|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je narobe z muckom?
6.11.2006 18:17:18   
AiMa
Nekaj časa nazaj je nekdo pustil malega mucka in skledico hrane pred našimi vrati. Od takrat naprej ga imamo za svojega, spi v kurilnici,kjer ima svojo pravo kraljevsko košaro, toplo kot v nebesih in tri skodelice za hrano. Nikoli ni izbirčen, je popolnoma vse,kar dobi na krožnik. Pravzaprav je jedel nonstop,ker smo ga filali zgornji in spodnji stanovalci hiše. Sit ni bil menda nikoli.
Tri dni nazaj grem zjutraj v kurilnico,maček sedi na peči in žalostno gleda. Sploh si ni bil podoben. Pridem bliže z vrečko Kitekat,a se ne gane. Potem sem zagledala kri na njegovem smrčku in njegovo težko požiranje me je spravljalo v obup. Nekaj časa sem ga božala,ampak se ni odzival kot včasih. hrane sploh povohal ni. Ko sem šla,je šel za mano,jaz pa sem ga nesla v stanovanje,da bi mi bil bliže. Včeraj je imel gnojne oči,a danes je z očmi precej bolje. no,hotela sem reči,da od takrat nič ne je,čeprav ima smrček že boljši. Sumim,da ga je sosednji mačk pošteno obdelal,ampak še vseeno ne vem,kaj je tako zelo narobe. hodi normalno (če ga sama postavim  ven iz košare na noge, drugače je tam ure in ure),nič ne mjavka od kakšnih bolečin,samo otrplo gleda. Zelo me skrbi zanj,a ker se mi zdi,da mu gre na bolje,ga še nisem peljala k veterinarju. Pozna mogoče katera izm ed vas podoben problem? Prosim,prosim za nasvete.

Tisočkrat hvala.

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 12.11.2006 11:54:48 >

AiMa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je narobe???
6.11.2006 18:22:32   
Anonimen
Nared tko kot otročičku, spirej z kamilcami, večkrat na dan, poskusi ga futrati po brizgi.

(odgovor članu AiMa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 20:35:40   
Nota
Mucka vseeno odpelji do jutri do veterinarja.
Lahko gre za katero od bolezni (mačji prehlad, mačja kuga).

Simona
SI*MuSiCat - Silver/Golden Persian Cats
Felinološko društvo Ljubljana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 22:59:51   
Shania
Pa dajte ga jutri lepo prosim no, takoj odpeljat k veterinarju! Res ne razumem, kako lahko gledate tole kalvarijo in trpljenje mucka.
Kot je Simona rekla, gre lahko za katero od bolezni, lahko pa je res le pošteno "zdelan" (toliko o mačji svobodi) in vseeno potrebuje pravilno zdravljenje, da ne pride do še večjih komplikacij, ki verjemite mi, so možne.

Upam, da bo z muckom okej in prosim sporočite kako je bilo pri veterinarju.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Nota)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2006 16:36:28   
Shania
No, a ste bili pri veterinarju? Kako je mucka?

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2006 14:36:24   
AiMa
z našim mačkom je vse fino in fajn,kot bi se čez noč spremenil do kraja. Že skače,se podi, skriva, pridno (no,prav požrešno) je in pleza po meniuser posted image . Kot bi začutil,da smo ga hotli odpeljat k druser posted image .

Brez skrbi, nisem brez duše in ne bi ga pustila umreti. Sicer je pa še bolj trmast kot midva oba skupaj, tako da se ne da zlepa.

AiMa

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2006 15:26:14   
copka
sem vesela da je vse v redu!user posted image

Vendar moras pri takem sumljivem obnasanju kar k veterinarju. Nas macek je tudi od danes do jutri cisto onemogel. Sploh ni sel ven, ni jedel, sploh ni reagiral na nic. No, in veterinarka nam je povedala, da ima macji hiv in levkozo, ki jih lahko podeduje ali pa kje stakne. Nasemu mucu smo skrajsali trpljenje. user posted image

Ta muc, ki ga imamo pa sedaj, je pa pravi revez, v smislu, da samo da cudno zamjavka, ze letimo do veterinarja. Ko vidi kosaro v kateri ga peljemo, postane neviden, gluh, svica...user posted image

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2006 15:33:38   
Anonimen
user posted image Tudi jaz sem vesela da je sedaj vredu.
Sam jst bi ga na tvojem mestu vseeno peljala k vet. na testiranje in cepljenje posebej ker je muc tudi zunaj. Ta strošek ni nič v primerjavi s tem kako je gledat  mucka k trpiuser posted image .

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?