Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 11:27:11
|
|
|
|
janapan
|
uf kakšen klasičen meni.....kaj pa če bi raje lasagno, al pa gratinirane testenine v pečici.....al pa kakšno dobro mineštro pa palačinke....mogoče češpove cmoke......al pa mogoče naravni zrezki z gorčico in krompirjem z bučami......kaj pa ....popečen piščančji file z gorčičnosmetanovo omako s pire krompirjem in rukolo.......
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 11:30:19
|
|
|
|
Shorty_
|
Jutri bodo skoraj 100% goveji zrezki v omaki + pečen krompirček + solata v nedeljo pa mislim da bomo šli k mojim na kosilo
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 12:34:37
|
|
|
|
žab*ca
|
Ta gorčično smetanova omaka mi diši,prosim recept.
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 13:14:40
|
|
|
|
Hope2
|
danes goveji zrezki v gorčični omaki, riž jutri mogoče pohani puranji zrezki in francoska, razen če dobim kako idejo tu, še najbolje brezmesno v nedeljo, kosilo pri tašči
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.10.2009 13:15:14 >
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 14:49:51
|
|
|
|
*tana*
|
Hm, jutri gobovo juha (doma narejena , ne iz vrečke) in rižov narastek Nedelja je pa pri nas kalsika goveja juha, pečenka ali kakšno drugo meso, riž ali kropir in solata Pa veselo in uspešno kuhanje vsem!
|
|
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 2.10.2009 23:35:38
|
|
|
|
gloria
|
ju3 bo goveja juha z zdrobovim žličniki,pečen piščanec,zelenjavno skutin narastek,špinačina omaka,ter velik solate od matovilca ..nedelja pa zelenjavna juhca,žrebičji zrezki v omaki,zrobovi kroketi,pohane bučke,ter solata
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 3.10.2009 6:48:59
|
|
|
|
sonček33
|
Ma gloria, dej še za dva odrsala več pristavi, pridemo še mi :)
|
|
RE: Kaj bomo kuhale za vikend 3.10.2009 22:07:58
|
|
|
|
tweety83
|
za jutr imam v mislih domačo kremno porovo juhco, mesne kanelone (iz palačink) in solato - jaz ne morem vsako nedeljo jest standardne nedeljske južne
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!