|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:01:22   
kimi
predstavljajte si da se vozite po cesti in gre po nasprotnem pasu tovornjak ki vozi pesek. S tovornjaka pade večji kamen na vašo šipo ter šipa cela popoka.

p.s.
Mojemu dragemu se je to zgodilo sem rekla zakaj ni šel za njim in pravi, da lahko tovornjakar reče dokaži da je padel s tovornjaka kar je nemogoče. No in sedaj imava velike probleme, ker naju s takšnim avtom ne spustijo čez mejo (na voznikovi strani čisto proti havbi je tak krogec z razpokami).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:02:36   
viv_
Ja, če ima pričo potem je OK, sicer ima pa tvoj dragi prav - to težko dokažeš.

Na servis in zamenjat šipo, ni druge. Žal.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:06:15   
india
Sem imela podoben primer in sem lepo šla na zavarovalnico,povedala,kaj se je zgodilo in ker imam zavarovanje šip in ostale kombinacije so me napotili na menjavo šipe,kjer sem sama plačala menjavo, a so mi potem na podlagi plačanega računa denar vrnili.
Normalno, da vaju ne pustijo čez mejo, saj šipa po določenem času začne pokati in je vožnja nemogoča. Če vaju ustavi policija pri nas, vaju imajo tudi pravico izločiti iz prometa,kolikor je meni znano.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:07:42   
lefairyon
tako kot pravi viv...ne moreš dokazati da je padlo iz kamiona...voznik lahko reče da ga hočeš okoli prenest da dobiš od zavarovalnice povračilo škode in podobno...
res ni druge kot zamenjati šipo in enostavno iti dalje...
lp, nadi:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:11:27   
Špacka

Se strinjam z MIŠKO01, če imaš šipe zavarovane ni problema, nespametno pa se je vozit s takšno šipo!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:11:45   
soncece24
zato pa mam jaz na moji 6 let stari kanti šipe zavarovane. ker stane to manj ko pa nove šipa. nič ne pomaga, kimi, bo treba it menjat šipo. jezljiva stvar, ampak ne gre drugače.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:14:03   
Leni72
Mi mamo stekla in luči dodatno zavarovane in to ravno zaradi takšnih stvari. Povprečno zamenjamo sprednjo šipo enkrat na leto (mislim, da smo to lani celo ven spustli - zavarovalnica nam verjetno ploska :)-).
V tem primeru pokličem policijo, si namislm zgodbo s tvojo vsebino, ker po avtocesti pa res ne mislim skakat za avtom, ki je povzročil vso to zgago, pol pa na servis. Pokličejo cenilca, zamenjajo šipo in veselo naprej.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:14:06   
urla
Meni je pred časom šipo razbil kamenček, ki je priletel izpod gume SCT-jevega tovornjaka. Zapomnila sem si registrsko številko tovornjaka in šla takoj na policijo, kjer so opravili zapisnik in poslikali šipo. Potem sem šla za zavarovalnico, kjer so škodo ocenili in mi po dveh tednih poslali dopis, kjer so me pozvali naj jim predložim račun za zamenjano šipo in so mi vrnili denar.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:21:50   
ninocka
Ja, ti gradbeni tovarnjakarji so itak vsi zavarovani v primeru, da jim pade kaksen pesek al pa kamencek...

Ce ne druzga, pejta mim enga gradbisca, si tam zapomnta registrsko st. tovornjaka in prijavt na policijo, kot je rekla urla.
Potem ti itak zavarovalnica krije skodo. Ce se pa spomni registracije oz. cigav tovornjak je bil, nej gre pa tko na policijo prijavt, ob kateri uri, na kateri relaciji, iz katereg tovornjaka...je prletel kamencek.

Pa velik srece

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 10:25:15   
Anonimen
Ninočka, najbrž ne moreta kar na ENO gradbišče kar ENEGA tovornjakarja zašit. Mora biti najbrž tudi z njihove strani dokazljivo, da je bil ob tej in tej uri na tej in tej cesti.

