mehurčica
|
David je predvčerajšnjim imel tako noč. Ampak mislim, da je bilo zaradi graha-da ga je napenjalo, ker ni nehal jokat. Najprej je jamral od 22:30-23:30, potem je od 23:30-00:30 kričal-vmes sem ga čisto zbudila, nama je še celo kak nasmešek podaril, prijemal palčko od žaluzij(to je zakon:)-)in spet začel kričat. Dala sem mu malo Calpola. Vzela v svojo posteljo, se je zvijal, lezel po meni, kričal...po slabi uri sem ga dala v posteljico-je še kar kričal in po cca.6,7 min zaspal. Ob 01:30 se je spet zbudil, spet kričal ene 10 minut in zaspal. Ob 2:30 se je spet zbudil, kričal, po 15 min sem klicala v bolnico...ampak smo raje doma ostali, ker ni imel nobenih znakov kake bolezni, vročine. Dala sem mu Calpol. Po pol ure je končno zaspal in spal do jutra. V bolnico sem klicala zato, ker v trinajstih mesecih še nikoli ni jokal 1 uro skupaj-s tem da sem ga tolažila na vse možne načine...še ziziko sem mu ponudila, čeprav se že 1 mesec ne doji. Ampak ni vedel kaj si naj z njo.:)- Včeraj je bil ves dan slabe volje, popoldne in ponoči imel vročino, ampak je ponoči spal normalno. Tako da mislim, da ga je bolel trebušček. Pri tvojem pa je čisto možno, da kaj sanja. In ko se zbudi, mogoče za trenutek pozabi, potem se pa spet spomni in začne jokat.
|