Kaj je to? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> Kaj je to? (1.9.2005 19:14:24)

Midva z možekom prvi mesec delava na in jutri naj ne bi prišla . Danes me že cel dan(s presledki) boli, tam čisto odspodaj in nekoliko višje ob strani, na levi strani. Če sem pri miru, bolečine skorajda ne čutim. Huje je , če hodim. Takšne bolečine nisem imela še nikoli in je zame res nekaj povsem novega. Zanima me, če je katera že imela kakšne podobne izkušnje?

agnes -> Kaj je to? (1.9.2005 19:47:00)

Moja izkušnja - takoj ko sem ugotovila, da obstajajo številni nosečniški znaki sem par dni pred (ne)pričakovano M dobila ene štiri zanesljive!!! znake in polni čudnih bolečin, nakar je še zamujala tri dolge grozne dni in nato prišla. Najbrž pri tebi obstaja možnost, da se ta mesec dosti bolj posvečaš svojemu telesu in čutiš bolj intenzivno kot prej (to ni nujno, je le možnost).
Pa bodo najbrž punce z več izkušnjami bolj vedele, kaj bi lahko bilo. Upam, da bo res čimprej ratalo!

moni30 -> Kaj je to? (1.9.2005 20:00:04)

Ah Lenika, mislim, da se nima smisla obremenjevat. Če si noseča si, če ne pa še boš . Če pa te tako fejst boli, da ni za vzdržat, pol pa idi do zdravnika.

ameli -> Kaj je to? (1.9.2005 20:00:57)

Lenika, še mal počakaj. Mogoče pa je to to ?!

danaja12 -> Kaj je to? (2.9.2005 10:34:18)

lenika upam, da M še ni prišla danes, če boš jutri delala test pa bom držala pesti zate.

Busybee -> Kaj je to? (2.9.2005 12:51:09)

Lenika držim pesti!

Jaz pa moram čakat še 4 dni. Delava zadnje 3 mesece na tem, ampak zdaj v avgustu sem kupila tiste testerje za ovulacijo. Me prav zanima a to kaj pomaga. Sem se tudi jaz začela bolj opazovat - me prsa bolijo že cel teden - napihnjena sem kot sod, ampak po mojem sem bila to vsak mesec, samo da sedaj to opazim.

Lp, Busybee

lucika -> Kaj je to? (2.9.2005 14:12:14)

jaz tudi čakam...
v nedeljo je dan d; sem opazila malo rdeče sluzi dva dni nazaj, ampak ni prisla do hlack...no, danes je ni vec. prejle sem naredila romed, pa je cel roza (samo kontrolna crtica je mocnejsa). ocitno ne bo nic.

cakam dalje...

Stran: [1]