|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je to?
1.9.2005 19:14:24   
lenika
Midva z možekom prvi mesec delava na in jutri naj ne bi prišla . Danes me že cel dan(s presledki) boli, tam čisto odspodaj in nekoliko višje ob strani, na levi strani. Če sem pri miru, bolečine skorajda ne čutim. Huje je , če hodim. Takšne bolečine nisem imela še nikoli in je zame res nekaj povsem novega. Zanima me, če je katera že imela kakšne podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj je to?
1.9.2005 19:47:00   
agnes
Moja izkušnja - takoj ko sem ugotovila, da obstajajo številni nosečniški znaki sem par dni pred (ne)pričakovano M dobila ene štiri zanesljive!!! znake in polni čudnih bolečin, nakar je še zamujala tri dolge grozne dni in nato prišla. Najbrž pri tebi obstaja možnost, da se ta mesec dosti bolj posvečaš svojemu telesu in čutiš bolj intenzivno kot prej (to ni nujno, je le možnost).
Pa bodo najbrž punce z več izkušnjami bolj vedele, kaj bi lahko bilo. Upam, da bo res čimprej ratalo!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj je to?
1.9.2005 20:00:04   
moni30
Ah Lenika, mislim, da se nima smisla obremenjevat. Če si noseča si, če ne pa še boš . Če pa te tako fejst boli, da ni za vzdržat, pol pa idi do zdravnika.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj je to?
1.9.2005 20:00:57   
ameli
Lenika, še mal počakaj. Mogoče pa je to to ?!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj je to?
2.9.2005 10:34:18   
danaja12
lenika upam, da M še ni prišla danes, če boš jutri delala test pa bom držala pesti zate.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj je to?
2.9.2005 12:51:09   
Busybee
Lenika držim pesti!

Jaz pa moram čakat še 4 dni. Delava zadnje 3 mesece na tem, ampak zdaj v avgustu sem kupila tiste testerje za ovulacijo. Me prav zanima a to kaj pomaga. Sem se tudi jaz začela bolj opazovat - me prsa bolijo že cel teden - napihnjena sem kot sod, ampak po mojem sem bila to vsak mesec, samo da sedaj to opazim.

Lp, Busybee

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj je to?
2.9.2005 14:12:14   
lucika
jaz tudi čakam...
v nedeljo je dan d; sem opazila malo rdeče sluzi dva dni nazaj, ampak ni prisla do hlack...no, danes je ni vec. prejle sem naredila romed, pa je cel roza (samo kontrolna crtica je mocnejsa). ocitno ne bo nic.

cakam dalje...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?