Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 22:35:18
|
|
|
|
HuAnita
|
Zdajle sem slučajno dala miško na oglas, evo, pa sem res videla, da gre za Osenarco. Bravo jaz. Upam, da je to miganje riti (btw. se vsaj malo spoznam na oglaševanje, ampak what's the point???) vsaj za čim višjo ceno prodala. Posredno ali neposredno pa gre itak iz naših žepov. Torej te nategnejo za denar, s katerim med drugim plačujejo za Ninino rit. Res veličastno.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 23.8.2008 22:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej te nategnejo za denar, s katerim med drugim plačujejo za Ninino rit. Res veličastno. Ti si zadnje case do konca smesna .
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 24.8.2008 13:38:22
|
|
|
|
srki
|
Ma to je res kar nekaj. Al pa en možakar še pred dnevi, ko je sedel na enem stolu in z roko nekaj gor pa dol počel, kot bi si ga na roke metal. Sem mislila že eno temo o tem odpret, pa sem si pol premislila.
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 24.8.2008 13:54:12
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ma to je res kar nekaj. Al pa en možakar še pred dnevi, ko je sedel na enem stolu in z roko nekaj gor pa dol počel, kot bi si ga na roke metal. Sem mislila že eno temo o tem odpret, pa sem si pol premislila. srki sej so ble ene tri odprte na to temo
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 24.8.2008 16:26:25
|
|
|
|
srki
|
No vidiš, še dobro da je nisem še jaz .
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 25.8.2008 9:39:22
|
|
|
|
kjava
|
Jest pa teh reklam nikol ne vidm, ker mam na levi odprte priljubljene strani, pa se pol tok desno ne vid. Zdej sem pa tisto zaprla, da bi vidla mileno, pa je nikol ni
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 25.8.2008 9:52:18
|
|
|
|
~Biba~
|
TU imaš reklame
|
|
|
|
RE: Kaj dogaja M. Zupančič?!? 25.8.2008 10:06:59
|
|
|
|
kjava
|
Hvala, kleja . Men se pa ne zdi Milena kle nič čudna Zgleda da sem sama tud
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?