Kaj je zdaj motoristke,... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pikapolonica -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 11:35:36)

... .... je že bilo kaj vetra v laseh (beri mimo čelade).

Po enem letu in pol abstiniranja sem se ta vikend končno spet vsedla mojemu dragemu za hrbet, ga objela okoli pasu in s čelado potrkala po čeladi.... Bilo je sicer kratko, a čudovito. Toliko, da je srček poskočil, da so šli mravljinci po hrbtenici, da so zdaj skomine po ŠE, PA ŠE, PA ŠE, PA ŠE....

LP, Pikapolonica :pika:

malika -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 11:39:54)

Drugo leto :((:((:((

:nosecka:

clea -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 11:53:19)

Midva pa letos še nisva odprla "sezone".Bova pa kmalu,verjetno kar z nakupom novega.:bravo:
Pikapolonica vajin srebrni konjiček mi jepa ful všeč.Mi poveš kaj več o njemu?

Lp,Clea

Pikapolonica -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 12:03:34)

CLEA,

to je HONDA VFR 850cc3, super zadeva. Športno potovalna. Če dobro pogledaš, je na sliki moj sedež pokrit s plastiko, tako da ima lahko moj :love: , ko se vozi sam, občutek, da je na športnem motorju. Drugače pa jaz na njem zadaj zelo udobno sedim, tudi stopalke so dovolj nizko, da nimam kolen tam nekje gor pri glavi.... Midva sva v glavnem zelo, zelo zadovoljna. Sva ga eno leto opazovala, potem pa je padlo nekaj denarja z neba in zdaj je najin!

Ostale podrobnosti pa, če te še kaj zanima ... ko pride moj iz Ljubljane. Z motorjem seveda. Si je danes vzel dopust, da je lahko odbrzel v H&M zamenjat premajhne hlače, ki sva jih kupila Tii.

Pa-pa, Pikapolonica :pika:

Anonimen -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 12:11:57)

Izgleda da še kakšno leto nič:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((Smo upali,d letos pa se je zalomilo:((:((:((:((:((:((

CUKRČEK -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 12:18:01)

Tudi jaz sem letos postala žena motorista a moram priznat, da se še nisem peljala z njim:zmeden2: Moram še jaz opremo kupit, potem pa gasa:)

GoYa -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 12:36:37)

Jaz upam, da se bo letos moj :love: kar sam vozil naokoli. Razen če tokratni poskus OBMP ne bo uspešen, pol bomo pa tudi mi kmalu odprli sezono. Že lani sem bila prikrajšana, ker sem bila lih med poletjem :nosecka:, pol pa v avgustu ss :((

Motorja sploh še nismo registrirali letos, ker sva v petek dobila nov avto :bravo: in je moj zdaj bolj na unem konjičku s 4 gumami ;) Ampak tudi motor pride kmalu na vrsto. Brm, brm....:kuza:

maya1 -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 13:07:58)

midva ga morma še registrirat, mogoče drugi teden. komaj čakam.
lp
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pikapolonica -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 17:49:51)

GOYA, tebe se pa še dobro spomnim, ko si za kratek čas prišla v 9nebesa, potem pa :(( Tako mi je bilo hudo zate takrat. No, zdaj ti iz vsega srca želim, da se letos ne bi nič prevažala na dveh kolesih, ampak da bi namesto tega ti prevažala svoje oz. svojo pikico v trebuščku. Držim pesti :miska: !

Pa-pa, Pikapolonica :pika:

GoYa -> Kaj je zdaj motoristke,... (5.4.2005 19:18:44)

Hvala :pikapolonica:

Upam, da bom kmalu imela takega lepega srčka, kot je tvoja pikica na sliki. ;)

čaki -> Kaj je zdaj motoristke,... (6.4.2005 20:03:05)

midva sva se tud že peljala letos in blo je fullllll:love::love::love:
komi čakam da se spet.
a bo šla katera v Novo štifto 27.4.

Stran: [1]