisem peljala z njim:zmeden2: Moram še jaz opremo kupit, potem pa gasa:)

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2005 12:36:37   
GoYa
Jaz upam, da se bo letos moj :love: kar sam vozil naokoli. Razen če tokratni poskus OBMP ne bo uspešen, pol bomo pa tudi mi kmalu odprli sezono. Že lani sem bila prikrajšana, ker sem bila lih med poletjem :nosecka:, pol pa v avgustu ss :((

Motorja sploh še nismo registrirali letos, ker sva v petek dobila nov avto :bravo: in je moj zdaj bolj na unem konjičku s 4 gumami ;) Ampak tudi motor pride kmalu na vrsto. Brm, brm....:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2005 13:07:58   
maya1
midva ga morma še registrirat, mogoče drugi teden. komaj čakam.
lp
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2005 17:49:51   
Pikapolonica
GOYA, tebe se pa še dobro spomnim, ko si za kratek čas prišla v 9nebesa, potem pa :(( Tako mi je bilo hudo zate takrat. No, zdaj ti iz vsega srca želim, da se letos ne bi nič prevažala na dveh kolesih, ampak da bi namesto tega ti prevažala svoje oz. svojo pikico v trebuščku. Držim pesti :miska: !

Pa-pa, Pikapolonica :pika:

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2005 19:18:44   
GoYa
Hvala :pikapolonica:

Upam, da bom kmalu imela takega lepega srčka, kot je tvoja pikica na sliki. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2005 20:03:05   
čaki
midva sva se tud že peljala letos in blo je fullllll:love::love::love:
komi čakam da se spet.
a bo šla katera v Novo štifto 27.4.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime bi izbrali za punčko?
Sisi90

V ožjem izboru imam 3 imena...Z vašo pomočjo do tapravega!

Mia Ana Alani (26%)

Nia Alani (18%)

Mia Alani (56%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!