Jaz ga s tovornjakarji ne bi srala 8)

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 11:02:08   
kofetek2010
meni so pa mulci pred dvema letoma vrgli, iz bloka, ki je bil še v gradnji, matico, tako fajn veliko, da mi je prav lunkja nastala v šipi :( takoj sem poklicala policijo (že zato, ker imam kasko) in potem sem šla na zavarovalnico in na servis, kjer so vse poštimali in nisem nič plačevala :)

še dobro, da je matica (enih 4x4 cm) priletela v šipo, si ne morem predstavljat, da bi imela kabrioleta in bi jo dobila v glavo, al pa otrok, kaj šele, da bi jo vrgli komu v voziček :grrr:

mularija neodgovorna!!!!! :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 11:19:47   
ninocka
Sej men se zdi to tudi butasto, ampak mam ene par kolegov, ki so to ze nekajkrat nardili in je blo vse OK.
Al pa ko bo kadarkoli peljala za kaksnim tovornjakom, naj si zapise registrsko in gre prijavit.

Jst nisem tak tip cloveka, da bi izkoriscala vse mozne stvari, napisala sem samo tisto kar sem zvedla od drugih.

Po drugi starni pa tut tovornjakarji niso najbolj varni vozniki (sicer ze druga tema), ampak pri nas je ena betonarna in kako oni zapeljejo na cesto - ne mors verjet - ne pogleda ne levo, ne desno, sam pelje, izsiljujejo :grrr:, mojmu :love: je enkrat cez rdeco pelu :( . Dobr da je lubi hitr reagiru, ker ne vem kaj bi ostal od njega... No, pa saj niso vsi taki, ampak tam pr nam jih je kar vecina :zmeden:

Naceloma pa tudi ti nimas pri prijavi razbite sipe konkretnega stika s tovornjakarjem, sej tud on ne more nc narest, da mu kaksen kamencek na cesti ne bi dol padu...se pac zgodi, zato so pa zavarovani...zavarovanje gre itak na racun firme (SCT, PRIMORJE....)

Mogoce pa kera k dela v zavarovalnistvu ve kaj vec?

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 11:23:38   
biba77
Ko sva midva morala menjati sipo zaradi kamencka s tovornjaka, na zavarovalnici nisva povedala nobene registrske, pa so vseeno lepo upostevali in povrnili denar.
Le stopi do zavarovalnice (seveda, ce imata sipe zavarovane).

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 11:25:54   
soncece24
astra, menda da nimata, saj je ravno v tem problem

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 11:44:10   
rija
se mi je zgodilo enako, samo kaj naj za njim hodim, saj imam šipe itak zavarivane, prijaviš škodo na zavarovalnici, plačajo, zamenjajo in ni problema. sicer se mi pa zdi neodgovorno voziti se s tako šipo, sploh pa v tujino. kaj pa če ti frcne še en kamen...

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 11:47:28   
soncece24
jaz se s tem tudi ne bi vozla. joj, meni je na yugota enkrat cigl na šipo padu:(( pa je bil na armaturki. sam tam je to vse en drobiž stalo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kaj bi ve naredile...
22.7.2005 12:27:11   
ily
Morda jaz lahko pomagam iz ˝prve roke˝. Ampak:ups: samo v primeru, da imaš registrsko številko tovornjaka ali pa vsaj ime firme, od katere je bil tovornjak (ampak to je že bolj tako, je odvisno, kakšnega ˝zvitega˝ zavarovalničarja imajo). Postopek je namreč tak, kot ga je že ena zgoraj opisala!
Delam namreč v gradbeni firmi in pri nas je tako, da v primeru, če s tovornjaka kaj pade:( oz. izpod koles tovornjaka kaj odleti:ups: (s kesona itak ne bi smelo!), pa če oškodovanec nima zavarovanih šip na avtomobilu posebej, gre ta na policijo, prijavi zadevo, pove registrsko številko vozila in potem policija sproži postopek na zavarovalnici. Vsa vozila morajo imeti namreč zavarovanje iz tega naslova škod.
Tako da, če se le da, se spomni tipa vozila, firme... in sproži postopek. Škoda je zavarovalnici pustiti denar, ki ˝ti˝ pripada!8)
Veliko sreče pri reševanju in uredi čimbolje!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......