Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
čebulo preprazim, ko porumeni (ne preveč ravno malo) dodam lovorjev list in poper (po okusu) nato zaliješ z 1dl nenajslabšega belega vina, malo pomešaš in dodaš lignje narezane na koleščke ter malo paradižnika (ali mezgo) in na kolobarje narezano limono. Na koncu malo soliš, dodaš vegeto (ni nujno) ter peteršilj. Vse skupaj zaliješ z juho ali vodo (samo je potrebno pazit, da ni preslano.
čebulo preprazim, ko porumeni (ne preveč ravno malo) dodam lovorjev list in poper (po okusu) nato zaliješ z 1dl nenajslabšega belega vina, malo pomešaš in dodaš lignje narezane na koleščke ter malo paradižnika (ali mezgo) in na kolobarje narezano limono. Na koncu malo soliš, dodaš vegeto (ni nujno) ter peteršilj. Vse skupaj zaliješ z juho ali vodo (samo je potrebno pazit, da ni preslano.
A bi lahko bili zmrznjeni lignji? Ker tole se mi slastno bere, pa ne vem. A pa juha je lahko goveja od včerja ali zelenjavna (kocka model)?
čebulo preprazim, ko porumeni (ne preveč ravno malo) dodam lovorjev list in poper (po okusu) nato zaliješ z 1dl nenajslabšega belega vina, malo pomešaš in dodaš lignje narezane na koleščke ter malo paradižnika (ali mezgo) in na kolobarje narezano limono. Na koncu malo soliš, dodaš vegeto (ni nujno) ter peteršilj. Vse skupaj zaliješ z juho ali vodo (samo je potrebno pazit, da ni preslano.
A bi lahko bili zmrznjeni lignji? Ker tole se mi slastno bere, pa ne vem. A pa juha je lahko goveja od včerja ali zelenjavna (kocka model)?
Jaz bi raje z juho od včeraj zalivala ali pa s toplo vodo kot juho iz kocke.
_____________________________
Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
evo jaz sem dala kar 1/2 kocke (jušne) pa vegetko, tko da po mojem ni panike s temle zalivanjem, ker jaz res nisem ne vem kok vode dala, mogoče 3 dcl.
Kako pa mislite zmrznjeni lignji? Jaz sem jih samo tolk odtajala, da sem jih narazen lahko dala in na koleščke narezala, po mojem bi tud kar cele lahko dala, zakaj pa ne