Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 22:26:54
|
|
|
|
lindy
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 22:39:18
|
|
|
|
CUKRČEK
|
če bi me slučajno kak hudič popadel, da bi LDS volila, bi me ob župančički takoj minilo Zdaj pa res ne vem, al delajo sebi propagando ali antipropagando
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 22:47:50
|
|
|
|
Gina
|
Ampak res....kakšno reklamo so to naredili? zadetek v vseh ozirih
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:01:20
|
|
|
|
r1ta
|
Hmmm, jaz vidim Nino...
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:02:52
|
|
|
|
Rožica I
|
Po moje je tako nalašč narejeno. Se kao ne more odločit kam bi šla- levo ali desno in ko miško premakneš na fotko, se odločiš za prihodnost . Kaj pa je narobe z Zupančičevo drugače? Je ok človek ali pač?! Mislim, poglejte malo kakšne karikature hodijo po svetu in kje vse kandidirajo... Meni pa ona deluje povsem iskreno in normalno !
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:05:08
|
|
|
|
r1ta
|
Ja, zdaj sem pa videla še Zupančičevo. Ja, malo smešno izgleda, ne veš kaj bi si mislil kaj predstavlja. Nina pa malo z ritko pomiga in ko se z miško prestaviš na njo se obrne in reče: "Vse je enkrat prvič..."
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:27:28
|
|
|
|
HuAnita
|
Nina who?
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:31:30
|
|
|
|
Gina
|
Nič ni narobe z zupančičevo v principu. Ampak če se ne ukvarjaš s sliko, če jo zgolj gledaš, se muva levo desno kot bi bila zadrogirana. Meni je totlano mimo. Nisem probala kliknit gor, ker nikdar ne klikam na oglase (tudi taki obstajamo), pa tudi če bi tudi kdaj klikala nanje, ne bi kliknila na nekaj, kar me že prvi hip odbije.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:34:46
|
|
|
|
SOULatka
|
kje to?
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:38:58
|
|
|
|
SOULatka
|
aha! kr nekaj...
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 22.8.2008 23:58:30
|
|
|
|
Marogica
|
Slaba reklama, sem razočarana nad temi, ki so jo naredili, še bolj pa nad temi, ki so jo dobrili(in plačali). Brezveze...
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 10:22:40
|
|
|
|
caillou
|
Al so jo kenslal, al pa sem jest slepa ? Ne vidim nič. Mislim, vidim tipčka k gobelinira.
< Sporočilo je popravil caillou -- 23.8.2008 10:23:28 >
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 10:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Nina who? Osenar. Ja, zdej bom pa ziher LDS volila, so me prepričali.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 10:38:17
|
|
|
|
Mišni
|
Kje vi to vidite? Jaz vidim samo reklamo za Niveo.
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 10:40:42
|
|
|
|
caillou
|
Jest pa trenutno za Ringarajine iskrice. Ja, očitno ima RR portal toliko reklam, da se LDS le na vsake kvatre pripelje pred oči.
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 10:41:39
|
|
|
|
Šarki
|
ja, nina tud kr neki cinca tm zraven
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 10:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Slaba reklama, sem razočarana nad temi, ki so jo naredili, še bolj pa nad temi, ki so jo dobrili(in plačali). Brezveze... Ja, bv . Itak bodo najbolj razocarani sami, nad targetiranjem in ucinkovitostjo. Ceprav je vcasih pomembno samo biti opazen, sploh v politiki.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 11:16:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, nina tud kr neki cinca tm zraven Nina vsaj dobro zgleda, četudi samo cinca z ritjo Milena pa ...Brrrrr
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 11:39:28
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ceprav je vcasih pomembno samo biti opazen, sploh v politiki. SE strinjam. VEndar nekdo, ki ima nivo(pa tudi denar), bi si to opaznost lahko drugače "priredil". Ne vem no...včasih se mi zdi kakšna reklama bedasta, pa lahko kljub temu govorim o izvirnosti...kakršnikoli že. Tukaj pa še o tem ne morem govoriti.
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 11:42:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tukaj pa še o tem ne morem govoriti. Ja, res je. Katastrofa od reklame, kot sem ze rekla na drugi temi. Je pa uspela dobiti kar dve temi na RR. Mogoce je bil pa to cilj . Menda ima KK ipak za malenkost visje kriterije? Mogoce pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 11:48:11
|
|
|
|
Pikec
|
A osenarco scat tišči? K tolk menca.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 12:14:48
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A osenarco scat tišči? K tolk menca. sam ona zmer tkole cinca. a to kšna droga povzroča al pa kej??
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 12:52:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mislim, vidim tipčka k gobelinira. Jst sm za tega najprej mislila, da se sexa Roko ima tko, da glih tko zgleda
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 18:37:01
|
|
|
|
bodoča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A osenarco scat tišči? K tolk menca. In smo spet pri scanju .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?