Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:05:57
|
|
|
|
Petr_a
|
Vse skupaj. Imam ventilacijsko pečico in se vse lepo speče.
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:06:03
|
|
|
|
lukec
|
Pri meni je ponavdi celo piščanec prej zapečen kot krompir, tko da ga ne bi dajala prej. Bojo še druge povedale.
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce dam celega piscanca potem dam tega prej,ce pa imam samo piscancje prsi pa oboje hkrati.
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:06:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz dam vse naenkrat. Ker krompir itak narežem na polovice oz. na četrtine, če je večji.
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:13:01
|
|
|
|
katra55
|
Vse naenkrat.
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:13:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
jaz krompir narežem na kocke in dam pol vse skupaj z mesom peč razen če je cel piščanec pol ga dam prej in kasneje dodam krompir
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:51:54
|
|
|
|
Maleal
|
Vse hkrati.
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 14:59:00
|
|
|
|
kaya2007
|
vse naenkrat..bi pa verjetno dala prej piščanca, če bi pekla celega.
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 18:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem dala vse naenkrat. Pekla pokrito. Smo si prste lizali. Bom pa grugič vseeno dala piščanca malo prej.
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 20:42:29
|
|
|
|
robinzon
|
Se speče, če je pokrit, drugače se meni krompir zlepa ne speče. Odkar sem prebrala nasvet na kulinariki, delam po tem načinu: krompir olupim in narežem, odvisno od velikosti na kose, ga kuham točno sedem minut, ga odcedim in dam pečti za pol ure. Torej ga dam zraven piščanca pozneje, pol ure pred koncem peke.
|
|
|
|
RE: Kaj daste prej v pečico 2.12.2008 21:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Se speče, če je pokrit, drugače se meni krompir zlepa ne speče. Odkar sem prebrala nasvet na kulinariki, delam po tem načinu: krompir olupim in narežem, odvisno od velikosti na kose, ga kuham točno sedem minut, ga odcedim in dam pečti za pol ure. Torej ga dam zraven piščanca pozneje, pol ure pred koncem peke. Pečeš pokrito ali ne? Ker če piščanec ni pokrit je tudi čisto pust, suh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?