|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj delam narobe??
13.6.2008 16:56:21   
Sandrin
Zdajle ko pišem tale post me prevzema žalost, otožnost,... user posted image user posted image
Imamo 4- letnico in 2 mesečnega user posted image . Odkar imamo dojenčka se je starejša čisto spremenila, sploh me ne "šmirgla", še nedolgo nazaj ni želela nikamor sama "na počitnice", zdaj pa brez pomislekov gre takoj k babici, teti,...   sama se sprašujem kaj je narobe, da se je tako spremenila?? Vem, da odrašča in da je samostojna oseba, pa vendar me kar pri srcu stiska...le kje je moja mala punčka????  Ne želim bit egoistična, pripisujem si zgolj krivdo, da se preveč posvečam user posted image  in nimam dovolj časa za hčerko, posledica tega pa je, da se v naši družinici ne počuti več v središču in odhaja tja kjer to je.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj delam narobe??
13.6.2008 17:03:50   
Anonimen
Hmmm,jaz mislim da bi se posledice pomanjkanja pozornosti kazale v obliki ljubosumja.Jaz bi si pa tako želela da se moja 4 letnica vsaj malo malo odtrga od mene ne da sva še vedno na popkovini.user posted image

Jaz se od samega začetka,ko je v hišo prišla dojenčica dosti več posvečam ta velki pa še vseeno ni dost.Joj kakšne navale ljubosumja ima.Moram zelo pazit,ker jo grize in poriva.

Te pa razumem da si žalostnauser posted image

(odgovor članu Sandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2008 17:27:56   
Gina
Nič ne delaš narobe. otrok pač odrašča, postaja vse bolj samostojen. Zaupa dovolj domu, da mu je fajn še kje drugje poiskat fajn reči - za zraven. A veš, dom je vedno in bo vedno na prvem mestu, še celo če reči niso ok, je tako narejeno, da bo otroku dom pomenil ogromno. Kaj šele, če je vse ok, takrat pa je dom nekaj res ne le lepega, ampak najboljšega. To, da otrok gre rad okoli, pa da uživa tudi v družbi drugih ljudi, je samo znak samostojnosti in odraščanja in nima čisto nobene veze s tem, koliko te ima rad. Nekateri ljudje ste bolj posestniške narave. Moj razmišlja čist enako kot ti in ga odraščanje otroka na nek način včasih "prizadane", bi raje, da bi bil otrok majhen in odvisen in bil navezan bolj kot ne samo na familijo. Jaz sem pa drugačne sorte, ap mi je ful fajn, da otrok postaja človeček in da lahko ljubezen dobi še kje drugje, ne le doma. A ni nekaj najlepšega, če otrok dobiva velike doze ljubezni od povsod, ne le od tebe? A ni nekaj najlepšega in najboljšega, kar mu moreš kot mama nuditi, da mu dovoliš iz vsega srca, da je ljubjen od veliko ljudi? Vem, moj bi na nek način po svoje raje videl, da bi imel otrok samo nas, domače fuuuul, rad. V resnici je malo ljubosumen na druge ljudi. Pa morda si ti podobna. Ampak to je v bistvu, če dobro pomisliš en sam ego ali pa komplekski. Nič ni hudega, če tako čutiš, nič za krivo se počutit, ker najbrž si itak ne moreš pomagat, kot si moj ne more. Je pa morda lažje sprejet odraščanje otroka, če si ga razumsko razložiš. Kaj pa vem, morda se pa motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2008 17:36:33   
Anonimen
Gina zelo lepo napisanouser posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2008 18:10:38   
jakaracman
Ja a to ni fino, da gre rada h babici.Kaj pa če bi skozi tulila in se te držala za krilo.Tvoja punčka odrašča, je rada v središču pozornosti in vedno bo tvoja prva.user posted image za punčko

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2008 9:49:32   
frutka_
Najprej tvoja hčerka ni tvoja mala punčka ampak predvsem samostojna oseba. S svojim mišljenjem. Počasi s svojimi odločitvami. Z vsakim dnem  je manj tvoja ampak najbolj svoja! Ko je shodila je naredila korak od tebe proč, ko si jo prvič dala v varstvo je spet naredila velik korak k samostojnosti.
Mislim,  da imaš ti bolj slabo vest ko ona. Pusti jo naj gre, naj raziskuje. Hvala bogu, da je odrto in družabno bitje, ki se znajde povsod. To vendar kaže na njeno naravo in ne nato, da bega od tebe v slabem smislu.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?